Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LAURA, sa fii sanatoasa si iubita!!!!!!!!!!

DANDUSA, bine ai venit!!!!!!!!

OANACAT, ma bucur ca nu ne-ai uitat, mi-a fost dor de tine. Imi pare rau ca nu te odihnesti noapte, poate o sa sparga gingia si o sa ai nopti mai bune.

ADINAZOT, ma bucur ca ti-a placut la Piatra Neamt, orasul adevarat e ca sclipeste, e frumos si curat...cat despre oameni....rautate peste tot.

DANUTZ, caut teren cu casa la Durau, am asigurata slujba buna, vrem sa facem o pensiune. Dar sa mor daca gasesc cum vreau. Ori nu-i teren mult, ori zona naspa la draqu, ori casa prea-n paragina....Pana-n iarna vreau, de nu vand aici si-mi iau apartament cu 2 camere cu de toate, aici unde stau nu am centrala si stii ce program de apa calda avem? sambata si duminica de la 5-8.00 dimineata.

DONIA, auzi ce problema avea Roxana....auzise ea undeva si i-a ramas in minte cuvantul. Sper sa aveti nopti bune!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ROXANICA, felicitari pt dintzishor! sa iasa si celalalt repejor si fara probleme!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Oanacat, bine ei revenit!! Chiar intr-o vreme te strigam in disperare impreuna cu Aura. Chiar asa, unde-i Auraaaaaaaaa??? Mai, mai, fetele astea, apare una, dispare cealalta...
Lavinia, vad ca noi doua avem ochii mai alunecosi si ne uitam dupa "sexosi". L-ai reperat si tu pe Mihaila de A-deju...hmmm, n-ai deloc gusturi rele. Daca m-ar auzi barbatu' , mama, mama. Da' numa gura-i de mine, in viata reala sunt o gospodina domesticita, nu vampa fatala
Flore, te-am prins, vrajitoareooo!!! Esti educatoare!! esti educatoare!! Iar aia mica a ta e totala cu ochelari de soare si costum de baie. Costum intreg, sa nu se vada colaceii, ha, ha!!
Ktrinel, ma bucur ca Julia s-a acomodat neasteptat de bine la gradi, ai fata mare, draga, maine pomaine te vad soacra mica
Donia, si acum am sa folosesc o sintagma caracteristica soacrelor : "ti-am zis eu???" ...ti-am zis eu ca lumea in care traiesti isi pune amprenta asupra starii tale de spirit si-ti permite sa fii echilibrata, impacata... Si-atunci ati ras de mine...Vezi, soro, ce greu traim noi in tarisoara noastra??Stres, caldura...si uite ca toate suntem fete faine si mai ales intregi la minte. Lucru mare!
Servus,Yagmur, spor la munca, mamico!!. Ne e dor de tine si de Luchita!! L-am vazut in poze, a crescut foarte foarte mult!
Am vazut-o si pe Oana la munte si pe Ana la mare , foarte tare dom'le, foarte tare !
Adinazot, sincer, nu prea stiu cum ar trebui sa arate budinca aia de paste. Eu mi-am permis s-o plagiez pe A-deju si i-am spus dr. ca macaroane blenduite mi se par gretoase, ea a zis sa cumpar taietei si am rezolvat treaba. Da' cum sa-i fac, nu stiu. hai s-o intrebam pe Dianarus, vrei?
Dianarus,
tu cum crezi ca se face o budinca de paste cu branza pentru bebei???
Ma bucur mult pentru prietenul vostru. Inteleg insa ca mai are de parcurs un drum lung si anevois, Doamne ajuta-l!

[/b]

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, multumesc de incredere :-) cred ca totusi a_deju e mai inventiva... poate ne ajuta. promit sa ma gandesc si eu (si sa fac niste teste...) DAR NU AZI! ca ma simt super naspa cu rusii si proaspatul sterilet inside.
de-abia stau in picioare... numai in pat cu genunchii la piept nu ma doare nimic. in rest... las' ca maine o fi mai bine...

si pt ca ma simt asa, in loc de legume pregatite de mine, marc tocmai a servit mazare cu curcan (borcanel nestle de 200g) si i-a placut so-so. dar l-a papat pe tot. parca nu-i aluneca asa bine...

pupici

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Nu mai pot veni la dans la cheful pentru Laura si Dandusa..... mi-am sucit glezna
S-a umflat destul de tare, doare de mor si eu sint inca la job
Roxanica, felicitari dintosului.....
Revin... ma duc sa-mi descarc nervii pe un indian mic, negru si rau

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

LA MULTI ANI, LAURA !

WELCOME BACK, CRINUTA SI DANDUSA ! sper ca ai o pt noi

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Me again.... sper sa nu se inteleaga ca am ceva cu indienii..(bogdana, ). Sint 3 in firma, din care 2 sint super stresanti si rai si fac zile negre la multa lume... dar celalalt e super dulce (l-as lua de barbat daca nu ar fi insurat ) - apare si la linkul de poze cu Luca...
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hai La multi ani! Lauricisa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita!
Dandusa sa inteleg ca se lasa asteptata...
Marani, pai cred si eu ca nu se poate locui acolo, mai ales cu copil mic...Oricum e o super idee pensiunea. Sa dea DD sa gasesti ce cauti...si repede repejor! nu de alta, dar daca vin prin Moldova...sa am unde sa stau
Yagmur, pune gheata pe glezna, nu sta asa!
Oanacat, bine ai revenit! Auzi acolo, i-a ramas la bebe nodul de la vaccin...ce incopetenta aia care i-a facut vaccinul!
Fetelor, ieri Rares s-a ridicat in piciorute. Nu l-a patut ci s-a catarat pe niste perne de pe patul mare , pana s-a ridicat de-a binelea! L-au fascinat desenele de pe pereti...Si apoi a stat asa, vorbind cu desenele, in timp ce eu ma stricam de ras pe langa el. Am tot tipat la tac-su sa-mi aduca camera...dar d-nul era tare ocupat cu meciul lu' peste...asa ca am pierdut acest moment glorios!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

AZI AVEM NOUA LUNI!!!

Bambo, Teutz multumim de felicitari!

LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII ZILEI!

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Roxanica, felicitari pentru coltzos! Si la inca unul urgent...ca sa se termine repede cu maraiala!
Yagmur...lasa ca stim noi ca ai tu ce ai si cu indienii si cu evreii si cu ungurii si cu tiganii si cu negrii si cu arabii si cu chinezii...te numim dictatoarea sefa Acuma...poate chiar crede cineva!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput