Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, sunt superbe pozele si Crinuta este frumoasa ca mamica ei,...iar tati e topit dupa amandoua. Gandeste-te ca veti revedea curand si ca important este sa fiti toti sanatosi, ca ccc Crinuta doarme, papa, se joaca si va iubeste pe amandoi asa ca pt. ea trebuie sa fiti puternici. Sunteti minunati impreuna!(ce frumoase sunt jucariile sunt facute din prosoape!!)

Marani, hai lasa scamele de pe covor si treci la un bilant contabil!Bravo, bravo si iar bravo! Da chiar ca ai energie!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Multumesc frumos in numele Alinei pentru urari, o sa i le transmit. Alina,mamica tripletilor esteaici- cea cu pulover gri. A fost emotionant botezul, am si plans un picut, bebeii au fost foarte cuminti, unul din baietei a plans dar nu foarte mult, ceilalti 2 nu au zis nici pis, cand i-a scos din apa, toata lumea a aplaudat. La restaurant nu am ajuns, Rares deja facea scandal pe acasa...mama nu prea s-a descurcat cu el...am alergat intr-un suflet. Si-a mai scos o masa, sa vedem azi cum prestam.
Adinazot, pana la urma cred ca o sa incerc pestele de la borcanel intai, sa vedem ce si cum, si daca e ok caut peste proaspat. File de merluciu zici, ala se gaseste si proaspat? Iarta-mi ignoranta, dar eu nu prea le stiu pe astea...apa dulce, apa sarata. Banuiesc ca cei de apa dulce se gasesc usor, cei de apa sarata nu prea au cum sa-i aduca decat congelati sau la conserva.
Dandusule, m-au omorat pozicile! Poza asta e mortala! Si vorba Oanei, tu dai la cai ovaz? De prajiturile alea vorbesc...ca de cand le-am vazut salivez intr-una.
Marani, eu iti tin pumnii sa ai puterea sa duci facultatea pana la capat. Eu am facut masterul in 2004-2005, dupa orele de job, si era infernal. Aveam cursurile structurate pe module de 2 sapt si apoi, examen. Plus studii de caz zilnice si referate la care trebuia sa te pregatesti de acasa! Voiam sa fac imediat si un doctorat, dar nu am mai avut puterea necesara. A venit si bebe...si s-a cam terminat cu cariera mea academica!
Asa ca...te sustin din tot sufletul sa ai puterea sa reusesti!
La multe lunisoare pentru printesele Adina de Raluca si Ioana Teodora de Roxana! Sa fie sanatoase, sa creasca mari si sa-i bucure pe parinti!
Ma duc sa apuc un pic de somn pana nu se trezeste fii-mio!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

'Neata, fetelor!
Nu am mai intrat de ceva vreme, lunga,ce-i drept, insa incerc eu sa recuperez. Ce sa fac, as vrea ca ziua sa aiba vreo 40 de ore, ca sa apuc si eu sa fac tot ce-mi propun sa fac intr-o zi.
Sunt extrem de in urma cu cititul, insa visez la ziua in care voi putea sta lejer sa citesc toate capitolele pe care le-am pierdut.
Vreau si eu sa va zic cat este de scumpa Dandusa si Crinutza, pentru cele care nu stiu deja. Doua bombonele.....
Dandusa, pozele sunt superbe,se vede ca ati avut o croaziera de miere super, super,insa pacat ca a fost prea putin timp. Ma bucur ca Claudiu si-a mai revenit un pic, si, implicit tu. Lasa, ca patru luni e puf, si se duc repede, si-ai sa vezi atunci.......
Ochii mei sunt verzi-caprui, insa atunci eram machiata cu albastru, si de aia ti s-a parut ca ii am albastri.
Despre noi, un pic: Georgia n-are o treaba,ii turuie gura nonstop,papa bine, avem si noi un dintisor si il asteptam pe al doilea,ne plac videoclipurile la nebunie si, mai nou, ne place foarte mnult sa mangaiem cateii pe urechi.
De mine, totul e ca de obicei. Mai nou, cele trei pu ncte pe care le-am halit rapid pentru condus cu viteza.......Asta se intampla acum doua zile, vineri seara. Oricum, am rezistat atatia ani fara puncte, incat e ok daca am si eu acolo 3.
Va pup si va urez o duminica placuta!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-am vazut pozele super super intradevar ati avus o croaziera de miere Crinuta e din ce in ce mai frumoasa la fel ca mami ma bucur ca v-ati mai revenit amandoi

