PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 11
anasia spune:
La multi ani tuturor piersicutelor! (care si-au sarbatorit ziua si care urmeaza s-o sarbatoreasca);
multumim si noi de urari!
noi suntem inca la tara, e foarte bine, da tare lenese suntem, nu ne place olita deloc, de mers, nu mergem singurele, rar cand face 2-3 pasi nesustinuta;vrem tot timpul in brate si daca n-ar fi bunica Alessiei (mama mea) as lua-o razna; papam borcanele si mancare f rar; dimineata si seara bea laptic;ii place pisicul la nebunie,tipa de nu mai poate cand il vede, face bezele, vorbeste pe limba ei;
n-am citit din urma, doar asa pe sarite;
mamanati, drum bun, sa va aiba D-zeu in paza!
raluca, felicitari pt sarcina!
gabi1, bine ati venit la piersicute, si eu abia astept sa ne vedem in parc, sa inteleg ca stai prin moghioros?
sabana, iulenca
mi-e dor de voi toate, dar o sa activez mai des cand ne intoarcem, cam pweste 2 saptamani;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica
Bysko spune:
Consi, Busra se anunta a fi o mare gurmanda! Eu chiar daca ma tin bine pe pozitii, cateodata nu pot sa-i rezist, mai ales cand ii curg balele(mama uraste cuvantul asta) dupa ce vede! Ma gandesc ca daca este un tort cu frisca facuta din smantana proaspata nu are ce rau sa-i faca, cu conditia sa fie ok.Ma mai gandesc oricum...
Stiam de un tort cu iaurt si gelatina, dar ma gandesc daca e ok gelatina...
In acelasi timp rad si ma vad ca o paranoica deoarece in fata casei mamei mele sta o familie cu o fetita cam de aceeasi varsta- cu 2 saptamani mai mica decat Busra- copchilul bea Pepsi si cola, mananca mici, chipsuri, ca de!pofteste si nu are absolut nimic( la prima vedere). Si noi cu iaurt facut in casa, branzica la fel, fara sare, zahar, ulei (decat de masline extra), oua nu a mai mancat de 2-3 luni ca li s-a parut mamei si mf ca afacut alergie. Eu una n-am vazut alergia, da' maica-mea la unele chestii e si mai deplasata ca mine
Tin sa-i fac tort ca sa se manjeasca si automat o sa si guste din el. Asa ca trebuie sa fie indicat pt un an.
Nu scriu-nu scriu, si cand o fac ma intind ca o placinta!
maryion spune:
Bysko nu sunt pe baricade, doar asa cand si cand ... As dori sa va scriu multe, dar nu am timpul necesar. piersicutza ta "gurmanda".
Anasia nu fi trista toate la timpul lor... si mersul si ... altele.
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
Bysko spune:
Apropos de luat in brate! Zilele astea mi-a rupt mijlocul(mai ales ca eu aveam probleme dinainte de sarcina)! Eu la bucatarie, Busra la taica-su, imi aude vocea, o ia in 4 labe repede-repede si vine la mine, ma trage de haine si trebuie s-o iau in brate!
I-am luat ham zilele trecute, dar tot nu vrea sa mearga daca nu e tinuta de manuta! Si cu hamul se clatina ca un om beat + ca la 2-3 pasi vrea sa se aseze. Daca e funduletul greu!
gabi1 spune:
Eu tortul l-am comandat,mi-a fost mai usor si oricum Rares nu a mancat din el.
Da mai Anassia eu in fiecare seara semnez condica in Moghioros, va asteptam si pe voi, mai ales ca Rares a inceput sa mearga singurel numai ca noi nu vrem sa papam mai deloc vrem doar sa mergem sau sa ne jucam.
La multi ani!sarbatoritilor de azi.
Gabi mamica lui Rares(18.08.2006)
http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1
maryion spune:
1 anisor
Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm
Agatha, fetita lui myrrha
Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan
LA MULTI ANI! Poliana
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
katik spune:
multumim mult pt. urari! vi le intoarcem si noi inzecit!
la multi ani uram si noi sarbatoritilor din zilele astea!
robi a fost f. miirit deja de aproape o luna. ii ies vreo 3-4 dinti deodata, este groaznic.
noi tort am comandat la o cofetarie unde comandam de obicei din astea si a fost f. bun, de fructe, cu frisca. la robi nu i-a placut, a tras o strimbatura si...atit!
de pe tava a ales oul si pixul, intelectualul mincacios a lu' mama!
martta, o sa pun si poze, cont mi-am facut dar poze inca n-am reusit sa pun. al meu sot a facut ordine pe calculator si eu stiu unde a ascuns pozele
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Back home...sweet home...
Dupa o luna de golaneala am revenit si noi acasa
A fost tare bine la mare, doar putin cam aglomerat, dar vremea foarte ok si apa foarte calda.
