Gravidutze si mamici de CLUJ - 10
Raspunsuri - Pagina 13
carrie spune:
draga mea intru in detalii,nici o problema, numa aici m-am blocat ca nu mai stiam cum sa explic
ce activa is daca ma doare capul, nu am chef sa lucrez nimik si-mi doarme papusica de 3 ore
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ALEX29 spune:
SAL
Aveti dreptate cu sterilizatorul ,eram putzin confuza dupa discutia ce am avut o cu o prietena ,dar clar ca voi alege sterilizatorul
Mi am cumparat pompa manuala de la CHICCO ,pretzul a fost f bun 50 lei ,initial am cautat pompa electrica ,am gasit ceva la 5oo ron (5 mil) dar farmacista m a sfatuit sa nu cumpar ,a zis ca f multe pompe electrice i s au returnat ,cica mamicile nu au fost multzumite
BEX te rog mult da mi nr de telefon a d nei ce ti face masaj ,sunt foarte interesata mai ales daca are calificarea de a face si pt gravide
Dragele mele am inceput sa i crosetez la printzesa mea un sfetaras mov ,e asa de frumos si o sa i aplic niste pietricele ,cred ca o sa i vina tare bine
31 de saptam
carrie spune:
Bex maseuza face si anticelulitic?si de relaxare?cat e sedinta?
legat de celule stem, noi am facut contractul dar am fost ff necajita ca nu a iesit recoltarea pt ca era f scurt cordonul ombilical.mie mi-a parut tare rau.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
bex spune:
alex, cris, si tipa s sotul ei sunt f ok. eu acum am ajuns de la masaj, azi a lipsit si a fost el, e absolut super,eu la ea am abonament la salon (180 lei), acasa anu stiu cu cat fac, mai putin ca la solon probabil (acolo e 20 sedinta), dar depinde ce fel de masaj, asta de gravi e mai ieftin.
anticeluilic fac amndoi, carrie, o priotena de-a mea s-a topit la propriu sub mainele tipei, deci am vazut si rezultate. vi recomand cu caldura, sunt profi si f draguti.
fetelor va trmit pe pm numele si nr amndorura, stiu ca adi (tipul) vine acasa la gravide, el are licenta in asa ceva.
ma bucur ca luati in considerare masajul, credeti-ma nu sunt bani aruncati.
27 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
Raluca spune:
Seara buna de la noi,
fostam la echo...bb e bine, plasat cam jos-ceea ce stiam. Colul nu l-a putut masura-cica vezica urinara prea goala.....asta e! Raman pe langa pat....Poze din nou, nu am, caci bb a stat ascuns. L-am zarit de vreo doua ori da' totul era confuz...cica e prea mare sarcina ca sa mai obtii prim planuri bune. Se ingroasa ceva pereti.Gata raportul de seara...
Bex, eu tare as fi vrut la masaj da' in conditiile actuale n-am chef! Oricum dupa nastere, ma abonez ca sunt mare fan si de vreun an de cand mi-a plecat tanti maseuza in state la fiica sa am luat pauza. Merci inca o data de ajutorul cu programarea
gabriela,esti O.K., mai ametesti?
referitor la pompe....eu una nu m-am putut descurca cu ea. ce-i drept, in urma cu app.6 ani erau modele mai innapoiate da tot manual m-am descurcat! Si atentie la pompele electrice..traumatizeaza sanul!
Cristiana, tu ai folosit pompa?
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
katiapam spune:
Buna fetelor!!!!
sper ca am nimerit bine!
scriu pt. prima data in acest forum,sint si eu o mamica proaspata de aproape doua luni, din cluj ca si voi
p.s.fetelor mi-a trebuit ceva timp sa va gasesc
sper ca data viitoare sa fiu mai rapidadoar ca trebuie sa ma invat putin,am tot scris mereu in alt forum de aici si m-am gindit sa ma alatur voua!
ma primiti printre voi?
ALEX29 spune:
BEX mersi tare mult pt nr de telef ,am sunat si mi am facut programare pt luni ,de abea astept si e super ca e in Manastur
daca totul o sa fie ok o voi chema acasa
31 de saptam
katiapam spune:
bine v-am gasit!
sa va spun un pic mai multe despre mine....
avem o fetita minunata nascuta in 20/06/07 si e tare cuminte,din pacate ii dau numai lapte artificial mellin 1,am avut f putin dupa nastere si in mai putin de o luna nu mai aveam deloc,oricum creste bine fara colici
sper ca pe parcurs o sa stiu mai multe despre voi,acum nu prea stiu cine e deja mamica si cine inca nu...
ma ajutati voi sa va cunosc mai bine?
OanaAlina spune:
alex, de unde ti-ai cumparat pompa?
raluca, ma bucur ca bebe e bine! te-ai mai gandit? renunti pana la urma?
cristina, multumesc de incurajari!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png