give me the food

give me the food | Autor: Gaby

Link direct la acest mesaj

Eu in zilele astea am luat-o razna, mananc si cred ca am scuze, apoi ma gandesc c asa sunt eu...nu voi reusi sa slabesc si sa mananc 100% sanatos, pt ca-mi plac: cartofii, painea, pastele...in limite si dulciurile, mult!!!
parca ma vad in videoclipul ce face furori prin germania, o romanca,care recunoste ca nu poate fi silfida!!!

aici vedeti si voi
http://www.youtube.com/watch?v=OoBVdcadDxk

salutari tututor si succes sau vointa!
PS. cum facei rost de vointa permanenta, deci ma refer la schimbarea obiceiurilor, nu la dieta de 3-4 luni; am vazut un nutritionist care spunea ca aceste schimbari se realizeaza in 9-12 luni!!!

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Ce sa zic, sper sa nu ajungi in unul din videoclipurile lui miss platnum
Tipa are voce de cantat, dar era mai frumos sa se lanseze cu alta melodie. Faza din clip cu grasanu' care si=a pus capul de porc e .
Mai in gluma mai in serios, mi se pare dezgustator sa te mandresti cu faptul ca nu te poti opri din mancat.
Gabi iti doresc sa ai vointa si sa nu ajungi asa.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

merci, sper spre binele meu, si ma refer la sanatate....

Am vazut-o la tv si tipa chiar e faina, face sport, mananca cat de cat ok, dar recunoaste ca atunci cand vrea ceva nu-si refuza!!!

E greu cu vointa, au fost cateva subiecte pe tema asta de cand sunt pe acest forum, de ani , si sunt tare curioasa- cele care au deschis atunci acele subiecte, cum sunt azi, au reusit????

Fetelor???? mai sunteti pe aici???

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93556&whichpage=1
uite ca eu am reusit din ian. si pana acum sa slabesc destul, am inceput de la 65 kg si am ajuns la 55 kg, probabil ca as fi dat jos mai mult, daca nu mai calcam stramb cate o data pe saptamana.
Intr-adevar e greu cu vointa, dar cand i-mi intra ceva in cap , trebuie sa-mi reuseasca. Pana la urma e vorba si de caracterul fiecare-i persoane.
Multa bafta si tie , daca vrei sa slabesti.
Lasa zaharul, grasimile si fainoasele pe rafturi la market.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by matildasep

uite ca eu am reusit din ian. si pana acum sa slabesc destul, am inceput de la 65 kg si am ajuns la 55 kg, probabil ca as fi dat jos mai mult, daca nu mai calcam stramb cate o data pe saptamana.
Intr-adevar e greu cu vointa, dar cand i-mi intra ceva in cap , trebuie sa-mi reuseasca. Pana la urma e vorba si de caracterul fiecare-i persoane.

Eu n-am probleme cu greutatea,dar ma gandesc ca daca duci o viata f.stresanta,cred ca e destul de dificil sa faci un efort asa mare,ca nu e de colo sa te abtii de la o asa placere,cea a mancatului!Nu?

Mergi la inceput

da, si doctorul mi-a spus ca mananc de la stres: unii dau cu aspiratorul, altii... se indoapa, cel putin la mine asa functioneaza; am fost o scandura, dar dupa ce ma nascut am inceput sa fiu mai stresata, si nu neaparat din cauza lui bebe...

poate voi reusi dar cred cu tarie ca fara sport nu pot reusi cine stie ce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fa-ti un scop din lucrul asta,convinge-te ca o sa reusesti,fa-ti un plan de bataie si treci la treaba!Nu-ti baga idei in cap ca numai daca fac asa si asa o sa reusesc,dar eu n-am timp sa fac asta.Gandeste-te numai ce sexy o sa fii la sfarsit si imaginea asta sa nu-ti iasa din cap nici atunci cand apar tentatiile.
Succes,si nu-ti plange de mila,daca vrei cu adevarat o sa obtii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Gaby, sa ti-o spun pe aia dreapta, eu sunt o persoana sedentara. Am noroc insa ca am un metabolism bun si nu trebuie sa fac eforturi extraordinar de mari ca sa slabesc. Inainte de a avea copii aveam 44 de kg la 1,55 m. Dupa ce am ramas insarcinata cu primul meu copil ajunsesem, inainte de nastere, cat usa ( la propriu ) aveam aproape 70 de kilograme. Ca o mingiuca, ce mai...La noi, din pacate, nu prea exista educatia aia ca la americani ca trebuie sa faci sport, fiindca e sanatos... Dar dupa ce am nascut am avut asa o vointa ( de fapt, eu sunt o fire si foarte ambitioasa ) si m-am apucat de facut sport, doar 30 de min. pe zi - 10 min. tras de fiare si 20 cu bicicleta medicinala. Si incet-incet am inceput sa slabesc + ca ( n-o sa-ti vina sa crezi) a inceput sa-mi placa. Si nu e minciuna chestia ca te simti mult mai bine daca faci sport zilnic + ca iti da o stare de optimism si buna dispozitie. Partea proasta e ca m-am lasat iar pe tanjala dupa o vreme... dar oricum cu greutatea sub control. Si acum, dupa o a doua nastere, am 45 de kg.Asa ca... orice e posibil. Vointa sa fie ! Iti doresc, asadar, o vointa de fier ! Te pup !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:
Originally posted by matildasep

Eu n-am probleme cu greutatea,dar ma gandesc ca daca duci o viata f.stresanta,cred ca e destul de dificil sa faci un efort asa mare,ca nu e de colo sa te abtii de la o asa placere,cea a mancatului!Nu?

Eu nu pot sa zic ca n-am fost stresata deloc, si oricum eu la stres nu-mi vine sa pun nimic in gura, deci slabesc. In fine, chiar daca cineva nu se poate abtine sa manance la stres, macar sa aleaga raul cel mai mic, decat cel mai mare, adica in loc de o friptura in ulei incins cu cartofi prajiti, sa aleaga o friptura la gratar cu cartofi nature si/sau o salata, in loc de o prajitura , o salata de fructe, in loc de o ciocolata cu lapte, numai o tableta sau doua daca e nevoie mare ,din cea cu 75 la suta sa zicem, cu cacao, paine integrala sau graham , din cereale in loc de cea alba, la asta sa se gandeasca cand cumpara alimentele, adica nici macar sa nu existe in casa, sa nu aiba nicio o ispita. Sa-si imagineze cum va arata fara unu, doua kg sau mai multe, in minus. E nevoie de un impuls, restul vine de le sine.
Nimeni nu zice sa te abtii de la mancare, dar sa fie mancata cu 'cap', cum ar zice cineva. si cantitatea conteaza, mere daca mananci un kg, tot iei in greutate, ideea e cate putin din fiecare.
Spor la mancat, sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Exact cum zice Matildasep, fa compromisuri, mananca o friptura cu salata, ceva ciocolata neagra, etc. Nu fa rabat de la calorii neaparat dar ai grija ce si cu ce amesteci. In mare sunt principiile Montignac, poti sa cauti ca sunt subiecte destule. Poate ti se potriveste "stilul de viata" si nu regimul de slabire, Montignac. Daca nu, mai taie din paste fainoase si paineturi, dulciuri si alte nenorociri. Si eu ador dulciurile si cand mai tin post as manca cu paine si painea, dar totusi am 47kg. Montignac m-a scos din probleme si pot sa merg la plaja multumita si sa mananc si la restaurant relativ bine, nu ma scol flamanda niciodata de la masa.
Vointa e totul, nu te lasa pe urechea ca Miss Platinum e asa ca ea face bani din look-ul asta, celelalte femei plinute trebuie sa suporte privirile rautacioase ale restului lumii. Bafta, iti tinem pumnii!

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Dragelor multumesc, recunosc ca-mi este destul de greu....

Montignac am tinut cu succes, nu despre asta e vb ci faptul ca dupa o perioada obosesc si renunt. Obosesc? pai da, fac mancare "speciala" pentru copil, mai fac ceva pt sot, nu mereu... si apoi ce timp imi ramane mie??? deja nu mai am chef!!!dar trebuie sa incep cu ceva ca deja nu mai incap in nimik si ma misc greu....vin obo de la serviciu, fac curat, strang si haleala pt toti, dar de mine nu am timp

cred ca de fapt nu fac fata??? asta sa fie??? am inceput sa iau niste calciu si b-uri, am pete albe pe unghii, imi cade parul mult si pielea se descuameaza, deci lipsa de b;

-apoi incep treptat sa ma abtin si sa mananc sanatos... voi vedea si cu sportul, ca nu fac deloc, deci va fi greu!!!

Am astea toate in cap, vointa, puterea de a le duce la indeplinire imi lipsesc cu SUCCES!!!!

BAFTA SI NOROC CELOR PLINE DE VOINTA!

cu multumiri pt incurajari,
gaby

Mergi la inceput