Luca s-a comportat ok, acum sta singur in picioruse si face cativa pasi singurel...ca tot se ingrijora ma-sa de numa ca nu merge copchilu' singur...a inceput sa mearga pe nisip, luat de val si prins cu joaca pe acolo cu alti copii
Ca tot imi zicea tot poporu' ce copil grasun am, cred ca a auzit si el si s-a simtit prost, ca a inceput sa faca fitze la mancare si are zile intregi cand abia gusta cate ceva...
In rest, facem ca magarusu', curcanu' si vaca
Mami a cam golanit la mare, ca s-a vazut cu bona si tati acolo si si-a facut si ea de cap: mult inot, plajica, masajel etc...
Am mai spus-o si o repet: fetele care sunteti din nou gravi, tot respectul pentru voi, sunteti mari nene! Oi fi eu praf sau de ce ma simt total nepregatita acum pentru bebe 2?
Babee, de tine ce sa mai zic, ca te prega de al treilea
MonicutzaBB- felicitari si sa va traiasca minunea aia mica, alaturi de minunea mai maricica
Tre' sa ma apuc de desfacut bagaje, spalat etc si sa execut niste cumparaturi, deoarece posedam numai apa plata in aceasta casa Am intrat numa'nitzel sa va pup ca imi era dor de voi
Asa ca ma pun pe treaba si revin later
Moaaaaa ce chef de treaba aaaaaaaam
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
sanziana spune:
Buna mamici de piersicute!
Dupa o lunga absenta revenim cu date despre noi. In primul rand la multi ani tuturor piersicutelor si mamicilor aferente. Felicitari gravidutelor! Si multumim celor care ne-au urat toate cele la aniversari si in special scumpei Maryion care a fost la datorie de fiecare data si chiar daca nu a fost a avut grija sa recuperereze.
Si acum despre Codrin: are 11 kg si 76 cm (cam piticot), merge in picioare de la 10 luni si jumatate, nu are probleme legate de mancare (mananca tot ce ii dau), ii place distractia, nu se joaca cu jucarii (mai sunt si alti copii asa?), zice cu directie apa si papa, face ca leul, magarusul, calutul si cioara (bine, da doar din aripi, pardon din manute) si rade toata ziua.
Sambata i-am luat motul (am rugat nanuta sa nu taie foarte mult sa nu ii strice zulufii) iar de pe tava a luat: bricheta, cardul si seringa. Atunci noi am zis ca o sa fie un doctor tutungiu (cu cine o semana ca la noi in familie nu se fumeaza) si cu multi bani (ca doar nu o sa fie copilul meu un traficant cu multi bani, nu?)
Am uitat, inca suntem la faza de mancat lapte noaptea: are program de lapte seara la 21, apoi la 2 noaptea si dimineata la 6 sau 7. In total cam 700 ml de lapte (formula inca). E bine, e rau, nu stiu, oricum am renuntat sa mai incerc sa ii scot laptele de noapte pt ca nu aveam nici o sansa.
Va pupam, si inca odata la multi ani si numai bine.
Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)
madacristina spune:
Buna
Dupa cum spunea si Iulenca,nu sunt insarcinata,mi a ramas la semnatura cum arata Bogdan la 12 sapt....momentan nu cred ca as mai avea curaj sa mai fac unul....cine stie in viitor....
Noi suntem bine....avem mici pb cu mancatul,mananca orice,mai putin mancare gatita....in ultimul timp e asa,pt ca manca inainte....acum numai lapte cu biscuiti,cereale,iaurt,pufuleti,biscuiti,banane,mere,compot,etc....si ma enervez la culme....oricum ce mananca azi maine nu mai mananca.As vrea sa fie si el mai mancacios...chiar dc toata lumea-mi spune ca arata f bine,e fff inalt pt varsta lui...sincer nu stiu sa va zic exact cati centimentri are,insa e mai mic decat nepoata mea cu aproape un cap...ea are 4ani....
Sper sa-si revina cu mancatul....nu stiu cum sa-l fac sa-mi ceara mancare gatita....oricum nu-l mai fortez,intr-un timp ii indesam in gura,dar mi am dat seama ca nu e o solutie...asa el zice pa-pa cand i se face foame,dar ia cateva lingurite si pe urma scuipa si zice ca-i cah... :)
De vb e cam lenes,zice pa-pa,mama,da-i,ti-e e (ce e), aide (haide),ta-ta-ie,a zis o sg data,duminica....si cam atat
De inteles intelege totul,ii ceri ceva el iti aduce...dc-l strigi iti raspunde cu "da"....etc
Dc aveti solutii la pb mea cu mancatul....pls HELP....
Va pupic pe toate si pe prichindei si sa aveti o zi buna
Mada si Bogdan Andrei - 1anisor
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/