Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Marani - Felicitari pentru facultate! Si eu am facut tot contabilitate si informatica de gestiune. Mie mi-a placut foarte mult. Daca pici in seria unde predau sotii Feleaga este si mai si. Bravo! O alegere buna. Dar cum ai de gand sa faci practic? Cum o sa ajungi la cursuri? Si felicitari si sotului artist!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,iti ramasesem datoare cu "asta".

Carla,dupa cate stiu sunt recomandate dupa un an jumate bicicletele alea.Si mihaita intinde mainile spre ele,dar ii distrag atentia sau trec mai repede pe langa.daca il duc langa ele stiu ac tzipa cand il iau.

Dianocica,Dia,cum faceti voi cartoful copt?Cu pireul de cartofi am dat kix.
Si mi-am adus aminte de discutia cu ghetutzele pt mers.Si supernanny zice ca cele care sustin glezna ii ajuta cel mai mult la mentinerea echilibrului.
Si poate nu se aplica kiar tot ce e valabil in cazul nostru (apropos de ce spunei tu ca nu poti merge cu ghete).Eu ,de exemplu, nu as putea niciodata sa dorm "asa".

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

[Dianocica,Dia[/red],cum faceti voi cartoful copt?Cu pireul de cartofi am dat kix.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

Lavinia, nu stiu dc sunt in masura sa-ti zic cum am facut cartoful copt, ca noi cu ala am dat-o chix :)) ... deci eu l-am facut cum il fac si pt noi, un cartof mediu copt 5 minute la microunde, continutul amestecat cu lapte... pt mine era "yammmy", iar pt Oana era "bleah"

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

o sapt minunata va doresc!
ne grabim sa mergem la gradi, azi stam mai mult un pic

chinico, ma bucur ca ai revenit cu noutati! s=ar putea sa reincep si eu serviciul mai devreme de termen din motive de schimbare job ...tineti-mi pumnii ca imi doresc schimbarea asta...amanunte mai incolo

anateo, bine ati revenit si voi!

yagmur, cum e glezna?

alexandra, asiza, pregatiti bagajele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Nu am reusit sa mai scriu de mult timp.
I-au iesit si lui Rares primii 2 dintisori si culmea primii sint cei de sus. Are o strungareata de mai mare dragul.
Se mai micsoreaza distanta dintre dintisori cu timpul sau trebuie sa ma impac cu gindul ca va ramine cu strungareata?
Nu am reusit sa citesc nimic din urma dar am reusit sa vad poze cu Crinuta, mami si tati fericiti.
Asiza cum votez si eu sau e gata concursul?
Donia sper sa revina puiutii tai la programul normal de somnic.
Alexandradrum bun si cocediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

De citit n-am apucat mare lucru, dar am vazut poze cu minunatie de fulguleti! Pupici pentru toti super-prichindeii!

Dandusa, am vazut pozele din croaziera. Sunteti foarte, foarte frumosi toti trei! Imi place mult de tine ca esti puternica si optimista. Pupici de la Victoras pentru Crinuta cea dulcica!

Marani, succes cu facultatea!

Danutz, stai linistita ca n-o sa te uite Rares. Am uitat sa mentionez ca de dimineata Victor imi zambea cu toti coltisorii :). Azi noapte era putin nedumerit, dar si datorita faptului ca l-am trezit din somn. Maria in schimb chiar a plans, la vremea ei, dar numai putin. Apoi nu s-ar mai fi dezlipit de mine.
Poze cat de curand; am plecat in graba catre serviciu de dimineata si am uitat aparatul, caci altfel le puneam de astazi.

Lavinia, si Victor se trezeste noaptea, dar la noi asa a fost de cand s-a nascut. Eu zic totusi sa ai putina rabdare, si sa incerci sa te odihnesti in timpul zilei, odata cu Mihaita. Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau, asa ca uite . Ce frumos doarmeee! Pare ca s-a obosit foarte tare de a reusit sa adoarma in pozitia asta :). Pupici pe poponet :).

Victorila noaptea vrea sa bea lapte! Nu merge cu altceva: apa, ceai... Si cum tocmai ce l-am intarcat :(, trebuie sa ma plimb pana la bucatarie, sa incalzesc laptele si apoi sa hranesc bursucu'. Azi noapte am facut operatiunea asta cu grasu' in brate, caci se trezise de-a binelea de foame. Si am coborat scarile pe intuneric, sa nu trezesc toata casa... Sper sa nu semene cu Ioana, care s-a trezit noapte de noapte pana acum vreo 3 luni. Macar ea nu voia sa bea lapte.

