Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 29
rodicamaries spune:
quote:
multumesc!mi-as lua si eu,dar de unde aici?nu am vazut pe nicaieri!
danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
nu stiu exact ce firma face, dar stiu ca vara-mea avea o burtiera cu chilot facuta de Jolidon, ea zicea ca a luat-o de ceva vreme(vreo 2-3 ani) dar ma gandesc ca si acuma ar trebui sa fie...
Asa creste Matias Filip
Rodica 34+ Matias Filip
AMR 5 sapt
luy spune:
Pentru cine este interesata de obtinerea certificatului de nastere, a alocatiei, a trusoului, etc, uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157
Am o intrebare la cele cu "vechime in casnicie": de unde pot sa obtin livretul de familie, avand in vedere ca noi ne-am casatorit acum 10 ani la Slobozia ? ( bineinteles ca atunci nu exista asa ceva )
Luy 36+ cu
mandarinutza spune:
Yaia, Rodica, mie si doctorita mi-a recomandat epidurala, si am incredere in dinsa. Bineninteles, ca nu stiu cum e si cat o sa ma ajute pe mine in momentul respectiv, o sa va povestesc dc apuc sa folosesc epidurala.
Alinush, imi dau seama de ce nu mai vrei sa ajungi in spitalul din Birlad, groaznica atitudine fata de mama si copil. Sper sa ajungi la un medic din Iasi si sa nu mai ai probleme cu contractii.
Eu am spalat rufele beblinei cu Sano Baby Sensitive cu clatire suplimentare si am fost multumita, mai am de spalat asternuturile si alte hainute pe roz.
Sim, Bridge to Terabithia, e dragut, e in stilul Narnia, dar mai putina fantezie. Eu ma asteptam parca la ceva mai frumos, a fost dragut oricum. Aseara am apucat sa vad si eu filmul cu Bourne, nu stiu care din ele, cred ca al doilea, dar am adormit pe la jumatatea filmului.
Mandarinutza 35+ Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
Carpatina, eu descarc de pe Strong Dc ++ 2.03 sau de pe isohunt.
Poze
tomasa spune:
Carpatina, din pacate si eu acelasi gen de gospodina sunt .
Urmy, , cu placere draga mea.
Bee, sa nu te mai amarasti cu alaptatul te rog. Eu sunt convinsa ca fiecare ne dorim sa facem ce este mai bine pt. copiii nostri si ca nu am face cu buna stiinta nimic care sa le dauneze. Mi se pare esential ca mamica sa nu se invinovateasca in perioada grea si sensibila ce va urma. E tare greu fara sustinerea alor tai, dupa ce ca tu te stresezi si nu ai experienta sa mai auzi si de-astea. Rusinik pediatrei, sper ca ai schimbat-o intre timp.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
mandarinutza spune:
Yaia, incerca eventual sa iei un Fe la doua zile, am inteles ca e destul de bune si previne hemoragiile abundente la nastere. Eu nu am deficit de Fe, dar dr tot mi-a dat sa iau. Practic, toate vitaminele pe care le luam, le luam pt noi, sa nu ramanem cu deificiente dupa sarcina si nastere, intrucat bebe ia de la noi tot ce ii trebuie.
Poze
tomasa spune:
Cu burtierele iarasi sunt parerile impartite. Eu mi-am intrebat la vremea respectiva ginecologul si mi-a spus ca e mai bine sa lasi musculatura sa lucreze, sa nu o ajuti tu cu burtiera ca se leneveste. Am insa prietene care au purtat si n-au ramas cu burta. Eu mi-am cumparat (se gasesc in Obor la parter de ex., la un raion cu lenjerie si ciorapi si nu sunt scumpe) dar n-am purtat-o fiindca mi s-a parut incomoda. Ce voiam sa spun este ca desi n-am purtat nu am ramas cu burtica dupa (nici plata-plata dar nici burtoasa). Oh, unde sunt vremurile alea??? Ma uit la pozele de dupa prima nastere si sper sa-mi revin si acum la fel de repede, desi acum pare doar un vis frumos.
Oricum ideea e ca se poate da burta jos si fara sa porti burtiera, cred ca asta depinde mai mult de conformatia fiecareia si de cat sunt muschii de puternici decat de ce faci in acest sens.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by rodicamariesquote:
multumesc!mi-as lua si eu,dar de unde aici?nu am vazut pe nicaieri!
danielle 33+ Ebonee
pozici
nu stiu exact ce firma face, dar stiu ca vara-mea avea o burtiera cu chilot facuta de Jolidon, ea zicea ca a luat-o de ceva vreme(vreo 2-3 ani) dar ma gandesc ca si acuma ar trebui sa fie...
Asa creste Matias Filip
Rodica 34+ Matias Filip
AMR 5 sapt
aha,o sa caut pe la raionul cu chilotei atunci poate gasesc ceva!
danielle 33+ Ebonee
pozici