oua stricate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mai era o faza cu un ou puse intre alte doua oua si daca nu prea se rotea cel din mijloc insemna ca nu e prospat.Parca asa auzisem....
Oricum ar fi,nu prea e placut sa faci asta cu vreo 20-30 de oua.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am vazut si eu o stire cu un batrin care a sunat la OPC ca a cumparat oua "proaspete" si acasa a gasit pui in ele. Astia de la tembelizor au facut imediat un articol larg in care batrinul a aratat ouale si a spus ca e revoltat, si au filmat magazinul si au declarat ca uite, au tinut aia ouale proaspete la 30 de grade si OPC i-a amendat.

Dar e serioasa treaba, te poti imbolnavi daca maninci oua stricate. Metoda de verificare e cea scrisa de Guestus.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Lasati si cu data de expirare!!!!
Eu cumpar doar cu data de expirare cat mai departe.....si am patit-o de 3 ori. Acum nu mai stiu ce sa fac. Copii cer oua, sotul vrea prajituri!!!

Cunosc pe cineva care lucreaza la o fabrica de lactate. Tot ce se ambalaeaza de vineri pana luni dimineata au eticheta pusa de luni pana miercuri/joi. Deci cand le cumperi luni...vezi ca ar fi de atunci si in realitate.....cine stie cand au fost ambalate????
Acum am luat un iaurt(si 2 galeti) de la Cora si cand am ajuns acasa ......imputit si apa. Nu am nici timp sa alerg cu reclamatiile. Acum cativa ani am luat de Mega image carne si masline stricate. Am sunat la protectia consumatorului, am stat cu ele in frigider 2 sapt. si nu a venit nimeni, nu s-a intamplat nimic. M-am intors la magazin si mi-au dat banii inapoi pe producse. Cand am intrebat ce fac cu marfa?
Aruncati-o la gunoi.
Ca sa nu mai spun ca nu au fost mirati si m-au intrebat ce produs am ca au mai multe.

Nu mai cumpar nimic de la ei.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by paula2003
Acum nu mai stiu ce sa fac. Copii cer oua, sotul vrea prajituri!!!

yo credeam ca sotu" vrea oua si copii prajituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by julax

Mai era o faza cu un ou puse intre alte doua oua si daca nu prea se rotea cel din mijloc insemna ca nu e prospat.Parca asa auzisem....
Oricum ar fi,nu prea e placut sa faci asta cu vreo 20-30 de oua.

Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Nu e corect ce ai auzit tu. Daca vrei sa vezi cat de proaspete sunt ouale le pui intr-o oala cu apa. Cele care se ridica la suprafata sunt vechi, cele care raman la fund sunt proaspete si le poti consuma.
Cu rotitul oului e altceva. Daca ai amestecat oua fierte cu oua crude si nu mai stii care cum e, invarti fiecare ou in parte. Cel care se invarte e fiert, cel care nu, e crud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Am citit io la un alt subiect ca te poti baza pe simtul olfactiv. Le mirosi, si daca au iz de parfum de dama sunt..."stricate"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si o prietena de-a mea a patit la fel. a cumparat oua de la billa si cand a vrut sa le faca miroseau urat tare si aveau un aspect ciudat cu toate ca erau in termen. cred totusi ca vina e a celor care le produc nu a magazinelor care le vand. eu am patit-o cu un pui refrigerat, mai avea termen inca patru zile(oricum mi se pare prea mare termenul care il pun la carne), si a doua zi cand l-am scos din frigider mirosea foarte frumos....

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by clauditzadennis

Am citit io la un alt subiect ca te poti baza pe simtul olfactiv. Le mirosi, si daca au iz de parfum de dama sunt..."stricate"...

Claudia,soacra frumoasei Oti

Povestea nasterii
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156

LOL! daca ar mirosi a ... ceva de la dior, zau daca nu as scuti o groaza de bani . si daca asa miroase si parfumul de dama, ma mir ca se mai parfumeaza damele...
mai stii unde e subiectul ala, ca vreau sa ma distrez si eu?

Mergi la inceput