Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Noapte buna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neataa!

medy, nu te dezminti, iti faci datoria si in timpul liber.
Zino, te mai intreb de carte cind ne vedem data viitoare.

La mine nu merge libertatea, dar am aflat ce scrie in articol. Oau, ce invitati.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gata, am reusit sa vad mireasa de la fundatica. Asteptam poze si de la mireasa de la cluj.

Dana Lucia, mai zi-ne de preturile din Olanda, ca e mai ieftin ca la noi.
medy, defilam prin casa cu copilul mic in brate, se pune?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Frumosi mirii de la Fundatica! Totusi astept niste poze mai mari, Kidutule.

Ioana, cand si daca afli de niste preturi mai normale la inot pt. copii spune-mi si mie te rog.
Dana, felicitari lui Alberto!

Sunt destul de frustrata de preturile pe care trebuie sa le platesti pe-aici prin tara ca sa faci sport.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mey, nu puteti careva sa pozati ziarul ala sa inteleg si eu? am citit online articolul, dar nu cred c-am inteles...

simona si fii-sa, niste vedete, ce sa mai!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello si de la noi pe ziua de azi!
Ioana, vad ca ma "provoci" la scris nu gluma! Despre alte preturi de pe aici intreaba tu ce te intereseaza ca asa imi e mai usor sa raspund. Ce stiu sigur e ca, chiloteii (noi nu mai folosim de mai bine de un an scutece) sunt mai ieftini aici si de multe ori, de mai buna calitate. De ex., un pachet de 25 de bucati costa in jur de 8 euro.

Miflore sa stii ca nu e asa complicat ce a facut Alberto pentru test, nu a fost singurul copilas care a luat testul (au fost 3 baietei care au facut testul complet din prima incercare), sunt sigura ca si tu poti dar esti tu asa mai modesta!

Ruxandra si salutari lui Matei de la Alberto!

Am admirat si noi una bucata miresica, Kid, dar trebuie sa spun ca si eu, ca si Kristinuta, nu am inteles mare lucru din acea frintura citita tot pe net asa ca asteptam detalii si pozici mai multe. Kid, sa va fie de bine nunta si casa de piatra!

Sa aveti o zi cit mai buna si salutari!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

iar m-a salvat irina (sar'manaaa) si m-a luminat si pe mine!
hai ca pun aici link-ul ca poate mai sunt aeriene ca mine: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=185419

www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Kristinutza, aceeasi pagina o accesasem si eu pe net, pricepusem despre ce e vorba in "propozitie" numai ca ma gindeam ca e mai mult scris si ca nu pot eu vedea decit un rezumat pe net dar acum m-am lamurit, o astept pe Kid cu detalii si sa o vad bine in poze dar cred ca mai am de asteptat ca sunt in luna de miere, nu?

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Saru-mana Kristinutza..intr-adevar mai sunt si alte aeriene pe aici..

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

:)) eu nu pricepusem ca citisem pag de azi, si era ceva cu ioana basescu...
(dana_lucia, vezi ca n-am zis de tine ca esti aeriana! am postat cam in acelasi timp )

clar o asteptam pe simona cu povestea completa, poze cat cuprinde...

Mergi la inceput