Fractura sau fisura cervicala ??!!

Fractura sau fisura cervicala ??!! | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos sa-mi traduceti mai pe romaneste acest diagnostic . Este a unui tanar de 25 de ani. A cazut de pe o cladire. Iar pentru cei din Galati, ce stiti de dl. doctor Marinescu - neurochirurg???
In legatura cu reteta , daca se poate lua ceva mai bun, ca ii cumpar eu. Este un tanar extrem de ambitios si saritor, un suflet tare bun si vreau sa il ajut cat pot eu. Probabil banutii , care ii programasem pentru Diana noastra , pentru Luni, se vor duce spre el. Sper sa nu va suparati pe mine. Daca o sa mai pot o sa ii pun si Dianei , daca nu se termina proiectul. Dar, ajutati-ma acum lamurindu-ma si ghidandu-ma pentru Gabi, tanarul de care va mentionez aici. Va multumesc !

Diagnostic : TVM CERVICAL FRACTURA ODONTOIDA TIP III AMIELICA, TCC MINOR , COMOTIE CEREBRALA, TRAUMATISM TORACIC, CONTUZIE TORACICA

RETETA:GINSAVIT, ANALGIN, PIRACETAM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Am uitat sa va scriu : corset pana la stern, chimono, cu limba de gips pana spre crestet. Dureri cand mananca, la inghitire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Liliana merci pentru orteza cervicala. O sa trec cel mai tarziu miercuri sa o cumpar.

Mergi la inceput