Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima perioada!
Pe Tudor il felicitam personal .

Imi pare rau ca nu pot intra mai des, o sa-mi fac timp macar pt. raport. Am o perioada f.f. plina acum.

La raport - stagnare. Cred ca voi tine o daneza un pic adaptata, imi trebuie 2-3 kg in minus pt. motivatie.

Carmen, felicitari pt. vointa ta!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nastad eu am zis ar trebui sa fac un pic de curat si niste rufe si mancare si un program artistic la copil .Deja numai cat am scris m-a luat o lene se vede ca e sambata.

Diana bafta daca te apuci de daneza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, va pup si va multumesc ca mi-ati tinut pumnii stransi!
A fost frumos ieri, am vazut un film (Ruptura - super fain), apoi am papat o inghetata si am disecat filmul si actorii. Cam atat A...mi-am dat seama ca nu e El. asa ca...mai astept!

InaC, moaaaama, ce memorie ai. Si uitasem ce-i spusesem Delidanei atunci. Am aruncat si io o vorba...

Mephala, nu te constipi de la atata orez?

Nastad, azi sunt inca putin la munca, apoi fug acasa la smotru si poate o sa-mi gatesc ceva.

Zuzilici, vrajita de intalnire, am uitat sa-ti urez La Multi Ani, sa fii fericita si iubita, sanatoasa si implinita si la cat mai multe prietene slabe aici, in grupul nostru!

Gusta, Violeta, Dordia...ce ma faceam fara pumnii vostri stransi?

Delidana, salutari reginei din partea mea!

Crystina, sper ca esti bine! Te pup si mi-e dor sa ne scrii mai multew despre tine. Forduletzul Ka ce face?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Mephala, nu te constipi de la atata orez?

ce grijulie esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,imi pare rau ca nu ti-a placut tipul,trebuia sa dai o fuga la Cluj sa vezi ce tipi misto erau pe la Liga.Poate ai timp data viitoare.
M-am intilnit si cu Roxa, de tot gagica si arata traznet,nu stiu zau unde mai vrea sa slabeasca.
Mephala,spor la treaba,la pusul pe iarna.
Gusta,ma bucur ca te simti bine si astept poze cu nerabdare.Ai voie sa ridici greutati acum sau te mai doare operatia?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI! pentru ZUZULICI SI TUDOR

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Am revenit si eu de pe coclauri. Am fost la film, "The Bourne Supremacy", de actiune, mi-a placut. Bineinteles ca am ras si o punga de floricele...
Am cumparat o carte, "Lord of the Flies", de William Golding, scrisa in 1954. M-a apucat asa cheful de citit opere clasice.

Gusta, vad ca tu nu esti trecuta in lista cu zilele de nastere. Sa inteleg ca Marilena si Mara Augusta sint fetitele tale? Sau tu esti Mara Augusta? Astept lamuriri ca sa te pot trece in lista.
Asteptam poza.
Deci candidezi la "serifat"?

Tzuni, sa-ti fie de bine inghetata. La mine te-ai gindit?

Doina, asa e, pina cind nu face "clic" ceva undeva la noi in cap degeaba citim de o mie de ori ca trebuie sa facem sport si sa mincam cu moderatie.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Buna mai pe seara.

Dupa ce culc copilul pun poza si mai revin.

Delidana eu sunt Marilena si Mara Augusta e fetita mea.Altu nu mai imi trebuie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Poza de azi e pe alt calculator si cred ca am sa o arat maine.

Aici sunt niste poze din iunie
http://maruntel.multiply.com/photos/album/1
eu sunt cea cae taie tortul.

Anky nu am voie sa ridic nimic.

Sunt super suparata pe mine.Numai pot de foame nici nu stiu ce sa fac.Parca vad ca o dau in bara cu dieta.Si am si o stare de nervi de numai pot si tot asa iar de la vecini miroase a gratare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, intreaga serie. Eu am vazut "The Bourne Identity", urmeaza celelelte doua....

Gusta, ce fetitza dragalasa ai!
Si tu arati bine.

Sa-mi marturisesc 'pacatele': am mancat o inghetata cu biscuiti. Si niste musli cu lapte.
Plus puiul 'declarat'

Mergi la inceput