dat fiind faptul ca nu reusesc niciodata sa ajung la sala pentru a-mi imbunatati musculatura in anumite parti ale corpului m-am gandit sa achizitionez un stepper. Cine a folosit acest aparat exclusiv pentru exercitii si nu pentru depozitat pe el haine.
? Veniti cu informatii va rog. Multzam
quote:
Initial creeata de Onetzica
dat fiind faptul ca nu reusesc niciodata sa ajung la sala pentru a-mi imbunatati musculatura in anumite parti ale corpului m-am gandit sa achizitionez un stepper. Cine a folosit acest aparat exclusiv pentru exercitii si nu pentru depozitat pe el haine.? Veniti cu informatii va rog. Multzam

Nici al meu nu e bun pt. haine( e numai cu "pedale", da' pisicile stau f. bine pe el![]()
El,altfel, e bun, da' daca il folosesti...Mie sincer mi-e teama sa nu fac muschi la picioare, ca si asa am prea mult...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Eu am stepper din ala cu minere,ceas...numai bun de depozitat hainele
.Sincer,nu am tinut haine pe el dar nici nu l-am folosit fff mult,adica sunt perioade in care l-am folosit zilnic si altele in care l-am folosit cind imi aminteam
.Il am de vreo 4 ani.
Nu mi-a facut muschi la picioare mai mult decit vroiam dar l-am reglat la puterea 2-3(din 12),asa citisem in instructiuni ca e pt mentinerea tonusului muscular doar.
Succes iti doresc!
Alina
da de bicicleta medicinala ce ziceti? a folosit cineva pe termen lung?se depun prea multi muschi pe zona coapselor si pe fese? ca eu o tin la boxa....nu am pus hainele pe ea. dar...as vrea sa stiu cum sa o folosesc cu folos.
multam!