Bogdana, sanatate Zarei!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Sunt zombi...arat ca dracu, m-am culcat la 0 si m-am trezit la 4.00, treaza de atunci sunt si cu dureri de spate . Nu plangea, dar foiala la greu si scancete. Va vine sa credeti ca de la 4 pana la 8 cand se trezi de tot, la fiecare 15 min o readormeam? mie nu-mi vine sa cred...vreau noptile trecute...sau macar sa am una buna la catva timp ca sa ma odihnesc...Dar cica nu ma plang !

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Marani - Felicitari pentru facultate! Si eu am facut tot contabilitate si informatica de gestiune. Mie mi-a placut foarte mult. Daca pici in seria unde predau sotii Feleaga este si mai si. Bravo! O alegere buna. Dar cum ai de gand sa faci practic? Cum o sa ajungi la cursuri? Si felicitari si sotului artist!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

ce mai...e frumoasa tare contabilitatea; mi-am cumparat niste carti de-a sotilor Feleaga, poate o sa-i am profesori, cine stie.... Din toamna o sa lucreze sotul numai in oras ( contabilitate face si el ) si o sa poata sta cu Ana Maria. Doamne-ajuta sa fiu sanatoasa s-o pot duce la capat!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
Cristi a avut doua nopti in care a dormit mai bine, s-a trezit pe la 6-7 dimineata, asa ca indraznesc sa sper ca reintram in normal. Chiar si asa, eu ma simt parca mai obosita, as vrea sa am vreo cateva zile in care sa dorm dimineata pana la 9, sa stau in pat pana la 11 si apoi sa zac la televizor tot restul zilei. Oare cand se va mai putea? Stiu, cand o sa fiu la caminul de batrani...

Azi Cristinel implineste 8 luni, e baietel mare, zambitor, vorbaret si miscotel. La multi ani puisor, te iubeste mama de nu mai poate!
Multumesc pentru urari!

dodo, cand incepe Bubulica gradinita? Ai emotii?

Cristina 1974, bine ai mai revenit pe la noi. Tare dulce e Georgia, noroc cu dandusa ca ti-am vazut si noi fulguletul!

Ktrinel, cred ca pana la Thanksgiving o sa tot batem potecile la Marineland... Imi doresc sa vin la 1001 insule, sper sa nu apara nimic neprevazut.
I-a mai curs nasul Juliei?

chinico, bine ai revenit! Bine ca Bea n-a patit nimic, ce cosmar cu cazaturile astea!
La multi ani!

anateo, bine ati revenit! Felicitari pentru ridicare!
Nu cred ca poti lua legumele pentru mai mult de 2-3 zile, si asta doar in gentuta izoterma.

OanaCat, si cu Roxana am avut un moment in care nu mai stiam ce sa fac cu mancarea, am fost disperata! Ea a acceptat foarte bine legumele dupa ce i-am adaugat si rosie, incearca si tu.

Yagmur, ce papati voi bun la cantina?

Lavinia, ce reiese din groapa aia? Foarte interesant! Multumesc pentru poza, se vede din casa de la tine?
Ce-am mai ras la poza cu Mihaita dormind! Si am profitat de ocazie sa-l vad si pe el cum face curat printre sosete...
N-am solutii pentru alaptatul de noapte. Ai incercat sa-i dai suzeta? Sau sa-i dai sa suga din biberonul cu apa?

marinelaf, suntem mai bine cu somnul, sper ca s-a terminat greul.
Felicitari pentru dintisori! In cele mai multe cazuri se micsoreaza strungareata, asa era si la Roxana, dar apoi cand au iesit mai multi dinti s-au apropiat si cei din fata.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, tocmai am dus-o la gradi, e mai bine cu mucii, nu are nimic altceva...de azi mai au un client nou la gradi. il cheama Gabriel si e doar cu 2 zile mai mic ca a mea..el de-abia sta in fund si Julia da ture la camera....ce chestie si cu copii astia...de altfel e un scump...Asiza, stii cu cine seamana? Cu Denis al tau....am avut un soc cand am intrat...stiu ca al tau e unic la frumusete, dar sa vezi ce bine seamana ..apropo, dana batentian e cumva sora ta?

Mergi la inceput