Gravidutze si mamici de CLUJ - 10
Raspunsuri - Pagina 18
OanaAlina spune:
raluca, tu tot in pat? muresan ti-a confirmat ca trebuie sa stai la orizontala?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
Gabriela77 spune:
Eu azi am cam exagerat cu umblatul si plimbarile prin oras! Epuizat cumparaturi pt Sara, epuizat cont card! Am ajus acasa franta! Abia imi mai simteam picioarele! Ce cald a fost azi!
Raluca, ma bucur ca a rams tot cu putza! Baiatul mamii, baiat! Da, gata-gata trusorul Sarei! Nu ma mai satur sa ma uit la hainute! Mai trebuie sa le calc, sa le asez in dulapior si sa o astept pe printesa!
Da, Cristiana, mi-a zis Dr. Muresan ca in 29 se intoarce din concediu, ca eram stresata rau…El a zis sa stau linistita ca nu nasc eu asa repede. DPN-ul meu e 17 sept! M-am mai linistit! La Multi Ani pt micuta! Sa va creasca mare si sanatoasa!
Fetele, paciente ale dr. Muresan eu am fost f isteata si nu am luat Magne B6 de cand mi-a zis sa iau, am continuat sa iau Fe. Gresit! La analize mi-a iesit ca am deficit de Mg! Asa ca tot dr stie mai bine. Mia culpa! Acum m-am conformat si iau! Isteata foc, ce sa zic, sssssssssttt, sa nu ma ziceti!
Oana, eu am luat Ferrofolgamma, 1 pastila pe zi! Vreo 2 zile am avut o suoara diaree, dar apoi ok!
O seara frumoasa!
Gabriela 34+ Sara
laviniaN spune:
KATIAPAM bine ai venit !
Fetelor nu mi-a mers internetul si nu am avut de unde sa scriu.
Cristiana ce mare e printesuca sa-ti traiasca ,nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni de cand ai nascut.
Gabriella gata camera Sarei?
am primit si eu o gramada de rochite si hainite pt bebelina de la o prietena ce a nascut anul trecut in octombrie....unele din ele sunt chiar noi nici nu apucase sa le dea pe fetita ca-i ramasesera mici.
acum tre sa ma apuc de spalat si de calcat.
Raluca la monitorizare ma duc saptamana viitoare joi,dar cred ca pe ora 7 voi fi acolo sa fiu prima.Vezi ca ti-am trimis PM.
MI-AM REPETAT SI EU ANALIZELE SUNT CAM LA LIMITA ,ACUM IAU MATERNA ,dar a zis dr. sa mai iau Maltofer pana la sfarsitul sarcinii.
Dpop am auzit fete care au folosit penaten si au fost multumite de ele.
Felicia ma bucur pt tine ca totul este ok cu sarcina ,trebuie doar sa te menajezi si o sa vezi ca totul va fi bine pana la capat...si eu tot pana in saptamana 12 am luat acid folic,apoi doar vitamine.
LAVINIA36+Miruna Antonia
veronicka spune:
si eu ma gandesc cu ff mare groaza la vergeturi si mi-am luat ceva creme normale si una de la chicco care mi se pare destul de scumpa. iar de mustella ce sa mai zic sunt ff scumpe si la cata trebuie sa folosesc dau faliment. voi de unde le luati? si cam cat costa ca eu unde m-am uitat costau in jur de 70 de ron o crema de 125 ml. mie mi se pare ff scum la salariul meu.dar daca as sti sigur ca nu fac vergeturi mi-as lua.
am mai vrut sa va zic ca ma inteapa putin burta pe jos aproape de...si in..voi ati patit asa ceva.
felicia si eu am 12+ ai inceput sa iei vitamine?
eu am placenta inserata jos si mi-a zis doctorita sa nu fac efort iar eu fac naveta de la 60 de km la cj si ma tot gandesc sa nu mai merg la serv dar mi-e groaza de sefi
va pup pe toate
veronica 12 sapt+
Gabriela77 spune:
Lavinia, ma bucur ca esti bine! Si eu pe ultima suta de metri cu pregatirile pt Sara! Ce zici, mai ai rabdare?
Veronika, nu stiu ce sa zic, eu personal nu cred ca o crema scumpa garanteaza neaparitia vergeturilor! Stiu foarte multe persoane care au folosit creme foarte scumpe si tot au avut vergeturi. Asta depinde mai mult de mama natura! Insa, important este sa te hidratezi corect! Eu una am folosit lapte de corp Garnier inca de la inceput! Dar in primele saptamani mi-au iesit vergeturi pe sani. In rest, nimik! Tine de norocul si elasticitatea pielii fiecareia!
Cu intepaturile, in masura in care nu sint constante, ci apar asa la miscari bruste sau la mers, e normal, creste uterul si simti asta! Cu placenta jos inserata si eu am fost pana la 6 luni, si m-am menajat putin in sensul ca am evitat drumuri lungi cu masina sau caratul de sacose. Succes!
Gabriela 34+ Sara
ALEX29 spune:
Ce zi urata ,se pare ca asa va fii si maine
am chef sa fac ceva dulce .......nu va spun ce sa nu va fac pofte
dar daca vreti totusi sa stiti haideti la mine
31 de saptam
OanaAlina spune:
chiar asa, tare urata vreme!
gabriela, felicitari pentru finalizarea din timp a cumparaturilor!
lavinia, mai ai inca un pic si o sa iti tii printesuca in brate!
veronicka, eu folosesc crema pentru vergeturi de la mustela si in rest lapte de corp!
OanaAlina
veronicka spune:
gabriela,oanaalina multumesc pt raspuns.oana parca tu esti la dr Puscas,daca nu gresesc, esti multumita in linii mari de ea?
gabriela dupa 6 luni ti s-a ridicat placenta?
dr zice ca dupa 4-5 luni sa nu mai merg la serv, dar eu deja ma gandesc de pe acum sa nu merg pt ca am mai avut o sarcina oprita in evol si nu vreau sa risc nimic cu naveta asta si mai ales ca lucrez acolo unde obtin persoanele cu handicap certificat si tot ad tot felul de "fenomene", in plus murdari e te intrebi de unde au iesit oamenii aia de put asa de tare.iardin punct de vedere financiar nu mi se merita sa maerg mai ales daca scad banii de naveta
va pup pe toate
Gabriela77 spune:
Multumesc, Oana!
Da, Veronika, la controlul de la 28 de saptamani, am constatat cu bucurie ca placenta se ridicase si totul era ok! Pana atunci fusese tot jos insearata! Dar, in general, asa se intampla! Asa ca eu zic sa fii optimista!
Gabriela 34+ Sara
OanaAlina spune:
veronicka, si eu sunt tot la dr puscas! sunt destul de multumita de ea!
OanaAlina