* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
salutare!
intru si eu pe fuga...am vazut poze cu Maria San de Rumanie! Sunt super haioase! Si Cristian e foarte happy la sat...tot asa pline de satisfactie sunt si mutritele noastre din pozele de la sat!
Puteti sa ma bagati si pe mine in clubul reumatoaselor...din pacate! Intr-un timp am facut si moldamin...Acum ma gandeam sa comand niste benzi magnetice poate ma simt mai bine cu ele sau sa merg in toamna undeva la tratament (la Herculane ca e aproape!) - desi suna pensionaresc!
Mi-am pus lentile!!!!!!! Citesc tot ce prind in radar...afise, etichete, anunturi, firme...mioapele stiu despre ce extaz vorbesc!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mihaser
salutare!
intru si eu pe fuga...am vazut poze cu Maria San de Rumanie! Sunt super haioase! Si Cristian e foarte happy la sat...tot asa pline de satisfactie sunt si mutritele noastre din pozele de la sat!
Puteti sa ma bagati si pe mine in clubul reumatoaselor...din pacate! Intr-un timp am facut si moldamin...Acum ma gandeam sa comand niste benzi magnetice poate ma simt mai bine cu ele sau sa merg in toamna undeva la tratament (la Herculane ca e aproape!) - desi suna pensionaresc!
Mi-am pus lentile!!!!!!! Citesc tot ce prind in radar...afise, etichete, anunturi, firme...mioapele stiu despre ce extaz vorbesc!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
wow, super Miha! sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele!io-s lentiloasa din clasa a 12a si fara ele nu stiu ce m-as face; ochelarii ii mai port rar de tot seara la laptop sau la tv dar lentilele sunt baza
am adormit Bia si sunt in PAUZA!deja avem jumatate de bucatarie montata, corpurile de iluminat, am cumparat si perdele, galerii..dar lista e lunga, mai trebuie masa, scaune, canapele, saltea pentru Bia ca ii marim patutul (fetele care au bebeii in patut de om mare deja, imi puneti si mie o poza cu protectia aia laterala? unde gasesc in Buc? ca vreau sa ii comand si Biei danke), mai trebuie poarta, ca avem numai gard si o gaura in mijloc, sa amenajam gradina, gazon, etc eetc...Ieri de ex am stat acolo de la 10 dim pana la 19 seara cu nenea care a montat juma de bucatarie; Bia a fost cumintica, am plimbat-o prin cartier, am urmarit niste catei, un cal care pastea un gazon dintr-o curte fara poarta, a lins geamurile pline de var, s-a tarat pe parchet, am adus-o acasa minera
hai sa vad ce s-a mai scris in urma
Aida, reverente si excuses, ca o sa profit de Quote
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
Ameera,
ma bucur mult ca ai gasit gradi pentru Sarasi eu am vazut ceva gradinite particulare in zona noastra, dar pe noi ne intereseaza abia de la anul...Oricum, ce m-a socat a fost gradinita Mark Twain (pe strada cu Jolie Ville) la care tariful pentru program de la 9 la 15 era de ....1880 RON 18 milioane pe luna, mi se pare incredibil de mult
Cine stie, poate de la anul vor fi colege fetele, sa ne spui cum e si tin pumnii sa ii placa Sarei.
Despre botezat: fix asa vroiam sa fac si eu, sa o las pe ea sa aleaga, cand va fi destul de mare; Dragos e ortodox, eu greco-catolica, asa ca, mi se parea normal sa aleaga Bia. Dar presiunea rudelor a fost prea mare si am botezat-o ortodoxa, oricum ziua botezului a fost o zi groaznica pentru mine....
Pup si numai bine!
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Qamar spune:
Aalina, io's mare fan Grey's Anatomy si l-am cooptat si pe Dragos, e singura chestie la care se uita la TV in afara de Grand Designs
Kim,
acum ma uit la pozele voastre din vacanta- superb, ce am vazut pana acumIntr-adevar, Alicia pare f matura, sper ca e mai ok cu maselutele acum
Andreea,
vacanta placuta! sa faceti multe poze sa vada si ochiu lu astia care stau la vatra si dau cu mopuSa stii ca si Bia s-a lungit f mult, in detrimentul ingrasarii, multa lume nu ma crede cand spun ca are 1 an si 4 luni. Pup!
The moment scatters.
Qamar spune:
Catrinutza,
pupa Atomicul Duracell din partea mea si spune-i ca o asteptam cat de curand la iarba la noifacem gasca si mergem peste Mari, ok?Sanatate maxima!
Poli,
si eu vreau sa ii iau Biei reductor de acela pt WC, cand ne mutam o sa aiba baia ei si o sa ii amenajez acolo. Sper sa functioneze si la ea
Ce-mi place poza asta!
Ciuf,
frumoasa familie sunteti Ce imi place de Eva aici
nu-i asa ca pe aceeasi masa ai o poza cu Luca si biberonul de lapte?
Aida,
superba poza asta!
ce rochite frumoase are Alex!
The moment scatters.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Fetele ... n-aveti idee cu ce sa scot pixul de pe o hainuta? Ca pe-a mea a apucat-o creatiile si tot si-a manzalit o gecuta cu pixul.
Al meu sot mi-a zis ca pot sa scot petele alea cu foarfeca ... da' vreau alte idei .
inventiv sotu'! am si eu cateva hainute de Bia cu pete care NUMAI cu foarfeca vor iesi!
The moment scatters.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
OK aici sunt pozele, dar sunt sortate total idiot!!!!
In principiu primele doua zile a fost vreme cumplita, un vant de ne muta de pe loc, si dupa aia frumos...din ordinea pozelor de pe Photobucket nu se deduce asta mi.a stricat planurile... na ja.
Catrinel, cat de superba e poza asta!
acu le-am luat pe ale voastre la rand, ca azi am zi de poze
iar aici e tare dulce ciupercuta
f frumoase pozele cu marea..si cele cu namolulmie mi-ar fi placut sa ma plimb pe acolo desculta!!
pupix!
The moment scatters.
Qamar spune:
Claudia, vacanta frumoasa si fara probleme!
cat despre job, chiar daca e f bine platit, mie mi s-ar parea mult prea lung programul in acest moment -adica cccu bebele inca mic, ca pentru mine tot bebe e chiar daca ea e de alta parere-; oricum, sunt sigura ca analizezi foarte bine ce si cum, si orice ai hotari, tin pumnii sa fie ok
The moment scatters.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ciuf
News flash, boooooom (asta e reclama la radio)
Sunt studenta.
FELICITARI!
The moment scatters.
Qamar spune:
Mariana,
condoleante!daca ai nevoie de ceva cat esti in RO, da un semn
The moment scatters.