Asiza-trebuie sa-mi fac cont?ca sa-l votez pe Denis?

fug ca ma tipa si Antonia si tati

duminica placuta

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

Donia, e weekend..te fac un Marineland?

Yeah, baby! S-a comis ieri!
Vezi, instinctul de mama... ce ma uimesc pe mine legaturile astea intre mama si copil! Sper ca ii e mai bine Juliei.

Ruxandra, de la mine te-ai virusat? Sanatate, sa te simti bine cat mai curand!

dandusa, nu ma mai saturam uitandu-ma la poze! Mai ai? Mai vreau!

adinazot, mai ia un pupic de la mine, ca asa bine mi-a prins ala pe care mi l-ai dat ieri!

danutz, faine pozele cu tripletii, a avut fiecare cu nasa lui?

Nu mai stiu... mai era ceva...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza ...la noi

Donia, te=ai dus repede sa fii sigura ca ai aterizat in canada ? cand expira domle abonamentele alea? vii la intalnirea de la sezatoare la 1000 de insule? daca vii tu , vin si eu.Dodo23, voi?

Dandusa, nici nu am cuvinte ce m-au bucurat pozele tale ! sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

danutz, am vazut si pozele cu tripletii! sa le traiasca!

vai ce ploi am vazut ieri la stiri .... sunteti bine toate? litoralul? timisoara?

Mergi la inceput

cristina1974, ne bucuram ca v-am vazut!!! sunteti asa de dulci...unde era Iasminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Repejor, repejor.. profit de ultimele momente cu dragalasul laptop.. care ma paraseste cat de curand.. Pleaca spre capitala insotit de consort, normal. Asa ca profit de ultimele clipe sa-mi mai fac o leaca de cap cu el..

Multumesc frumos de urari dragelor.
.. si ma simt mai binisor. Indopat fata cu vit C, sirop de muguri de pin, Baraka, echinaceea, bomboane de gat, paracetamol, lalala. Eu ca eu, da mi-e asa de frica sa n-o fi pasat mai departe.. la con si boier.. off.

La noi se schimba garda, pleaca barbata-meu si vine mama. Imi pare asa de rau pt el. Cum se facu ca din toata vara asta asa secetoasa a prins o saptamana aproape numai cu ploaie. Si era asa suparat ca nu a putut face toate excursiile cu Matei, pe care le visa de anul trecut. Au prins o zi o.k. in Piatra Mare, da expeditia din Bucegi a picat..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusule, apucat de vazut poze si tare bucurat. Mey, dar asa de emotionant este felul cum o tine Claudiu pe Crinute in brate.. parca ar vrea s-o protejeze mereu de tot ce-i rau pe asta lume..off. Ah, si nu mi-au scapat nici cele 9 (noua!) prajituri [da pozele in bikini erau after sau before?] si nici ochii frumosi ai Cristinei sau dragalasenia Georgiei. De Crinuta nici nu mai zic. Si nici magazinul full cu body-uri sau jocarii.

Azi implineste nora-mea 9 luni asa ca dau de baut!

dolofanei Adinuta

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

vai ce slaba miscarea pe aici...e duminica. e de inteles..plimabaretzilor!

dandusa , tre sa iti multumesc ca mi=ai amintit de H&M...nu stiu de ce mereu uit de el...si cand intru mereu imi spun : sa nu uit ca am vazut lucuri faine si sa revin....salutari la Floricel...o astept sa imi scrie.

Mergi la inceput