Gravidutze si mamici de CLUJ - 10
Raspunsuri - Pagina 4
bex spune:
buna dimineata:)!
odata, sa nu uit: ralu, a ramasa asa, programarea de la 2,30, maine. cred ca adresa o stii
bebelusa e f bine, are un kil fix, de asemenea totul ok, am intrebat daca pot pleca pe undeva, a zis ca pot sa merg pana in hawaii (cand i-am zis ca austria , cica ha/asta e aproape, no, glume in stilul lui..), bine cu stopuri la max 2 ore, cum ziceai si tu gabi.
oana, intrebai de analize, mie mi-a zis sa le fac inainte urmatoarea intalnire care e la sapt 31.
ramo, ce mai faci? cum esti? nu te-am vaz ieri, zilele astea..
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
RAMONELLA spune:
soanso si mie imi sta masina in parcare,ca sunt cam fricoasa.Acum a luat-o sotul,bine ca avem 2 masini.Nu stiu ce sa facem cu frica asta,e nasol cu circulatia asta.Si mai ales ca sunt gravida,nu am nevoie de un stres in plus.Imi place sa conduc duminica ,cand e mai liber.Deci sunt sofer de duminica.Deci aia cei mai prosti.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel27+ Beatrice Alessia
Gabriela77 spune:
Soso, solutia e sa te sui in masina, singura preferabil, nu cu sotul sis a conduci! Masina e asigurata, tu nu vei avea viteza mare, asa ca nu are ce sa se intample. Inceputul e mai greu, k pe urma nu te mai dai jos din masina!
Mie calcatul chiar imi place, apoi lucrurile Sarei iti dai seama cu ce drag le calc!
Bex, bravo pt vestile bune de la eco! Da, si de mine radea Muresan cand il intrebam daca pot merge 200 km…E simpatic, asa, cu glumele lui! Poze? Avem?
Raluca, si pe noi te-ai suparat???
Lavinia, mai zi ceva!
Gabriela 34+ Sara
soanso spune:
ramonella,hi,hi,hi si eu tot sofer de weekend sunt ,si cu sotu langa mine si tot mi-e frica la drum lung nu am treaba ,in oras e mai nasol si faza e ca de cand am avut accident am impresia ca unele masini vin prea aproape si la depasiri cele din fata le vad mult mai aproape.....in studentie am avut masina si mergeam fara pb cu muzica la maxim faceam Zalau -Cluj intr-o ora dar de cand am avut acc,e alceva.nu stiu ce as putea face .........
bex,ma bucur ca totul e ok cu sarcina ta ,si eu cand primeam vesti bune la control eram tare optimista si ma sinteam altfel.
tb sa ma apuc de facut bagajele ,la Sorana pt mers la buni pt noi de mers la Galati ,joi plecam si Duminica ne intoarcem asa ca o sa lipsesc 4 zile sa nu ma dati disparuta.
Oare MELI ce face ,iar nu mai stim nimik de ia.
Riplay ,e super misto patutul oval ,iar Ana e mortala cum doarme printre gratii cu piciorusul.
veronicka,de acord ca e practic tarcul, dar sa stii ca nu exista pericolul de sufocare in patutul de lemn din cauza aparatorii.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
bex spune:
Gabi, nu am luat nici poze, nici cd, era cam tarzior si mie nu mi-a trecut prin cap sa cer.. si el nu mi-a dat...dar e ok, am vazut-o, e bine, se misca si se joaca pe acolo, asa ca sunt f impacata:)am platit 60.
27 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
OanaAlina spune:
bex, adevarul este ca si eu m-am topit toata cand am vazut-o ieri pe strumfulina cum tocmai se trezise si casca! nu stiam ce sa fac de fericire ca mi-a zis ca e bine!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
Gabriela77 spune:
Lasa ca nu pozele sunt importante, ci sa fie sanatosi bebelusii nostri!
Va pup, ma intorc la treaba!
Gabriela 34+ Sara
ALEX29 spune:
sal
RAMO imi pare rau pt masina ,sper sa o scoateti la cap cu asigurarea si sa va despagubeasca
si eu mi am dus masina la Mercedes pt zgarietura de pe usa ,cica pe miercuri e gata ,dar s ar putea sa mai dureze pana mi o da din cauza celor de la Asiban si deja simnt ca tampesc fara masina si am doar o zi de cand am lasat o :)
mai mergi la gym?
Tu fetelor am tot citit ca faceti analize ,mie mi s au facut toate analizele in State ,cand am aflat ca sunt insarcinata ,iar aici nimic doar cele pt rh ul negativ
oare ar trebui sa le cer sa mi faca iarasi toate anaizele????????
31 de saptam
Raluca spune:
Salutare domnitze,
pe aici si eu....
Bex, multumesc! Echo e in cladirea Medstar de pe Islazului langa Big? Ca stiu ca au doua cladiri si pe campului. In medie cat se sta la coada? Ma gandesc ca si la Muresan se depaseste bine ora la care esti programat ....Felicitari ptr. bebitza grasunica si santoasa!
Ramona, super nasol cu accidentul . Bine ca a vut sotul tau prezentza de spirit si nu l-a lovit in plin. Eu urasc taximetristii...ptr. ei nu exista nici o regula de circulatie. in plus politia e prietena lor....Iar la faza cu BMW, no comment.In ro. daca reusesti sa ajungi la un anumit nivel esti privit ca dusman al poporului...nu conteaza ca ptr. asta muncesti ca bou! Ti-am trimis un PM-sper sa-l vezi , astept un raspuns. Merci!
Oana, Felicia- in privintza dr.-inca n-am raspuns la intrebarea voastra!
Gabriela, nu sunt suparata pe nimeni...doar un pic stresata . E nasol sa stai sub amentarea unei nasteri mult prea peremature. Da' las ca va fi bine!!!Spor la treaba-am citit ca esti harnicutza azi!
Am vb. la telefon , aseara, cu Lavinia, era bine, azi e in cluj la monitorizare. Cu sigurantza ne va da vesti deseara!Vesti bune, ca altfel nu se poate!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png