Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi..300 euro dai tu si esti cu mirii?
Ca si nasi e foarte putin 300 euro. Chiar foarte foarte putin.
Noi acum 2 ani ca nasi am dat 18.000.000 + haine + lumanari + taxa la biserica de 700.000 + tot ce trebuie. Si nu am dat foarte mult dar le-am spus ca atat le dam daca le convine e bine...daca nu sa isi gaseasca alti nasi. Si oricum mi-a fost jena sa le spun ca le dau suma asta mica dar ei au spus ca nu ii intereseaza banii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA pai nu s fata nasa io....sunt niste vecini de la mama cu care am copilarit. dar 30 milioane mi se pare mult ca nasa asta am zis

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

apropo la noi taxa de biserica cu cor cu tot e 8 milioane si a sta la o biserica de carier nu centrala si va spun din sursa sigura ....atata au platit nasii verisoarei mele anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi si mie mi se pare mult 30 mil. noi am primit anul trecut 500 euro si am facut la cel mai tare restaurant din Alba. menioul de pers. mi-a ajuns la 50 euro/pers. cu bautura si tort inclus.
astia fac la un restaurant nou de anul trecut, dar e cam ieftinut.
eu vroiam tot 500 euro, dar a scazut mult, asa ca ma gandeam la 20 mil. Clau a zis aseara 25, acum sa vedem. mai avem de platit lumanari, preot si cam atat la noi in Ardeal. pe urma mai e drumul pana la olteni, cazare .... Nu stiu sa vedem, la anul vom fi nasi la verisoara mea si ma gandeam sa dam acolo mai mult.
Cine ma joaca? oltenii? eu am tot intrebat care sunt obiceiurile acolo si nu mi-a zis nimeni. Cosmina mi-a zis sa stau linistita ca tot tambalaul e in Alba si acolo e doar masa la restaurant.eu nu stiu sa joc, asa ca...sa ma scuteasca...sa joace mireasa, nu pe nasa.hai ca tu poate sti ce obiceiuri mai astia la resaturant...

am pus tot in drop (3) un filmuletz recent cu NU Nu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Cosmi eu asha am auzit ca se da . Oricum minimul e 2000 lei si asta la intelegere.
Pai as da si eu 300 euro sa fiu nasa...hehe ce ushor as scapa.
Eu am inteles ca tu esti doar invitata si nu nasa. Deci tu ca prieteni cu mirii dai 300 euro? E mare cinstea la voi. La noi cam 500-600 lei depinde de restaurant si de ce fel de prieteni sunteti.
La fiul nasei noastre de cununie ne gandim la 800 lei acum..la anul in aprilie mai devem. Oricum nunta e in Sovata nu la Tg-Mures.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Finii mei au mai facut o nunta la ea acasa la Gheorgheni. Si dupa cinste au pus o melodie speciala pt noi ceva cu "nasule, nasule". Si eu habar nu am sa joc...si ei au cantat melodia si apoi au inceput-o iar fara sa faca pauza. Mi-a zis fina mea ca nu se vor opri din cantat numai daca le dam bani.
Si le-a dat Nelu bani si au tacut...si ne-am dus si noi la masa linistiti.
Urat moment a fost ala...mai ales ca nu stiu sa joc si mai ales ca toata sala se uita la noi.
Data viitoare cand am sa nasesc am sa invatz sa jos...asha mi-am propus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu de la matusi am primit anul trecut 8 mil de pereche. bine ca au fost si cazuri, cunostinte, care au dat 50 euro/pers. si-au platit meniul si atat.
si noi le-am zis nasilor ca nu ne intereseaza banii. Prietena mea ne-a ales ca sunt cea mai buna amica a ei, nu din motive financiare.
Cosmi la noi biserica e mult mai putin. si mirii isi platesc taxa, noi dam un fel de bacsis preotului.
finii stiu ca noi avem acum mari cheltuieli, ca pleaca Clau, deschidem 2 firme, rata la ap. si platit de mobila.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Cosmi, la noi taxa e 70 lei (atat era ) dar nu s-a scumpit mult si oriunde e atat...chiar daca in cartier, chiar daca in centru.
E taxa obligatorie de biserica. Mirii platesc si ei taxa asta cu o chitzanta cand se inscriu la slujba dar pe chitantza scrie donatie nu taxa cununie. Pe chitanta platita de nasi scrie taxa cununie.
Ce sa mai zic...iau si astia bani de 2 ori.
Pe vremuri nu exista taxa, se dadea bacsis preotului si atat. Acum e cu chitantza.
La voi sunt nunti duminica? Daca da..sunt de noapte? Luni dimineata cum mergeti la servici?
la noi sunt nunti si sambata si duminica dar cum sunt de zi..nu te deranjeaza.
Mie nu imi plac nuntile duminica...ce prostie.... Si mai ales sa fii din alt oras sa trebuiasca sa mergi la nunta si luni dimineata la servici...

Mergi la inceput

GIOVA joaca oltenii de mori...iar nasii sunt foarte importanti...unde in oltenia ca as ti zic mai multe...

sa va zic faza; cand m am maritat cu gabi io habar nu aveam sa joc (nu vb de hore sarbe ci de jocuri specifice), al meu barbat super dansator...la o nunta ma satt la amsa , la adoua la fel satteam si ma uitam la a treia cam la fel..pt ca ne duceam mai rar pe caolo iar toti prietenii sotului erau acolo si se distrau de numa...asa ca m am ambitionat si acum sunt the best ...toata lumea se mirasi nu ami stau cu ochii in soare.....la mine al nunta io n ma stat jos deloc

Mergi la inceput

BIANACA sunt nunti si sambata si duminica...e naspa sa te duci la munca lunea .......dar asta e, mie imi plac nuntile

Mergi la inceput