Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gata, m-am intors ca oaia ratacita. Stau 10 zile si lucra la job si acasa si iar plec.

Raport : 52,800, adica aproape 2 kile, plasate stategic.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mik, bine-ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua!

Adevarat, nu avem scuze, zic si eu cu intarziere SABINA , dar cum se vede eu intru mai rar. La fel fiului tau Mercedes sa fie sanatos si fericit alaturi de parintii sai.

Delidana pentru deschiderea subiectului. Oricum ramai cu una din surori, cel putin pentru o saptamana.

Tzuni
InaC imi pare rau pentru nereusita ta deocamdata, dar vorba zicalei "perseverenta este mama succesului", asa ca .... da-i inainte.

Era sa uit de raport: 64.6 kg

Acum va las ca am putina treaba.
Pup toate fetele (imi pare rau ca nu pot sa le enumar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna ziua, slabutelor, dragutelor!

Mercedes, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, sa il faci fericit si el pe voi!

Dordia, concediu placut! Sa ajungi la mare odata cu vremea buna! Fii relaxata acolo, mananca si bea tot ce-ti doresti doar ai grija in ce cantitate.Pleci impreuna cu Violeta?

Olo, ce frumos ai povestit iesirea in padure!Multa sanatate!

Anky, ma bucur ca nu ne-ai parasit! Concediu placut !Cum merge cursul de instructor de fitness?

Ina,nu mai e ca la 27 de ani! Intr-o luna doua sunt sigura ca ne dai vestea cea buna ceea ce astept si de la Violeta, Dordia, Mamica dulce si Zuzilici si ...de la cine s-o mai nimeri.

Tzuni, cum iti mai petreci timpul liber?

Raport: 73,5Kg, +500g.

Am mancat mult in wk asta in special dulciuri.O cutie mare de inghetata de caramel cu crema de ciocolata am mancat-o singura in 2 zile.

Mai bine fac gimnastica decat sa mananc putin ca tare nefericita ma simt cand cand ma abtin.

Oricum merg in continuare pe ideea de a manca multe legume crude
impreuna cu proteine.

Pe 19 august plec din nou la munte, pe Valea Doftanei.Poate ajung si la mare in septembrie ca i-ar prinde bine baiatului meu niste aerosoli ca mereu are probleme cu respiratia, nu ca mi-ar prinde si mie bine putin bronz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Carmen, eu am ajuns la "Evenimentele comunitatii" din intimplare, din pacate si mie imi scapa zilele de nastere, trebuie sa recunosc. Si pentru ca sa nu mai uitam propun sa instauram o regula: serifa de serviciu sa se uite pe lista si sa faca publica urmatoarea zi de nastere. In felul asta nu vom uita.
Fac eu o incercare pe prima pagina. Daca aveti sugestii le astept.
Referitor la fetele care n-au mai postat de mult, eu zic sa le mai dam timp, sa revina din concedii, etc. si punem o limita, sa zicem 4 septembrie, ca e marti si tot se modifica lista. Bineinteles, daca sinteti de acord si voi.

Roxa, ce-ai patit, ca de mult n-ai mai fost pe la noi........

Gusta, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau in afara de: fa miscare...

Ina, salutare!
Eh, cine stie...poate ajung eu odata si pe acolo.

Mik, Tzuni, .

Modific lista mai incolo, am putina treaba acum.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Meniul de azi:
- piersici, paine, cafea
- dovlecei, morcovi cruzi + alune crude
- varza cu sos + ton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

raportez :stagnare.Sunt mereu pe fuga, dar sper ca in curand sa intru sa stau mai mult cu voi .
Pupici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

pt raport: un purcel va rog! 68.2 se pare ca incep sa ma ingras cu aer...

ma pregatesc de concediu: cu rucascul pe munte!!! Mamaaa!!! Sunt 7 ani de cand n-am mai fost cu rucascul pe munte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Intru si eu pe fuga ca suntem in mutare sa va dau raportul (chiar daca nu va e dor de mine): sambata aveam 58.4 (deci -600). Raportul e de sambata ca am cantarul impachetat inca.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, o idee excelenta, anuntul serifei de serviciu.
La fel, cea cu data de 4 septembrie: asteptarea 'oitelor' ratacite.

Carina, mutare usoara! Ne gandim si la tine.

Gusta, nu stiu ce 'cale' vei alege, dar iti doresc mult succes.

Nici eu nu ma pot mobiliza, probabil mi-am privat organismul prea multa vreme si acum se razbuna: imi cere de toate.
Azi am mancat o friptura de porc, mamaligutza si branza de oi. Cu castraveti murati.
La cina, cativa struguri si prune. Dimineatza, musli cu lapte.

Mergi la inceput