Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

dpop, inca nu ne-am hotarat! adica, sincer am lasat balta discutia pentru moment!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

Gabriela, de la Graco de pe Iuliu Maniu sau ai tu o sursa mai buna?

OanaAlina

Nu, Oana, eu l-am luat cand a fost Bay Expo, cu 1 milion jumate mai ieftin, ca erau prezenti la targ Graco Romania.

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Seara buna fetelor

Tocmai am venit de la control si sunt tare bucuroasa ca totul e ok

GABRIELA 77 crezi ca ar trebui sa vb cu dr de familie sa mi dea trimitere pt a mi face analizele ?
oricum trebuie sa mi iau si tensiunea

Fetelor cum pot sa mi pun poze in album ?
tot incerc dar nu reusesc

31 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, ma bucur ca totul este ok! Tie nu ti-a recomandat nici med de fam nici ginecologul analize medicale? Poti cere trimitere de la medicul de familie!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor sunt pe aici si eu,
azidimineata am fost un pachet de nervi la clinica ...am plecat de dimineata de la Turda si la ora 8 eram deja sus la saloane pt monitorizare,dupa ce am si cotizat sa termin repede sa nu stau m-au tinut pana la 9:30 pe motiv ca nu au pat liber,desi inaintea mea mai fusesera 2 tipe care terminasera deja monitorizarea..asa ca sa mergeti pe ora 7 dimineata daca nu vreti sa stati.

apoi a urmat eco si control la dr.puscas ,se pare ca fetita are capsorul foarte jos si e cam pregatita,mi-a spus sa nu mai iau no-spa decat saptamana aceasta ,iar de saptamana viitoare daca se declanseaza nasterea nu e o problema,dar ar fi bine daca nasc pe la 38 saptamani ca sa nu fie fetita chiar foarte mare sa nasc mai usor.
de nervi am uitat sa o intreb de greutate
aM PUSO SA-MI FACA SI CONTROL PT SECRETIE CA MI SE PAREA CAM SUSPECTA DAR A ZIS CA e doar micoza,dar nu mi-a luat proba pt laborator.
i-am spus ca vreau si pt streptococ b,dar a zis ca nu e cazul...acum nu stiu ce sa zic,parca as face altundeva.

azi mi-am mai rezolvat din probleme am ajuns tarziu acasa si franta de oboseala.

in seara asta am tras si un plans bun...vorbeam cu sotul pe net si nu stiu cum m-am intors ...am auzit o trosnitura in zona unde e funduletul fetitei,nu a miscat vreo jumatate de ora si eram disperata sa nu i se fi intamplat ceva...eram asa de disperata ca am vrut sa merg la urgenta,apoi a inceput sa miste din nou...ma gandesc daca era ceva problema nu se mai misca doamne fereste
degeaba a incercat mama sa-mi explice ca e protejata si ca nu se poate intampla nimic daca nu m-am lovit...imi era frica sa nu i se rupa vreun piciorus...doamne da la ce ma puteam gandi si eu,nu cred ca sunt normala...am zis ca ma imbolnavesc cu nervii pana nasc.

Oare sa nu ma duc maine la eco sa vad daca e totul in regula cu fetita?
cred ca devin paranoica

LAVINIA36+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!
Lavinia cred ca te-ai speriat tare aseara,dar bine ca pana la urma a miscat bebelina.Sper sa mai stea in burtica macar pana la 38 de saptamani.

Alex tot nu ne intalnim pe mess.Eu nu ma mai duc acum la Neo Gym.Parca mi-e lene.O sa ma duc din septembrie.Si o sa fac numai pilates.Si ai vazut ca in ultimul timp,doar neonatoloaga venea,cred ca din septembrie vor veni si alti doctori,ca acum sunt in concediu.

Fetelor,am o intrebare..Ce se face la monitorizare???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel27+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!
lavinia, cred ca in perioada asta nu trebuie sa fi stresata (vorbesc si eu acum....)!!! bine ca strumfulina ta a fost activa aseara si nu ai mai ajuns si pe la urgenta!
la tine va fi nastere normala? din cate inteleg ti-a facut si control, nu numai eco? analizele de secretie sunt obligatorii sau cum e?

aceeasi intrebare ca si ramona... cine face monitorizarea si in ce anume consta?

alex, eu am cerut de la medicul de familie trimitere pentru analizele medicale din ultimul trimestru... chiar azi am fost la recoltat!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex analizele ti le da medicul de familie,si sunt gratuite.Ginecologul doar iti spune daca cumva mai ai nevioe de o analiza in plus.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel27+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza fetelor

GABRIELA 77 chiar ieri am fost la control si nu mi a recomandat dr sa mi fac analizele ,a zis sa mi i au doar tensiunea
O.ALINA o sa cer de la medicul de fam o trimitere pt o serie complecta de analize
RAMONA mersi de inform ,credeam ca se platesc analizele

of Doamne noroc ca mai vb cu voi ,asa ceva cred ca numai la noi se poate intampla ,pai doctorii astia chiar nu stiu sa si faca treaba ,sunt lucruri la care nu ar trebui sa ma gandesc eu ,as vrea sa vad ca se implica mai mult si si fac datoria

LAVINIA N.stai linistita totul o sa fie ok

am avut un vis tare ciudat azi noapte ,cica am nascut doua fetitze .......

va pup si vb mai tarziu

31 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, dragele mele!

Am niste emotii - maine am programare la eco. Uf, abia astept sa vad cum e bebe, sa stiu ca e bine, ca se dezvolta normal etc. Ce grea e asteptarea!

Felicia, 12+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput