ce pot folosi pentru herpes?
sunt insarcinata in 24 saptaminisi si ma chinuie un herpes de 2 zile ce pot folosi? merci anticipat
Raspunsuri
numeioana spune:
Vezi ca e nasol virusul herpetic in sarcina. Sa-i spui doctorului tau la control cand mergi. Banuiesc c a nu e voie Aciclovir. Atunci incearca glicerina boraxata cu propolis. Nu are ce rau sa-ti faca. Dar nici nu are efectul unguentului...
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
madau spune:
Fiind insarcinata cred ca nu e bine sa afli remediile de pe forum, eu as suna dr si l-as intreba, e cel mai sigur.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miria_cristina spune:
In primul rand, nu este herpes-ul luat acuma. Te stii ca ai mai avut si alte dati, nu?
Este grav doar daca este faza acuta. Daca este cronic nu se intampla nimic. Dar apare pe fondul imunitatii scazute.
Se poate sterge locul (adica in cantitate mica) cu Aciclovir. Stiu de la dr. Albu din Giulesti lucrul asta. Si e dr. de dr.! Se poate pune compresa cu tinctura de propolis. Ustura rau, dar usuca rapid si cicatrizeaza. Adica, stergi apasat si prelung zona respectiva.
Iar daca e herpes genital si vroiai sa nasti normal, renunta.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
alina scuzeee...nu am ce sfat sa dau pentru herpes mai ales ca esti gravidutza... intreb si eu, am vazut la tv o reklama cu o "bulinutza" care se aplica pe herpes, prin ce metoda "scapi" de herpes? doar ca il acopera sau cum? ca eu stiu ca dureaza totusi cateva zile pana dispare herpesul... nici nu eram atenta atunci cand am vazut...dar tare as vrea sa aflu minunea vindecarii
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Este un plasture care are o substanta impregnata cu efect de cicatrizare ceva mai rapid decat restul tincturilor sau al unguentelor. Efectul fiind marit si datorita izolarii cu plasturele respectiv.
Dar nu se poate folosi decat pentru cateva tipuri de herpes, la restul, te descurci prin metodele daja cunoscute.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
alinachec spune:
multumesc pentru raspunsuri.este prima data cind folosesc acest tip de comunicare- forumul-.sunt impresionata