Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 16
pisoi3 spune:
Neata
Si eu la servici.
Mai citesc printre randuri, vazut poze, toti spiridusii sunt minunati, au crescut, sunt superbi. Frumusei, ce mai, ditamai copilasii! Sa nu fie de deochi!
MONI
, corect, ai dreptate, Diana
seamana cu tine, dupa ce am vazut pozele tale de cand erai micuta, mi-am dat seama.
Sanatate multa Dienutei, or fi dintisorii?
DANA
, imi pare rau ca Roxanica
a fost bolnavioara, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa! Sanatate multa va dorim.
ALI
, cand te duci la medic, sa aflam ce face bebe?
GIO
, vad ca si al meu copil a inceput sa traga de pampers ca sa ii dea jos. Ca sa fie probabil in rand cu tizul lui
!
COSMI
, asa e, copiii
au teoretic mai multe sanse intr-un oras mare.
Acum mai trebuie sa citesc din urma, ca sa stiu ce si cum s-a intamplat, intru mai tarziu, cand termin ce am de facut acum.
pupici la toate fetele
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Giova spune:
Cosmi
.
Dana ce mortala e Oana, super conversatie. sa ne mai zici, ca tare-mi plac.
Anda, Marco nu mai suporta pampersul, dar nici la olita nu face, doar pe jos. asa ca..nu scapa el curand de el.
O cunosti pe Sonia, fetita cu probleme? am vazut ca ai linkul ei la semnatura.
Mama spala geamurile, dani sterge praful, eu calc. ce de ajutoare am
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
pufumic spune:
Salutare de la mare!
Nu ne-a luat apa, dar s-a ars modemu'. De ieri dupa-amiaza e iar soare si frumos pe aici(ma rog, mai sunt cativa norisori, dar nu de ploaie). Si nu mai sunt 30 si ceva de grade, ceea ce e minunat. Dupa cum se arata pe weather.com, n-o sa mai ploua in urmatoarele 10 zile.
Cacaciosul meu a facut ieri un an juma si a serbat facand greva foamei. Eu nu stiu de unde are atata energie, ca de mancat nu mananca decat lapte si doar cateva lingurite de altceva.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
toanca spune:
Neata si de la noi....
Cu dormitul: il pun pe Matei in patutul lui, iar eu ma asez in patul mare si ma fac ca dorm....il doua minute e adormit; dar nu vrea sa stea singur in camera cand adoarme; aseara, spre ex. am adormit si eu langa el![]()
Pampersul, de bine de rau, il suportam, dar la olita nu sta decat cateva secunde si alea in joaca; tot pe jos face pipi
Si eu m-as muta din Bucuresti intr-o zona mai linistita si cu mai multa verdeata, dar sa am salariul care il am in Bucuresti
; si neaparat sa fie casa la curte, cu multa verdeata, copaci, gratar.....E VISE TAICA, VISE...
Nici eu nu pun nimic pentru iarna (nici castraveti, gogosari, varza,etc); totul se cumpara si, daca am norocul sa puna mama, imi da ea, daca nu exista supermarket.
Bianca, 25 kg de vinete

Ce faci cu atatea?
Altceva nu mai mancati?

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
irinel2005 spune:
'Neata si de la Cluj
M-am culcat tirziu, m-am trezit tirziu ![]()
Ultima zi home alone
O sa incep prin a merge la piata sa cumpar una alta, sa gatesc pentru maine, cind mi se intoarce trupa acasa.
M-am gindit sa fac o ciorba de vacuta cu tarhon si o varza a la Cluj.
Si trebuie sa-mi cumpar un nou mop, ca pe vechiul l-am minuit cu atita rivna de s-a rupt.
O idee pentru joaca nazdravanilor nostri. Daca mi se permite. Eu i-am luat Ilincai mai multe seturi din alea de animalute din plastic (sunt de diferite dimensiuni), si animale domestice si salbatice. Sunt ieftine, le gasiti si prin supermaketuri, dar si la magazinele cu chinezarii. Ilincai ii plac la nebunie. Unde mai pui si ca asa invata cum se numesc. Doarme cu ele, iesim la plimbare cu ele, le caram peste tot cu noi, ce mai...nu mai poate fara ele. Doamne fereste sa le uitam acasa, cum s-a intimplat cind am mers in Corfu, ca trebuie sa cumparam altele. In fiecare seara imi spune cu cine vrea sa doarma; striga "maaaimuuuutza" (si vine maimuta), "hoptotaaaamul" (si vine hipopotamul), "altu hoptotamu" (si vine si celalalt hipopotam), "tiiguuuu" (si vine tigrul). Doar intr-o seara cind am intrebat-o cu cine vrea sa doarma (gindindu-ma, bineinteles, la amamalele ei), mi-a raspuns "mama si tata".
Intr-o vreme, prietenul ei cel mai bun era "tzapu". Cind l-am cumparat i-am spus ca ala e tzapul (il stia si din carte); tzapu'n sus, tzapu'n jos. Pina intr-o zi, cind Ilinca ia tzapu si-mi arata strigind "tzitziiii". Stupoare... Tzapul era ...capra. Dar ce sa mai innebunesc cupilu' de cap, tzap a ramas. Cind va invata ea cine are tzitzi si cine nu...o sa stie si ce-i cu tzapu si cu capra.
