Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Taci, ma! Nu ma desumfla!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Gata, am facut bagajele, in 3 ore ar trebui sa plecam la drum. Problema este daca sa mai pun capul pe perna.
Imi place de voi asa glumete, imi iau laptopul cu mine poate am noroc si va citesc si din Malaga .
Miki, tinem pumnii sa fie nasterea usoara ca-i tare voinic flacaul.
Miha, cu mare drag as vrea sa ne intalnim, dar oare te lasa sotul sa vii pana la Bucuresti pentru un ghicit in cafea si-o petrecere cu fetele.
Ioana, concediu placut in continuare!
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
www.flickr.com/photos/8947508@N02/1077937474/in/set-72157601360647415/" target="_blank">Uite-aicipozite noi cu flacaul lu' mama ala micu'. C-ala mare nu mai creste asa repede
Miki, ce bine c-ai mai dat pe la noi.
Monico, nr. 3 nu e la mine pe lista. Nici macar cu roz, cu pasarica sau cu codite nu e la mine pe lista.
Acum lasand gluma la o parte, riscul la mine e total necunoscut. N-am de unde sa stiu daca nu cumva si urmatorul ar putea iesi cu DBA. Nu-mi poate garanta nimeni nimic, iar eventualele teste in sarcina ar putea iesi negative pana la proba contrarie. Nu exista un test minune care sa-ti spuna sigur daca are DBA copilul sau nu. Asa ca nu mai e de mine bebe 3 (oricum nu era de mine nici daca adrian ar fi fost perfect sanatos).
Cicisor, bine-ai revenit si eu zic ca una e sa mergi in vizita-n Ro si alta e sa traiesti acolo, de fapt asta e valabil oriunde. Iti doresc bafta sa gasesti servici usor si bun, pe placul tau. Eu n-am avut puterea si energia sa caut altceva, asa ca tot langa York Univ. ma duc.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
try, arata foarte bine Adrian, cum mai sta la capitolul kg, inaltime, ca pare destul de grasut , sau e foarte scund?
cristina acum are culoarea ochilor exact ca adrian, doar ca nu par definitivi, iar lui silviu pe la 8 luni sau transformat in caprui,
cat despre incercarea de a obtine mai multi bani ca il umfli pe tati e esuata ca el vrea pe dos
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
miria_cristina spune:
TRY - Am vazut si eu pozele si sunt tare dragute!
S-a marit si intr-adevar pare ca s-a implinit binisor.
PAXELINO - Deci cu tine nu-mi merge la bani.
OK! Da', vezi ca le-am potrivit cu culoarea.
Iar m-am sculat cu noaptea in cap, ca sa fiu obosita pana se trezesc ei.
Mai fac cate ceva si poate ma culc la loc.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
paxela spune:
hmm, ce liniste? unde umblati fetelor?
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
hello fetele,
oti...sper ca ati ajuns cu bine...distractie placuta!
try, sunt tare frumushei amandoi, a crescut Adrienutu taaare mult si mi se pare grasunel(vreau sa zic bine facut)...a recuperat f bine in greutate...Doamne ajuta!
paxelina, ce prostioare mai face silviu?
miria,lasa bine ca dorm ai tai si poti sta linistita de dimineata
noi ne-am intors tare tarziu aseara si azi la 7 dim baietii mei(impreuna cu alti prieteni de la petrecere si copilashii lor) au plecat la pescuit...noi am ramas ca fetele cica acasa...da avem de gand sa iesim si noi in gashca de fete pe undeva
va pup pe toate si pe copilashi...sa aveti o zi minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Adrian nu prea avut probleme de greutate dupa ce-a facut 2-3 luni (cand s-a nascut era slab, dar apoi a recuperat repede), la el diferenta vine din inaltime. Fiind scund pt varsta lui, automat are si mai putine kg, dar inaltime greutate el sta bine. Intotdeauna a fost proportionat la greutate raportat cu inaltimea.
Dar in poze e greu sa-ti dai seamna ca e scund. Iti dai seama din poza in care vrea s-o pupe pe fetita de langa el care are 6 luni jumate comparativ cu el care are 11,5 luni reale (sau 10 corectate).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
mikimi spune:
Monicutz, la 34 sapt avea greutatea aia...insa eu sunt la 37 sapt acum.Il asteptam undeva pe 28-30 aug.
Dupa 20 aug nu ma mai duc la servici asa ca daca mamicile libere de servici merg in parc vreu si eu pls.Voi avea program de alexander full, ceea ce-mi aduce bucurie.N-am plecat la munte in w-end sa-l vad ca ei sunt la Comarnic in varf de deal cu 15 min de hartoape pana acolo si mi-e frica, si uite cum stau cu lacrimi in oki ca nu l-am vazut pe Alexander de o sapt...mi-e asa dor de el.
Ma intreb: pe bb2 o sa fiu in stare sa-l iubesc la fel de mult, altfel, sau cum e ? voi cum simtiti cu 2 bb-ei?
Andra ce frumusei sunteti ! tare mi-as dori sa va vad live, dar iar venim in CA in Calgary...
Cicisor ce rau imi pare ca te-am ratat in RO, chiar am fost la Cluj prin iulie , dar a fost un day trip.
Paxelino ma apuc de pozele tale, sunt convinsa ca iar ma apuca nostalgia dupa fundite.
Paste si Kuwait 07.
DEC 2006.
Miki,de baietel si Alexander (12.12.04)
mikimi spune:
Am mai pus si 2 poze mai noi...
Poze noi jun.
DEC 2006.
Miki,de baietel si Alexander (12.12.04)