Sovata ??????
Cum este Sovata?Da rezultate? Vreau sa mergem la trat.si sa il combinam cu concediul. A facut cineva copii dupa trat.la Sovata?
Merci.Va pup!Pa!
Raspunsuri
MadalinaM spune:
Am auzit de Sovata dar nu stiu pe nimeni care sa-si fi rezolvat problema. In schimb aici pe forum cineva a zis de Techirghiol si chiar aseara am vorbit cu o prietena care mi-a povestit despre altcineva ca dupa 21 zile de Techirghiol, bai calde, a ramas insarcinata chiar in luna urmatoare. Eu ma gindesc sa merg in vara asta la T-ghiol mai ales ca asa impac si dorinta barbatului de a merge la mare dar nu am 21 de zile la dispozitie....mai am putin timp de analizat.
cornelia1172 spune:
buna. numele meu este cornelia(logic!!!!!)v-am descoperit acum o saptamana si sunt inca la faza de citit.bineinteles ca si eu am probleme pe care le-am regasit intr-o forma sau alta la voi.am si eu multe intrebari dar acum vreau sa dau un raspuns:fac tratament cu clomifen si pregnyl de mai mult timp . am fost la sovata de 3 ori dintre care primele dati am ramas insarcinata imediat dupa dar am pierdut sarcina.am fost si anul asta in martie dar nu s-a mai prins.cred ca dupa ultimul avort am si alte probleme pt.ca nu am ramas nici la bucuresti in urma tratamentelor.
asta a fost la mine
asi spune:
Draga Cornelia,
cand ai fost la Sovata si ulterior ai ramas insarcinata ai facut tratament sau ai fost doar in vacanta?
Pupici
ina_nz spune:
O cunoshtintza de-a mea a fost la Sovata din 6 in 6 luni de 3 ori. si dupa asta a ramas insarcinata.....la 36 de ani.....dupa ce ani de zile facuse tot felul de tratamente. Se fac shi acolo tratamentele cu namol care se fac la T-ghiol plus alte tratamente.
Eu zic sa te duci....e un loc frumos sa itzi petreci concediul.... din pacate cand am fost eu prin 96 erea cam aglomerat....acuma nu mai shtiu....
Ina
cornelia1172 spune:
da. am facut bai,tampoane de namol,irigatii si parafina
dar am facut si concediul pt ca este foarte frumos acolo
sotul facea baie in lac cand eram la tratament si pe urma ne urcam pe munte sau vizitam inprejurimile (Corund, Praid, pastravarie,Etc)
apropo,daca faci tratament nu ai voie sa faci baie in lac,pt.ca sunt tratamente calde(totusi din cate am inteles in luna iulie se poate pt.ca temperatura lacului in iulie este mai ridicata
cornelia1172 spune:
este chiar recomandat. tratamentul se face mai bine in perioada imediat dupa ciclu si se recomanda cel putin 10 zile(in general sa fie cuprinsa si perioada de ovulatie)
ali spune:
Fetelor nu vreau sa va descurajez dar nu demult scria cineva aici de Sovata ca a ajuns in ultimul hal baza de tratament si nu prea era convinsa de sterilitatea instrumentelor folosite.
Eu zic sa cautati putin pe site si sa cititi.
Mi-ar conveni si mie sa merg la Sovata, e destul de aproape de mine.De fapt am fost anul trecut dar numai 2 zile .Tare m-am mai amuzamt.Ziceam ca am venit aici sa-mi pupe ursul fundul( scuze de expresie).Stiti ca lacul se numeste Ursu si stiam ca e foarte recomandat in cazuri de sterilitate.
ali