*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mi-a venit o idee! Ce-ar fi sa-mi fac cont cu toate datele mele si la complementu de adresa sa trec IASI-Judet IASI cod 7003.. RO si la tara Moldova. Cred ca toti basarabenii stiu unde e Iasi jud.Iasi si poate, ajuns pachetul acolo il vor redirectiona spre Iasi-Romania crezand ca e o greseala faptul ca la adr.de Romania e scrisa tara Moldova Ce ziceti, sunt ?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

miki...ai curaj? incearca cu o comanda mica de 10 euro...mi-e ca subtilizeaza posta moldoveana pachetul, ca nici cu aiai nu-mi e rusine. In plus, nu cred ca posta moldoveana trimite pe cheltuiala ei coletul in ro. Dar e o idee de studiat!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor Mariilor mari si mici!!!!

vad ca ati gasit solutii, eu cred ca nu ma voi reorienta in nici o directie. poate spre Ungaria la C&A, si cand mai prind drum in Italia la Zara si alte mag. mai ieftinutze.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

miki...ai curaj? incearca cu o comanda mica de 10 euro...mi-e ca subtilizeaza posta moldoveana pachetul, ca nici cu aiai nu-mi e rusine. In plus, nu cred ca posta moldoveana trimite pe cheltuiala ei coletul in ro. Dar e o idee de studiat!

Vacanta Europa 2007

Ma gandesc eu ca daca vor, pot sa trimita pachetul in Ro. ca doar trenul Chisinau-Buc. e romanesc si trece prin Iasi. Parca as risca cu o comanda de vreo 11-12 euro. Ma mai gandesc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cred ca o sa se bucure de o asa pleasca si o sa puna mana rapid pe el ,doar sunt moldoveni,deci mai ceva ca romanii,ma refer la nivelul de trai,nu la altceva si de-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Niciun mail, niciun aviz, nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Niciun mail, niciun aviz, nimic?

nimic
ma refer la mail,ca eu aviz chiar nu astept

Miki68,si mie mi se pare ca ideea ta se va lasa cu insusirea coletului de catre cineva de la posta din Moldova.

Nu mai stiu cine zicea ca Ungaria nu e pe lista tarilor unde livreaza LR.Ba este : HONGRIE

Claudia,pai intreab-o tot pe prietena care a trait 10 ani in Franta ce crede ea ca am putea face,ce sugestii ne da.Nu prea imi dau seama cum am putea face noi presiuni asupra LR.Dar cert e ca nu pot sa-mi scot din cap LR,am niste nervi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si eu la fel cu nervi, mai se adauga si faptul ca Andrei vomita de azi dimineata si nu mananca nimic, nici nu bea.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am convins-o pe Cristina sa-si faca cont si sa vina sa scrie personal.

Edit: Jasmine, e tipa care ti-a facut mailul Osaka.

acina, imi pare tare rau! Multa sanatate! Offff!

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

LA MULTI ANI!tuturor Mariucilor si Marianilor de pe aici,mamici,tatici sau BBici.
Aissa a trimis mail aseara si ptr.contul meu,sa vedem raspunsul..daca vine.Teoretic eu inca sunt in cele 18 zile de livrare...si nu am mail de siktir,de nimic.Eu nu mai sper sa vina coletul,macar sa reecuperez banii.iar prieteni in afara..nu am..deci "adio" comenzi.

Astia de la LR sunt cretini sau se prefac?Nu primesc pachetul,nici banii,spun ca nu mai livreaza in RO,in schimb primesc oferte personalizate la greu..chiar sunt dusi cu pluta?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput