Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am facut-o, am beut-o si fara nik langa ca am cam facut abuzuri cu muuuultele zile de nastere pe la birou...Cristinico, ai primit-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

PAXELINO - Si zici ca nu-ti place prezicerea mea.
Sa stii, ca ghiocu' nu minte, dar daca vrei sa intorci norocu' zii la fata ca ma duc la noapte pe Dambovita si pun de un descantec.

Da', te costa suplimentar.
Vezi sa nu zici la nimeni, c-o fac doar pentru tine.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

multumesc de prezicere , dar mai bine la Dambovita, cat despre cost se rezolva nu de alta dar si cu al 3-lea intru la sapa de lemn, cedeaza si urma de nervi pe care o mai am, ma abonez constant la cafeaa voastra, si ajung sa ii hranesc prin vecini si prieteni
cu fimiu scap ieftin , dar fimea nu se incurca, pe ea nu o rezolvi cu una cu 2 , totul pana la mancare, deocamdata pt mai multy de 3 veri+ 3 ierni e de ajuns 2, fac cat 10 si nici nu au nimic in comun, cu fimea e mai rau decat la primul copil

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA fetele au dreptate , esti tare simpatica, o intrebare mai am: o sa iasa bre cu ochi albastri?????daca nu, da fuga la noapte , la rau sa faci un descantec ceva , pentru par blond, te platesc dublu

OTILIA nu stiu cine e mama lui Zizi, nu am vazut-o niciodata; dar daca e zapacita precum fi-su, imi imaginez ca te amuzai teribil cu ea; imi amintesc si eu ca eram prin liceu si m-a dus o colega la o baba de vreo 80 de ani care dadea in carti; in ziua in care mi-a prezis ca prietenul meunu urmareste decat sa ma bage in asternut, i-am dat papucii de frica minte de prostuta daca nu voiam nu se intampla si gata, ce trebuia sa ii dau papucii/????

fetele eu va las, plec la Moreni, iar maine dim la prima ora la Chisinau cris, revin pe joi seara . Va tzuc, va urez o saptamana minunata!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, ma bucur atre mutl ca ai vesti bune despre Adrian. S-o tineti tot asa!

Eu ma simt f. obosita, vreau inca un concediu!
Nu am simt nici prea grozav... mi-am facut analizele... relativ bune, doar un colesterol mult prea ridicat pentru varsta mea. 278.
Acum sunt la regim sever... poate mai slabesc o tzara...Iris e o mare inventatoare...
Are diverse personaje pe care da vina... un anumit Gilbert... precum si un broscoi urat si rau...care sta ascuns sub pat si iese doar in anumite momente.
Gilbert deasemena face tot felul de lucruri in locul ei... cele rele evident... fiindca ea e o "cumintica"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Multumesc pentru cafea! Doar ca eu am muls vacuta si-am beut-o cu lapte.
Da', tot chitroasa ramasi ca-ai tinut gogosile ascunse si nu pusasi una pe farfuriuta langa ea.

PS - Nu stiu de ce l-am pus pe uratul asta la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria si mie nu-mi prezici nimic ca intru in actiune in curand. Maine imi intalnesc sotul la drum de seara peste mari si tari.
Ca eu visez la multe si la bb2 si la o casuta si la sot sa fie cu mine dar sa stii ca ma multumesc si cu mai putin numai sa fim sanatosi.

Ioana, sper ca nu mai esti asa naiva. Plimbare placuta!

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

ONITZA - Sedere placuta la tara! Si sa va intoarceti cat mai "insarcinati"!

Las, ca merg la rau si zic din alea: sa iasa blond, cu ochi albastrii si voce de tenor.

Desi nu cred c-o sa fie spre binele tau. Pai, ce te faci cand o sa-l vada sotul? Pe unde scoti camasa?

O sa-mi ceri banii inapoi.

Mergi la inceput

OTILIA - La tine nu stiu daca ma bag.
Ca tu este cu cifrele si calculele si daca ma iei cu: " de ce sta popa langa valet ca nu da bine si e ilogic" sau "fa sa fie capricorn cu ascendent in rac"...eu ma pierd.

Ca ghiocu' si cartile mele imi vorbesc si nu ma insala, da' nici nu te pui cu astrologii!

Insa cred ca pot sa-ti dau niste boabe de porumb stravechi sa le pui sub perna cand o fi sa se intample si GATA! ti se implineste visul.

Ca eu asa l-am cucerit pe sotul meu. I-am pus porumb si o data i-a incoltit ideea ca trebuie sa se insoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitzo, oi plati tu dublu sa ti-l scoat blond, da' sa vezi ce ti-o mai plati pe urma sotul .

Multumim de vorbele frumoase fetelor, nu-i nimic mai recompensator decat sa stii ca-ti sunt copiii sanatosi si la locul lor.

Ozitzo, ce sexy esti in rochia cu floricele mov. Ma mir ca n-a iesit cu ochi.
Iar daca nu te-as fi cunoscut inainte, de te vedeam cu agrafa in par ziceam ca sotul tau s-a dat la minore . Pe bune arati tare pustoaica atunci cand iti prinzi agrafa in par.

Dana, eu nici n-am inceput serviciul si deja sunt obosita si vreua concediu? Dar ce sa fac? Pot sa fac ceva?
A.M.R. 10 zile

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare fetelor si de la noi,

In sfarsit am un pic de vreme sa scriu si sa va salut, sa va spun ca am venit din Ro acum o saptamana si de atunci nici eu nu stiu ce fac ca nu am vreme de nimic.
A fost super fain in Ro, eu mai ca n-am mai vrut sa vin in Canada, ha ha as mai fi stat inca vreo 2 luni sau 2 ani , a fost super...ne-am intalnit cu Adriana si gemenusii care sunt niste frumusei si scumpi iar mamica lor e ca un fotomodel, degeaba zice ea ce zice.....Bianca si Tudor au fost super de sociabili in schimb Alexia mea n-a vrut cu nici un chip sa-i dea mana Biancai....de fapt ea asa face, nu prea da mana nici la alti copii....sper sa reusesc sa pun si eu niste poze in curand sa ne vedeti ce-am mai crescut.
Alexia a inceput gradinita, eu cu Ada pe-acasa care de 3 zile si mai bine a avut febra mare....si azi i-au iesit bubite...deci a avut asa zisul virus Roseola...sper sa treaca repede bubitele si sa scapam de el, bine ca nu mai are febra.

Eu ma indeletnicesc cu cautatul de loc de munca...ei Miria, ea ghiceste-mi si mie ca tare imi mai place si mie arta asta a ghicitului ce zici, imi gasesc de lucru pana pe 11 septembrie???/ ca atunci ar trebui sa ma intorc la vechiul loc de munca...dar oricum chiar daca nu-mi gasesc pana atunci tot nu ma mai intorc

acum va pup si va las putin ca s-a trezit Ada si plange

A,, era sa uit, Onitza super pozele, sunteti ca niste liceeni, frumosi, tineri si plini de viata, sa fiti fericiti

Mergi la inceput