Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Suntem si noi pe aici dar avem o pereche de bunici in vizita si suntem mai toata ziua plecati.
Suntem bine, ceva mai maraita decat de obicei, ma gandesc ca e de la vaccin ,ca nici nu prea mananca cum obisnuia ea.
Va citesc, dar abia am timp si de asta. MAi revin cu ceva poze.
Pupici pentru toti sarbatoritii!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Aici sunt poze.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata stup!
Am fost de abia azi dimineata la chirurgie pentru unghiile incarnate.Va multumesc din suflet pentru incurajari.Nu a fost chiar asa de rau.Inca nu mi-a trecut anestezia va zic dupa aia daca e sau nu rau.Intrebare : la cat timp dupa anestezie pot sa alaptez?
Va rog sa imi dati repede un raspuns daca stiti ca am uitat sa intreb doctoru'.
PS stiti daca doare tare dupa ce trece efectul anestezicului?

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele....offf bb al meu iar face fite la papa,adik iar la 5 ore 80 ml...el care de vreo 4 zile mai putin de 140 ml nu papa...sper sa nu inceapa,poate o fi de la dinti,sau poate k pur si simplu nu are chef sa pape...ma incurajez singura...
Ieri am fost in buc...pe la carrefour,cora,auchan si am facut niste cumparaturi pt bb...asa ca a facut 3 luni...aaaa si bilant la 3 luni...6200 kg si 61cm...
Si puiu meu papa frumos sucul de mar,k il dau cu lingurita...poate o sa reusesc sa il filmez!!!AAaa si avem si prima zgarietura...ca am tras de jucarie si ne-a cazut pe fata...o sa pun si poze...iero din carrefour i-am luat salteluta de joaca de la chicco caera mai ieftina decat pe site!!!punem poze si cu asta...

Lumi sper ca esti bine...
Sherbi esti o curajoasa de vrei inca un bb

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

'Neata.
Am scris un mesaj frumos, amuzant si am dat click ca **** si dus a fost.Acu sunt nervoasa asa ca nu cred ca mai am haz.

Paxela da recunosc sunt o mama denaturata...i-am dat copilului supa cu 1 zi mai devreme...dar daca el a vrut....ce
l-am fortat eu .Cantitatea si-a luat-o singur ca i-am pus in bibe cu gandul sa-l bag tot la frigi pt 24 ore si sa-l incalzesc azi pt tura doi.
Apropo de Delia..parca te aud la anu ca numai ai loc noaptea de ea la calculator

Anne sigur ca va spunem tot.Marti bag dovlecel.

Mihael@ si Ioana mersi de felicitari.Suntet voi niste dragute dar inca nu meritam felicitarile...inati sa pape cu lingurita si apoi mai vorbim...

BiancaM si Lilidana frumusete de copii.
Bianca tare mi-a placut cum doarme Amalia cu fundu in sus...iti vine sa o musti nu alta..

Val am reparat masina.Nu era asa grav cum credeam.Poate nevedem azi.Te sun mai tarziu.

MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE PUIUTILOR NOSTRII CARE AZI IMPLINESC
6 LUNI - RALUCA IOANA SI ANDREI (Monica_B)
5 LUNI - AIDA (Lala12)
- MATEI STEFAN (Ioanaradu)
- LUCAS NICOLAS (Amma23)
- IRINA GIULIA (Kitty)
- SARA ANTONIA (Yrrol13)
- VICTOR MIHAI - Printisorul lu'mama care a dat un sens vietii mele si ma invatat sa iubesc neconditionat. Te iubesc fiul meu.

