Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 15
ina C spune:
mephala, concediu placut!!!!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
gusta spune:
Neatza.
Carmen concediu placut si spor la facut bagaje.
Ina buna cafeaua de dimineata.
Meniu
D cafea si 1 crackers
P sunca cu rosii
C peste cu salata.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Si uitati si poze de la zoo de ieri
http://maruntel.multiply.com/photos/photo/1/8
Vizionare placuta.
Marilena si Mara Augusta
ina C spune:
gusta, multumim de poze!arati ff bine!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
Neata, frumoaelor!
Incep dimineata cu o bautura din orz, fara zahar. Apoi...vad io!
InaC te pup si io si sa stii ca sambata am facut friptura de pui si porc cu usturoi si salata de rosii, iar ieri am facut o budinca cu branza si stafide cat pentru toata armata poporului. Am mancat vreo doua bucatele, iar restul am adus-o colegilor la munca. N-am mai gatit de un veac si m-am bucurat sa fac asta in we...
Mik, nu-s trista. Sunt doar putin agitata de ideea ca deja prea m-am impacat cu statutul de femeie singura, incat parca nici nu-mi mai doresc pe cineva... In alta ordine de idei am vazut in ultimul timp "Imperiul mintii" - o prostie in regia lui david Linch, "Ruptura" cu Hopkins - f interesant, "Clanul Lupilor" - film fantastic rusesc, interesant, merita vazut la ce nivel a ajuns cinematografia ruseasca, "Dupa 28 de saptamani" - film de groaza, trebuie sa ai nervi tari ca sa-l vezi, "The Simpsons" - am ras dar m-am asteptat la mai mult. Cam astea.
Gusta, esti frumoasa tare, iar fetita o scumpete. Sa-ti traiasca!
La multi ani, Hopes! Sa fii fericita si implinita!
Delidana, ce faci azi, de ziua reginei?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sabina spune:
neata de la grasa sefa!!!
am intrat sa-i urez lui Cami la Multi ani si multa multa fericire si mult mult noroc, si un bb curand curand!!!
de o mie de ori!!
vad ca voi nu sunteti deloc delasatoare, ce ma bucur, peste juma de an reintru si eu la dieta, hehehe, am reusit sa iau 19 kile pana acuma, daca nu chiar 20
.Dar mai am o luna...MAXIM!!
daca merge totul perfect, cam intre 5 si 12 sept se intampla fericitul eveniment.
bb e bine, e tare miscaret, n-au intervenit probelemele de la prima sarcina pana acuma(lipsa de lichid amniotic adica, e tare periculoasa)
deocamdata sunt la munte, vin in Buc peste o sapt fix, dr meu vine vineri din concediu, insa am inteles ca la Bucuresti va fi canicula spre sf saptamanii, asa ca daca toptul merge bine, prefer sa o evit.
ce-mi da mari sperante e cat de frumos a slabit Carmen, Carmen, toata admiratia , la nici un an de la nastere si ai 56 de kg, bravo!!
Tzunilicea, eu cred ca abia acum va aparea fat Frumos.Sunt convinsa!!!
poate ma vizitezi sapt viitoare??
.Vreau sa-mi trimit sotul la mare 6, 7 zile, pana in 30 august.si sa-mi fac de cap intre timp, hihihi. poate iesim la un shoppinmg pt bb Gheo![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Bfly spune:
Buna fetelor!
Sabina bafta multa! Nastere usoara! Iti tinem pumnii sa decurga totul bine si sa ne bucuri in curand ca poze multe cu bb mic si dulce! M-am emotionat cand am citit postarea ta. Mi-am adus aminte cum eram eu anul trecut pe vremea asta...il asteptam pe picul meu cu nerabdare! Ai grija de tine si de burtik! 
Hopes
! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie! 
Carmen concediu placut! Profita cat poti!
Delia dragutza, am observat ca ai omis postarea mea de acum vreo 2 zile. Am dat un raport cu intarziere de 73,5 kg si n-ai modificat, dar lasa asa pentru ca azi-dimineata arata cantarul 73 kg iar. Nu te supi ca ti-am zis! Bine? 
InaC...
ca eram datoare!
Fetelor am gasit o chestie interesanta. Poate vreti sa vedeti si voi:
http://www.florentina.ro/index.php?cat_id=50
Se potriveste perfect cu subiectul nostru si cu principiile pe care le adoptam. M-am gandit ca sunt pe acolo si chestii noi care ne-ar ajuta sa ne adaptam mai bine la noul stil de viata. Puteti sa va calculati si necesarul de calorii pe zi! ![]()
Va
!
Revin...
Delidana spune:
Buna dragelor,
Gusta, frumoase poze!
Carmen, concediu placut! Cind te intorci?
Tzuni, azi am program regesc: facut mincare, spalat si calcat. Un adevarat rasfat. ![]()
Ce-as minca si eu niste budinca...n-am mai gustat de ani de zile...
Sabina, te salut!
Azi s-a implinit o luna de cind m-am suit ultima oara pe cintar asa ca m-am cintarit din nou. Am aceeasi greutate, 67 kg. Ma declar multumita, avind in vedere ca am abuzat de prostioare si n-am mai fost de mult la alergat.
De azi sint cuminte, asa cum mi-am propus. ![]()
Mamicadulce, Roxana, Mik, Cornelia, Violeta, Puskin, Carolinah, Doina,
.
Bfly, am scris in acelasi timp. Imi cer scuze ca am sarit peste postarea ta, n-a fost cu intentie. Te astept la raportul de miine, cu vesti poate chiar mai bune decit azi. ![]()
![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie