alergie vaginala?

alergie vaginala? | Autor: alina_v

Link direct la acest mesaj

Ceau,

De cateva luni am o iritatie in zona genitala: roseata si mancarimi.
A inceput cand am folosit OB-uri in luna martie.
La lama ies uneori rari spori de candida, alteori rare filamente. La cultura nu iese nimic. Mentionez ca de vreo 4 ani aveam recidive lunare de candida dupa ovulatie.
Am incercat, la recomandarea medicului, Nidoflor, Clotrimazol, Pymafucort, fara nici un rezultat.
In urma tratamentului cu Zyrtec (antialergic) si Advantan Milk, s-a ameliorat, dar nu a trecut de tot.
De o luna jumate iau diflucan 150 mg o data pe saptamana, dar nu vad nici o imbunatatire.
Dermatologul mi-a mai prescris Xyzal (tot antialergic) si spray Cu-Zn de la Uriage (care insa nu se gaseste in farmacii).
Ginecologul m-a trimis la alergolog.
Eu mi-am mai facut teste de alergie acu 3 ani si am iesit printre altele alergica la candida. Acum imi va repeta testele, dar mi-a zis ca nu are alergen de Candida sa ma testeze.
Nici formula leucocitara nu imi sta prea bine: am neutrofilele mai mici, iar limfocitele, monocitele, eozinofilele si bazofilele mai mari.

Oricum, intrebarea mea e daca a mai avut cineva asa ceva sau daca mai are cineva alte idei? De unde sa mai apuc problema? Ca deja m-am saturat de mancarimi si secretii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

incearca Tantum rosa pliculete pt spalaturi vaginale 3 pe zi
si cam in 3 zile ar trebui sa se vada o imbunatatire remarcabila ,am mai auzit si de metode naturiste cu iaurt proaspat da de asta nu sunt sigura iti doresc sanatate

Mergi la inceput