Acum ma duc la maraici ca-l streseaza pe tasu cu vocalize de oboseala.Ne-am trezit la 2.30 si am baut ceai si la 5.10 am papat tzitzi ca nu se mai putea...ii era foameeee...La 9.15 a papat iar si acu se frichine in patul lui...e fascinat de un ceas electronic cu lumini pe care il vede pe patul nostru si striga la el sa vina.. da' el nu vre frate sa vina...
Ceasul e o chestie haioasa ca un cub pe care il pui pe o latura si vezi ora, pe alta latura temperatura, pe alta ai alarma si alta cronometru si are display colorat si luminos verde-mov-albastru se schimba..e tare haios.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mady nu te stresa.Cred ca toti au trecut prin asta la 3 luni.Eu imi amintesc ca Victor sugea cate 30-40 min si la 3 luni...gata...in 10 min se plictisea...apoi a avut vreo 4-5 zile cand sugea 5 min si gata...nici cu matanii nu mai voia...vezi si tu...daca nu are febra si e vioi nu te stresa ca-i transmiti starea ta si mai rau faci.Ei sunt ca o cutie cu rezonanta ...simt tot ce e legat de noi.Si apropo l-ati luat si pe el cu voi sau nu? Poate a simtit asta si s-a revoltat. sa nu mai fi necajita.Are dimensiuni buneasa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme acum.Data viitoare cand mai veniti in Bucuresti da-ti un tel sa bem si noi un suc impreuna.

Lumi bea multe lichide sa se elimine anestezicul mai repede prin urina.In 4-5 ore cred ca poti alapta..depinde cu ce te-a anesteziat...daca ai o rezerva de lapte da-i s asteapta pana la amsa urmatoare cu alaptatul ca sa fii sigura si linistita ca nu-i faci rau. sa treaca durerea care va veni.

Mergi la inceput

Merci Martutza, dar i-am dat deja un pic de titi ca prea tare se jeluia. Sper sa nu se intample nimic.

Mergi la inceput

La multi anisori copilasilor nascuti in zi de 12:

Raluca Ioana si Andrei - gemeni de Monica b
Victor Mihai - bebe de Martutza
Aida - bebe de Lala12
Matei Stefan - bebe de Ioanaradu
Lucas Nicolas - bebe de Amma23
Irina Giulia - bebe de Kitty
Sara Antonia - bebe de Yrrol 13

Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti cuminti si sa va bucurati parintii care va iubesc atat de mult

de George Catalin - 19.03.2007 cea mai fericita zi din viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

martutza, necestit lamuriri, dupa calculele mele , ai inceput mai devreme cu o luna si o zi, caci printisorul( LA multi ani!) deabia azi face 5 luni si nu 6, cum calculezi tu? e vreo alta metoda?
cat despre faza cu fortatul... 35 ml nu e asa mult dar daca ii dadeai cat ar fi mancat inainte de lapte? ai grija , nu vreau sa ma bag dar daia exista regula cu putin cate putin , doamne fereste sa nu aiba reactie la vreunul din produse, si atunci?
uite fimea nu accepta morcovul fiert, iam dat in amestec cu orice, sau simplu, chiar i o lingurita in 170 ml, ei bine la oarece distanta de masa cu morcov, da un pic de mancare innapoi, nu as putea spune ca vomita e prea mult spus dar se intampla doar daca in masa de inainte a existast morcov fiert
cum o fi posibil nu stiu, caci la cel crud( suc) nu reactioneaza

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tuturor sarbatoritilor de astazi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

salutare tuturor

nu am mai postat pana acum dar sa stiti ca v-am urmarit odiseea de prin februarie-martie (cu mici pauze)
am si eu un din 6 aprilie venit pe cale naturala, 2750g si apgar 10
problema noastra acum e ca nu mai luam in greutate. la 4 luni si o sapt avem 5500g si punem doar vreo 40 g pe saptamana. e alimentat exclusiv de la san, si nu da semne ca nu s-ar satura

de aceea dr pediatru ne-a recomandat sa incepem cu diversificarea, dar chiar daca imi place de ea mult si am in credere in ea, solutia ei la diversificare nu mi-a placut- a spus sa ii dau mar cu biscuite.

am citit atatea chestii - unii spun sa incepem cu fructe, altii cu cereale, altii cu legume... as avea nevoie de parerile voastre...voi cu ce ati inceput? la cat timp ati introdus urmatorul aliment?

si acum sa ne si laudam putin, chiar daca suntem mici, suntem foarte vioi..stim ne intoarcem de pe burta pe spate si invers de la 3 luni si o sapt, prindem voluntar jucariile de la 3 luni jumate si de vreo sapt ne-am descoperit picioarele si de atunci nu mai avem nevoie de alte jucarii.., inca nu avem semne ca ne-ar iesi dintisori

aveti aici si poze :http://picasaweb.google.com/andreaolah

andrea

Mergi la inceput