O tai la piata. O zi buna va doresc. 
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
pisoi3 spune:
GIO, pai nici noi nu stim de olita, adica nu prea vrea sa stea, sta, faca kk, dar imbracat, adica tot in pampers. Oricum, la cresa nu ii pun pe olita, aici se incepe cu olita pe la 20 de luni, nu se streseaza nimeni sa ii invete mai devreme. Cand trece la grupa urmatoare, adica la Tigrou, or sa il invete cu olita. Noi mai incercam pe acasa, dar nu il stresam, daca nu vrea, nu vrea. Stam cu pampers si gata![]()
Nu o cunosc pe Sonia, fetita bolnavioara, dar am aflat de cazul ei de pe forum si am trimis niste bani in contul mamicii ei, sa o ajute pentru interventiile medicale pe care le va mai face. Mi-am pus linkul la semnatura, ca sa se afle despre ea, poate se mediatizeaza mai mult cazul.
Ma gandesc cat de norocoase suntem noi, cele care avem copilasi sanatosi si cat de important este sa fie sanatosi. Ma gandesc ce-o fi in sufletul unei mamici al carei copilas este bolnav!
Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca am un copil sanatos, nu ne dam seama de cat de importanta e sanatatea decat cand nu o (mai) avem.
www.helpsonia.com
pisoi3 spune:
TOANCA, pai vrea Mateias sa te simta aproape. Si noi avem aceeasi problema cu al nostru, ne trezim cu el peste noi in pat, nu mereu, dar il mai apuca. Mai nou, vine cu unul dintre motani in brate, si se urca cu motan cu tot in pat. Mai da-l afara daca poti!
IRINEL, si al meu e innebunit dupa animalute, acum iubeste cainii si a invata sa si latre, un fel de vuf vuf, mi-au zis ieri de la cresa ca erau la plimbare, a vazut copilul meu un caine si pe urma a latrat tot timpul. Nu stiau cum sa il mai opreasca
www.helpsonia.com
Bee spune:
Buna fetele.
O sa am si eu mai mult timp de conversatii, ca Anutza pleaca la tara azi (maine si noi dupa ea).
Irinel, eu am descoperit de mult animalutele de care vorbesti (cred ca avea ANA mai putin de un an). Si i-au prins tare bine. Dar pe 1 iunie i-am luat niste animale colorate (vaca albastra, soarecele albastru, tigrul roz), mici, de cauziuc, care nu prea seamana cu ce ar trebui sa fie, dar pe care le iubeste la nebunie. Astia sunt "copiii" ei. Ii inveleste in fasa de tifon, ii culca, ii scalda in lighean. E topita dupa ei.
De culcat, eu o culc in patul mare. Stau langa ea pana adoarme, ii spun povesti, rugaciuni, apoi ea face recapitularea (cum face cum face David al lui Anasol dimineata, asa face Ana seara) si in cele din urma se indura si adoarme (de obicei dureaza ceva). Dupa ce adoarme o mut in patul ei, care e lipit de al nostru.
Cat despre casa in alta parte......noi tocmai ne zbatem sa facem casa la 30 km de Bucuresti. Unde ne vom muta de tot, la anul. Evident munca va ramane la Bucuresti, dar macar vom locui la aer (asta daca mai la sud e mai mult aer).
fetele.
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irinel2005 spune:
Anda, de aceea o invidiez eu pe Bombonica, dupa ce am vazut pozele de la Detroit Zoo. Cred ca Ilinca ar fi extaziata pur si simplu. Daca am fost eu, ca adult, doar vazind pozele, si asta in conditiile in care am eu un dinte impotriva gradinilor zoologice (si nu doar din pricina conditiilor existente in cele din Romania)...
Vazind pozele, mi-am spus "asta trebuie sa fie raiul pentru copiii de virsta Ilincai si nu numai".
Mi-ar fi placut sa o duc si pe Ilinca sa vada un astfel de parc, sa vada animale de-adevaratelea (pina una alta stam pe gard si ne uitam la ciurda satului cind se intoarce de la pascut
si ne mai uitam pe la orataniile vecinilor). Ca doar n-om duce-o la safari.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
pufumic spune:
Voi aveti ceva cu mine de tot postati poze cu mancare. Tocmai ma holbez la varza cu ciolan a lui Mimi. Eu fac parte din categoria "puturoase", nu prea gatesc, de pus la borcane, pungi etc. pentru iarna nici atat. In schimb, as tot manca.
I-am facut si eu lui Vladimir niste filme, de control, sunt curioasa daca reusesc sa le incarc, ca mai devreme n-am reusit.
Vladimir nu mai vrea sa adoarma in patutul lui, doar in patul mare, cu mine langa el. Se suie calare pe una dintre pernele noastre si asa adoarme. Pe urma il mut la el in patut.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod