Gravidutze si mamici de CLUJ - 10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata doamnelor,

Gabriela- Ca mi-e chiar la limita inferioara.... eventual voi lua jumate de doza.Eu am terminat cafetulta....ma delectez cu fructe! Ce bine ca poti dormi, eu tot in reprize de 1h si pauza de 1h...parca-s un robot.

Ce bine ca iesit soarele, tare m-am plictisit de ploaie!
sa aveti o zi placuta!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunadimineata,

Cristiana multumim pt listuta ,dar am cateva intrebari:
-mameloannele de cauciuc le-ai folosit?eu am un san la care nu am
sfarc oricat m-am masat poate ar fi bine sa-mi cumpar mameloane nu?
-cate tampoane trebuie sa fac dintr-un pachet de vata??
-tu ai facut cultura de col pt streptococ B,mie mi-a zis dr. Puscas ca nu e cazul si nu imi face,desi am insistat sa-mi faca ma cam suparat la faza asta...oare unde as putea sa merg sa o fac?

Fetelor sa-mi spuneti unde as putea sa fac cultura de col pt streptococ b!!!!
Raluca eu zic sa nu iei calciu sa nu te mai trezesti si cu contractii.

Mai vroiam sa intreb fetele care au nascut NEONANTOLOGUL vine singur la salon sau trebuie sa-l chemi tu?si cat trebuie sa-i dau?

Gabriella mai nou si eu dorm bine noaptea doar ca ma trezesc de vreo 3 ori sa merg la baie si apoi somnic din nou.

LAVINIA36+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, si mie tot la limita inferioara mi-era Ca dar nu a zis nimeni sa iau! Eu zic sa incerci sa il iei din lactate si fructe!

Lavinia si eu am un mamelon ombilicat, oricum ai grija sa nu mai masezi acum ca poate induce travaliu, eu mi-am cumparat mameloane artificiale de la Avent si le iau cu mine la spital!Eu zic sa iti iei sa ai si tu la tine! Sunt in Cora sau la farmacii!

Chiar frumos afara, ies la o plimbarica!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna mamicilor si viitoarelor mamici!!!
nu am prea avut timp sa va scriu,cum anul acesta nu o sa vad cj a venit el la noi
au venit cumnatele mele si sint foarte incintate ca si-au cunocut nepotica si isi petrec timpul cam asa
va salut pe toate si va urez numai bine!!!!
din nou va multumesc pt. primire
pe curind!

mamma-giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am sosit cu Thea
de la o petrecere de pici, Sofi-probabil ca asa ii vom zice ca e mai scurt-a stat cu tati acasa si a fost ff cumintica, i-a ras de l-a terminat

dupa masa mergem toti 4

Lavinia sincera sa fiu nu mi-am facut analiza, nu mi-a zis nimeni si eu nu m-am gandit dar e o idee buna sa o faci cred.
am folosit la Thea mameleoane ca am facut ragade, nu e rau sa ai la tine zic eu.
eu nu mi-am facut tampoane de acasa, nu stiu cate ies dintr-un pachet,dar poti incerca unul sa fie confortabil si maricel ca e nevoie.
neonatologul e obligat sa vina, e jobul lui, daca o sa vreti sa va vina apoi si acasa la bb pot vorbi cu prietenul nostru.

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE super lista ,multum. mult

Tu fetelor sunt cam ingrijorata mi se intampla de vreo doua trei sapt sa ma trezesc dimineatza cu o pata pe pijama in dreptul sanului stang ,e lapticul probabil ,dar ce ma ingrijoreaza e ca doar la sanul stang se intampla asta ,se poate oare sa ai lapte numai la un san ????????

32 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, si eu asa am patit, am avut colostru doar la un san. Nu cred ca e anormal, am mai auzit multe fete!

Cristiana, ce frumos suna: Sofi!!!!

Va pup, mai ies la o plimbare!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara de la noi! acum am ajuns de la belis, am fost intr-o plimbare si a fost super relaxant!

frumos gabriela ca ai finalizat cu toate!

lavinia, tu pe ultima suta??? cred ca abia astepti sa o ai pe bebelina in brate!

cristina, si mie imi place Sofi, tare elegant!

raluca, ilinca ce mai face? nu ne-ai mai povestit de ea in ultima vreme....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

stiu ca pt mine este cam devreme dar eu m-am gandit ca daca ii fetita sa o cheme Francesca.mai demult vroiam Miriam, apoi Sarah si acum Francesca. pt baietel mai mulkte:Marc, Luca, George,David Dar aproape nici unul nu merge cu numele de familie care este f scurt si atunci trebuie un prenume mai lung. dar avem tot timpul sa ne gandim numai sa ne ajute Doamne Doamne sa ajungem la final

veronica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

multumim fetelor

Adap eu stiu ca numai creme speciale pt sarcina antivergeturi sunt bune celelalte contin diverse substante care nu-s oki.

Veronica, Francesca a fost prima noastra optiune de nume, imi place f mult da nu prea mergea cu Gavris si nu i-am gasit o prescurtare

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput