Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata, burtici si mamici de Cluj!
La Multi Ani tuturor Mariilor!

Eu am adormit tare tarziu azi noapte, am fost cam suparata, m-a anuntat sotul ca merge in Germani saptamana viitoare. Speram ca de acum sa stea pe acasa! Sincer, nu prea imi prieste stresul de a nu fi el acasa! Asta este!

Deci, a ramas asa, vineri, 17. Sinaia! Ce bine-ar fi sa fim la Sinaia adevarata! Ador statiunea aceea! Buna e si terasa, mai ales ca s-a facut vreme frumoasa!

Fetelor, eu as pune poze dar zau daca mai reusesc, nu stiu ce are webshots, cand ii dau upload more, si trebuie sa adaug poze din browser, imi apare error page si nu ma lasa. Oare ce o fi? Va pricepeti? Sau imi recomandati alt portal unde sa pun poze ca deja ma enerveaza astia!

Hai ca sint cu cpsa pusa, nimik nu iese, bine ca macar soarele a iesit! Ieri am auzit ca un bulbucit din burta. Oare se balaceste in piscina Sara???? He-he-he, mare smechera....

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

La multi ani tuturor Mariilor! Si eu am al doilea nume Maria, asa ca o rog pe Maica Domnului sa ne ocroteasca pe toate mamicile si pe copilasii nostri!

Felicia, 13+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ola fetelor din nou.Tot in Spania si maine in cluj.Vad ca maine ca vineri va intalniti,nu promit da daca pot vin.Tre sa recuperez copilu si am multe de pus in ordine.
Raluca tu o dadeai pe Ilinca oricum la scoala?MA ia cu groaza rau ..ca la anul vom fi clasa intai.Imi pare rau ca esti la pt.Si io am stat o bucata..da a trecut.
Alex cre ca suntem vecine ..adica sigur
Am auzit ca-n Romania e frig si urat.Aici mori d ecald nu alta>Soare de te innebuneste .
No ca va tuc pe toate ca am vazut fete noi si sunteti multe bre.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

la multi ani mariilor!
e un pic devreme pt mine ora 17, vineri... poate de la 18 o sa pot veni
unde e terasa aia, sinaia?

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

la multi ani tuturor Mariilor !!!

ce frumoasa vreme azi!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare si de la noi,

La Multi Ani Mariilor ce se sarbatoresc azi! Io' n-am inteles niciodata chestia asta cu LMA cand e un sfant caruia-i porti numele...care-i legatura? ma rog, oi fi eu mai batuta in cap- cum de altfel, imi sugereaza mama!

Gabriela- nasol cu plecarea sotului...o stiu pe propia-mi piele. Ar merita impuscati..cateodata!da, lasa ca o sa treaca si zilele acelea cu bine, mai o plimbarica, un film, net si.....gata te trezesti cu el acasa.si dupa, te enervezi mai tare pe el....cel putin asa e la mine. Daca nu-i acasa nu e bine, daca-i acasa ma enerveaza, mai ales de cand stau doar pe acasa si n-am chef de nimic!

referitor la intalnire...in principiu vin si eu putin, macar sa va salut da' la mine totul e relativ....daca simt ceva intariri de burta nu risc!

Monico, Monico....ce ma oftici tu cu excursia ta.....da' lasa ca deja planuiesc cu Ilinca vacantza de iarna, cum o sa-l ducem pe bb cu sania sa o vada pe ea skiind....ilinca va merge anul viitor la scoala, fie ca e sau nu obligatoriu..va avea 6 ani si 9 luni, zic eu suficient ca sa devina scolaritza!

O zi faina,

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
BEX ,mi am facut programare pt luni si trebuia sa vina Sandra ,dar din pacate nu a venit si l a trimis pe sotzul ei ,sincer m a deranjat ca nici macar nu m a anuntat
sunt convinsa ca si sotul ei face treaba buna dar ma simnt mult mai ok sa mi se faca masaj de o femeie
o s o sun mai tarziu pt o alta programare

ARGHIRMONICA deci stam pe aproape ...super ,poate iesim la o plimbare cu burticile
daca poti veni vineri hai cu mine ,te duc eu cu masina

GABRIELA 77 nu fi suparata lasa ca se intoarce sotziorul tau repede ,te inteleg ca iti este greu ,dar o sa treaca
eu 4 ani tot asa am facut si in tara si in STATE ,noroc cu bebele ca a pus capac la toate si acum nu mai stam despartiti nici macar o zi

DPOP restaurantul SINAIA e in GRIGORESCU ....nu stiu exact adresa ,stiu doar cum ajung acolo ...poate te ajuta altcineva ,te pot duce eu daca vrei

pa pa

ma duc la somnic

31 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Alex ii supercool sa iesim cu burticile la plimabare,tu cu a ta si io cu ce a mai ramas ca ma tot chinui sa o dau jos.Copiii mei sunt mari de acuma ,unul de scoala si unul merge singurel.Da ne putem plimba si asa ,nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

da, stiu, ca am mers si eu de la 5 si era el, ea trebuia sa ajunga in cj, dar a ajuns mai pe seara..in fine, mie sincer nu mi-a parut rau ca e el, imi place foarte mult cum face masaj si el, au tehnici putin diferite:), eu merg maine la 5 iarasi.

28 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
La multi ani tuturor Mariilor!
Unde-as putea face un test de sange pentru depistarea sarcinii?
....ca sa stiu daca sa ma duc la doctor si sa-i cer ceva pt declansarea menstruatiei, sau pt confirmarea sarcinii
Merci mult.

Poate voi reveni printre voi cu...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput