Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Zuzilici !

Delidana, pune_ma inapoi la categorie usoara si nu uita sa-mi lasi purcelul.

Ruxandra, sa fiti fericiti cu noua achizitie !

Meniul de azi :
- clatita cu dulceata (una singura) si cafea neagra
- salata tip boeuf (dar fara carne); orez, fasole si fripurica de curcan; iaurt simplu
- salata verde cu ridichi si ceapa, peste marinat; un fruct

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ladies,

nu am mai scris de mult. Sorry, sorry, sorry, sunt ocupata pana peste cap cu serviciul.

Greutatea mea variaza intre 63.7 si 1.3 Kg. Asa arata cantarul meu pe care intentionez sa il schimb cat de curand, cred ca va dati seama de ce.

Asa ca raportul este stagnare, ca de fapt habar nu am cat cantaresc. oricum dupa haine par sa fiu la fel.

Va pup pe toate, ma bucur ca unele dintre voi va mai aduceti aminte de mine si, ca de obicei, incerc sa intru mai des. Dar, tot ca de obicei, nu promit nimic.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Pana la ora asta am rezistat eroic.Am luat si cina si sper sa nu calc stramb.Voi pregatiti bicile daca fac prostii.

Delidana eu mananc ultima masa in jur de 5 sau 6 si ma culc undeva la 11.La mine e nasca ca dupa ce culc copilul la 8 ma ia cu pofte.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna si eu!

ZUZILICI LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE CEI DRAGI TIE .

Va scriu repede, sunt inca la servici. Nu stiu daca acasa mai intru, nu prea ma simt bine. Azi mi-au venit "rusii", sau oricum sunt "pe vine". Asa ca .... next time!

Eu nu mai postez meniul, ca acum tin post si nu vreau sa va plictisesc. Oricum am un meniu monoton, asa ca vorbim dupa terminarea postului.

Salutari tuturor fetelor, iar celor care au plecat in concediu sau vor pleca, le urez concediu placut.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vai fetelor ce-mi vad ochii. N-am mai trecut de-atat vreme pe la voi dar voi nu m-ati uitat. Va multumesc din suflet pentru urari si vreau sa va spun ca m-ati facut sa de bucurie. Va pe toate.
Ce sa va zic eu de vreo 3 saptamani mi-am schimbat slujba si sunt inca in training. Incep sa pricep din ce in ce mai bine despre ce-i vorba in compania asta si sper sa am din ce in ce mai mult timp liber, ca sa pot baga cate-un ochi si pe-aici.
Puskin felicitari pentru apartament.
Sabina, La Multi Ani! si tie Sa-ti de-a D-zeu tot ce-mi doresc si mie.
Fetelor imi cer scuze ca n-am reusit sa citesc din urma, dar sper sa recuperez de-acum inainte.
Inca o data va pupic si pentru toate cate un pahar de shampanie. Fac cinste!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Gata, m-am rasfatat cu de toate si de azi m-am potolit. Imi propun multaaaa cumpatare.

Meniul:
-cafea, o felie de paine prajita
-tocanitza de ardei
-o pulpa cu rosie, ardei
Regula de aur pe care mi-o repet: 3 mese/zi, ultima la ora 18. Intre mese, nimic, fara ciuguleli de orice fel.

Gusta, ai rezistat ieri?

Zuzilici, multumim pentru sampanie. Speram ca vei fi mai activa.

Delia, o sugestie pentru podium, tu faci cum crezi ca e mai bine, :
-Mercedes, cu 14 kg in minus, sa fie pe locul 2
-Daria, cu 13 kg in minus, locul 3
-urmatoarele, cu 12 kg si ceva in minus, urmatorul loc.
Ideea e ca un kg in plus/minus te ridica/coboara cu o pozitie.
Si grupeaza fetele: au slabit 9 kg, 9 kg si ceva, sunt pe o anumita pozitie. Cele cu 8 kg, 8 kg si ceva, pe alta pozitie...etc.

Puskin, sa stapaniti sanatosi apartamentul. spor la decorat.

Carolinah, cum sa nu ne amintim de tine? Esti de mult timp alaturi de noi.

Crys, salutari!

Tzuni, Ina,

Salut toate fetele si va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Buna.

Carmen am rezistat.A fost greu da am reusit.Sa vedem ce fac in continuare.

Meniu
d
D cafea
P gratar de vita cu salata verde si fructe(2kiwi si 1 portocala)
C sunca de praga si o sa fie cam 150g

Puskin sa stapaniti sanatosi apartamentul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

LA MULTI ANI, ZUZILICI! Sa fii sanatoasa ,voioasa si sa mai faci bebei frumosi si sanatosi! Multe succese la locul de munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, am facut modificarile, mersi pentru sugestie.
Stiu ca teoretic Ina ar trebui sa fie pe locul 4, ca sa pastram diferenta de 1 kg intre locuri insa prea se intinde lista cu podiumul...zic si eu...

Mik, esti inapoi pe lista. Tinta era 51 kg, da?

Zuzi, mult succes la noua slujba! Ati gasit casa?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Eu sunt in continuare pe baricade.

Ina numai zici nimic?

Afara este o vreme asa urata,ploua si e frig si asa nasoala stare imi da vremea asta.Sper sa se termine odata cu vremea asta urata si sa vina si aici soarele sa fie cald sa pot sa scot si eu copilul afara din casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput