Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am incercat de toate,problema este ca am o fisura anala...si doare ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci am intrat in posesia scutecelor momi si ma decalr multumita.

anaalina n-am mai apucat sa mai toc ... mi s-a stricat masina si m-am intors acasa cu coada intre picioare. dar a ajuns sotul la saraca masinuta si a diagnosticat-o ... are cureaua rupta. asa ca am scapat ieftin si de maine am iar masina! uraaa!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by lauramar

Am incercat de toate,problema este ca am o fisura anala...si doare ingrozitor.

POZE

Laura "enjoy the club"... cum s-ar zice... pentru ca aceeasi problema o am si eu. Eu ma "dreg" cu ceai de crusin; un pliculet la o cescuta de apa fiarta. La inceput bea in fiecare seara (ca sa mergi la WC dimineata) si apoi doar in caz de nevoie.
!!!Daca alaptezi inca nu cred ca e bine sa bei acest ceai ca risti ca si fetita ta sa se deranjeze la stomac nasol de tot!!!

Aaa, si mai poti bea ceai de musetel indulcit cu miere! Cand alaptam asta era solutia la constipatia mea!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Aaaa, uituca sunt! Mai era si un sirop: Lactulose, care nu afecteaza alaptarea. Eu am luat o doza... dar m-a durut stomacul pana am mers la de am zis ca mai bine raman constipata. Dar nu toti reactioneaza la fel... daca zici ca la tine nu dau rezultat multe poate asta te ajuta... numai sa-l gasesti in Portugalia!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Si, ca sa nu uit sa va intreb: Voi conservati dovlecel pentru iarna, pentru supele bebeilor? Cum procedati ca sa nu se inmoaie dupa ce-l decongelati? Asta ca tot suntem in plin sezon!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Sherbisuper pozele...vazut, placut...salivat...la cat de bine arati...stiu ca stfel de complimente le fac deobicei barbatii dar nu ma pot abtine....

Asa ca felicitari...arati super si sunteti o fam perfecta.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

acum ca am potoli pe fomita pot sa mai forumesc olecuta.

adina legat de masa de cereale. eu am observat ca daca-i dadeam cerealele la ultima masa se foia toata noapte si se trezea, ii dadeam ceai sau apa. asa ca am mutat masa de cereale ca fiind penultima si asa nu mai sunt probleme.
tehnica "la lingurita" pot sa-ti spun cum am procedat eu: folosesc o lingurita de silicon, dar nu cea cupa ci ca o lingurita normala, putin patratoasa la capat (cred ca o sa pun o poza). asa ... iau manacare in lingurita, si ii bag lingurita in gurita, dar nu o scot imediat ci il astept pe el sa pape din lingurita. nu stiu daca ai inteles. cand bagam lingurita si "descarcam" mancarica am cam avut esecuri. multa bafta!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

La multi ani pt bebeii care nu i-am urat de doua zile,sa fiti santosi si la cat mai multe lunisoare!

Martutza- Mimi (Mirela) e sora mea,mai mare cu 3ani ca mine Uneori lumea spune ca semanam,alteori ca suntem gemene sau uneori nu ne cerd ca suntem surori,cica nu semanam.Daca tot ai adus vorba de ea,saptamana viitoare pleaca acasa si iar raman singura,sa vezi plans pe mine.Uneori nu-mi vien sa cred ca am avut curajul sa plec asa departe de casa,offf dar ce sa-i faci,nu stii ce-ti ofera viata.Am castigat un sot bun si un bebe minuant dar m-am dus departe de ai mei.
Scuze,dar cand vorbesc de ai mei,ma apuca asa un dor...

Lili - trimite-mi mesaj PM,nu ma deranjeaza.

Rebiana - si cu gandul daca suntem alaturi de ea ajuta.Eu sunt constienta ca multi oameni ar vrea sa ajute si poate ar avea dar ar inseamna sa se lase pe ei de multe.Si eu am avut momente cand am vrut sa ajut dar nu mi-am permis.Acum cand pot o fac de fiecare data.
Patul super dar eu am deocamdata am doar 2camere si ca sa iau pat ca ala ar trebui sa-i fac camera lui colorata,adica si camera noastra (m-ar uri klaus sa fac asta Oricum eu am ce am cu albul

Scaun de masina - azi am fost sa vedem ce-i luam si pt varsta lui am gasit unul care nu e cu isofix.Cu isofix aveau dar erau mari si nu incap in masina noastra.DE la 6 luni ii trebuie altul,atunci ii voi lua altul pana la 3 ani.Ce am luat noi e recomandat sa-l tin doar o ora maxim si apoi in cosulet.

I-am gasit si o jucarie pt dintisori,e cu apa sterila inauntru si trebuie tinuta la frigider inainte .Dar Carl deocamdata nu da semne de dintisori,deci aia e sa se joace cu ea,adica stiu sigru ca o poate pune in gurita far sa-i afecteze.
In fundulet sta rezemat dar singur cade dupa 2 secunde.

Azi am ras de el,voi tot ziceati ca ai vostrii isi baga degetelul de la picior in gurita.Carl le duce in sus dar nu incerca sa le bage in gura si ma-m gandit sa-l ajut eu si cand a atins degetelul cu gura a facut o fata de-aia de zici ca avea un gust asa urat.A fost haios

gata,ma duc sa ma pregatesc ca ma duc in Tivoli,e un parc mare de distractie.Sa vad daca am curajul sa reincerc ceva.Parca de atat timp fara,m-a luat teama.

Maine vreau sa vad si eu pozele lui Sherbi,ca prea toate le laudati si sunt siguar ca sunt faine.

Lili - deci trimite mesaul fara retineri

Pupici la toate si toti

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara la toata lumea...
Ma scuzati de disparitie, da' vreo cateva zile dupa ce am venit din conced', ne-a mers calculatoru' in reluare...[pc]Asa ca nu puteam scrie /citi prea mult ca trebuia restartat des. Si/Sau injurat.

Altfel suntem bine, mi-am stors creierii zilele astea sa vad cum o pot face pe Teuta sa manance si legume pasateCa legumele de la Hipp i-au placut.Doar cele care aveau si orez, cele cu cartof prea putin.Asa ca in legumele pasate ii pun cereale de orez cu banane.Si-o pacalesc

Va las pe moment,ma duc s-o vad pe Sherbi grecoaica...

toti sarbatoritii zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am luat si noi in seara asta scutece Momi...avand in vedere ca foloseam Huggies, am constata ca sunt la fel de bune.Chiar putin mai fine la exterior.Nu ca asta ar face diferenta.Ci pretul.
Asa ca multi mamicilor care ne-au vandut pontul

Mergi la inceput