Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
quote:
Originally posted by toanca
Bianca, 25 kg de vinete
Ce faci cu atatea?
Altceva nu mai mancati?
Daca ai fi gospodina cum cred ca esti
Deci...din 25 kg de vinete am ramas cu 11 kg si 500 g. Eu pun pungi de 1 kg deci am 11 pungi. Ti se pare atat de mult sa mananci de 11 ori intr-un an vinete?
. Plus ca daca sunt comoda si nu coc alte vinete cand o sa pun zacusca, 3-4 pungi folosesc la zacusca.Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
tot nu m-am abtinut si am facut clatite, asa doar vreo 12, sa papam de pofta. mai am de copt la cateva, dar am si mancat vreo 2.
si mie mi-a luat mama anul trecut 30 kg vinete. mai am si acum pungi la ea, dar noi mancam dintr-astea proaspete acum. asa ca i le cadorisesc ei.
Bianca cred ca le-ai ars rau de tot, de ai ramas doar cu 11 kg. eu am avut peste 20 de pungi, tot asa cam de 1 kg.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinel2005 spune:
Va trimit tuturor o chestie draguta, sper sa va placa, cu dedicatie speciala pentru Deea, care am auzit ca face tot felul de minunatii de torturi, cu sugestia de a le fotografia si a le pune in album sa ne "delectam" si noi.
Musai cu sonor.
http://dailymotion.alice.it/visited/search/traviata/video/xp7vr_verdi-traviata-choeur-bohemiens
tuturor spiridusilor.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
szaboali spune:
quote:
Originally posted by irinel2005
Va trimit tuturor o chestie draguta, sper sa va placa, cu dedicatie speciala pentru Deea, care am auzit ca face tot felul de minunatii de torturi, cu sugestia de a le fotografia si a le pune in album sa ne "delectam" si noi.
Musai cu sonor.
http://dailymotion.alice.it/visited/search/traviata/video/xp7vr_verdi-traviata-choeur-bohemienstuturor spiridusilor.
ingerasul lui mamica
_
_
Superb superb superb!!!

Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina
szaboali spune:
Ciao fetelor, azi a fost zi de plimbareli ca Iarina nu a vrut nici cum sa se culce si asa ca am taiat-o pe afara, unde a dormit doar o jumate de ora si aia in carucior...acum s-a culcat pe la 19 ca a picat lesinata de oboseala.
aaaa si a facut azi in premiera absoluta in olita kk 
Dana
e super faza Oanei cu parizerul
...
si la Roxanica.
Anda
la frumusel...saptamana viitoare merg la eco sa vad ce si cum...oricum mai mult de 4 sapt nu cred ca am.
Toanca, Giova, Pufumic, Cosmi, Mirela,Bee si restul gagicilor multi 
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina
irinel2005 spune:
Uaaauuuu, bravo,Iarinutza 

ingerasul lui mamica
_
_
monica70 spune:
Saluti,avem pozeee si un film cu Diana si Clara
http://www.dropshots.com/moni4#
Ce sa va zic? S-au distrat de minune! Si noi cu ele ![]()
Clara are un par superb ,blond ca nordicele , iar cu ochii aia de albastru inchis
e o scumpa! Si e mai inalta decat Diana ,precum se vede.Si mai cuminte (nu cu mult
)
O faza mortala: Clara a baut suc din pahar cum e obisnuita demult si cand a cerut si Diana si i-am adus bibele ei cu suc ... i l-a inhatzat Clara si nu i-a mai dat drumul ! Diana a bagat o moacaaa,de fapt se vede in cateva poze. A trebuit sa ii aducem alt bibe cu suc.
S-au pupat,dragalit,au sarit in pat
,s-au "convorbit" ...
BEE arata bine acolo,o sa ma gandesc,mai ales ca e langa gara,vad.
BIANCA vin la tine la atatea vinete,ca mami oricate ar pune nu-mi ajung 

As manca zilnic!
Va las ca am o strumfa naravasa p-aci,ce bine era sa mai ramana Clara la ea ,ca era ocupata ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:
Seara si la mine..am apucat azi dupa masa sa va scriu un mesaj (defapt sa ii raspund la Toanca ) ca au si aparut musafirii
.
Giova...nu le-am ars chiar deloc. Si anul trecut tot cam asha mi-au iesit. Poate nu le-ai prajit tu destul
. A..despre scutece...pai am avut incredere in tine si am cumparat..dar stii cum e...gusturile nu se discuta...poate sunt eu mai pretentzioasa![]()
Dar ..acum am vazut ce ai scris initial am crezut ca tu ai pus din 20 kg vinete si ti-au iesit cam tot asha...din 25 kg de vinete ti-au iesit 20 de pungi de aproape 1 kg?
. Am trait sa o aud si pe asta
. De 11 ani pun in fiecare an vinete si SF-uri dinastea nu am mai auzit inca.Si le las la scurs, le mixez cu robotul si apoi le cantaresc cu cantarul nu ochimetric
. Dar noah...stiu ca ai vrut sa ma necajesti pt faza cu pampersurile de aseara si pt perdele si altele
. Nu-i nimic ca nu ma supar
.
Moni..hai ca te astept cu un bol de vinete cu maioneza albe si buneee
. Salut-o pe Ana din partea mea
. observ ca Dia si Clara sunt cam de aceeasi inaltime, o idee Clara mai inalta...Distractie faina
Irina...stiu ce sunt regionalismele![]()
Cosmi...daca te-ai stradui mai mult poate ai scrie putin mai bine si corect...uneori imi e cam greu sa descifrez mesajele dar noroc ca nu sunt lungi si le citesc repede![]()
(asta asha ca sa fiu sincera...
)
Ali
pt primul kk
.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Revin...deabia acum am mancat si merg sa ii fac lui dani o
...of..musafirii astia i-au stricat programul de somn
.A fost la noi matusa lui Nelu si sotul ei de la Timisoara si i-au adus lui Dani un avion dinala cu maner care se impinge si suna si cand a vazut asta ca au intrat pe usa, direct la plasa s-a dus ca a vazut ca era ceva acolo si a scos avionul si s-a apucat sa se joace
. A mai primit si un trening fain
. Azi cand am venit de la servici si pe mine m-a controlat in plasa...a fost prima oara cand a facut asta
Iar e la regim Dani...nu mananca mai nimic
.
Dana..super replica Oanei cu mixatul

Bianca
irinatunza spune:
Moni, frumoase printesele si parca Clarita seamana un pic cu Sabina.
Sabina deschide singura usa la camera si iese de-acolo. o las sa doarma si ma trezesc cu ea in sufragerie.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav