Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
Ce poveste ingrozitoare, alinush... Nici nu am cuvinte... Doamne fereste de asemenea oameni ! Normal ca ramai marcat de asemenea intamplari...
Roxana, bine ca ai intrat sa ne linistesti. De-acu' ar trebui sa semnati pe-aici condica in fiecare zi, voi, cele cu bebei asa maricei, sa stim ca sunteti bine. Mamaaaaa, o sa faci si tu ditamai bebeloiul... Cred ca din spirit de solidaritate cu Sim
Nana, du-te acasa si stai linistita. Si rezolva-ti cu medicul pt concediu, da-l incolo de serviciu.
Luy 36+ cu
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Carpatina, la Trattoria Il Calcio Herastrau am fost pe 12, daca asta intrebai.
Aia intrebam Sim, multumesc!
31+ cu Ioana
Yaia spune:
Danuta36, da sunt din Onesti, nascuta si crescuta acolo. Am plecat la facultate in Bucuresti si apoi in Finlanda. Dar Onestiul e orasul meu de suflet...copilarie minunata, adolescenta cu prieteni adevarati...intotdeauna ma gandesc la el cu placere si ma duc acolo cu placere. Esti si tu de acolo cumva?
Alinus_25, oribila povestea. Biata fata si bietul bebe...scos de acolo asa de devreme si degeaba. Eu nu m-as lasa pana nu ar plati imbecila aia pentru tampenia ei.
NanaMotoc, stiu cum e sa trebuiasca sa mergi la birou. Si eu mai am pana la 1 septembrie. Acum, din fericire, am 3 zile de medical. Si ma tot bucur ca mai sunt doar 3 saptamani fara asta...abia astept, ca tare mai e bine acasa. Plus ca vin aia cu tot felul de cereri sa ajuti si acolo, si acolo, de parca nu iti vad burta la gura! Fii tare, nu mai e mult pana la concediu!
Roxana, sa-ti traiasca bebe mare!
Va las acum, ca tot nu am facut curat. Dar macar am reusit sa rezerv biletele de avion pentru sora mea si piticul ei. Vin aici cand nasc eu, pt. 3 saptamani! Yuhu!
Irina 31
betty78 spune:
Alinus ingrozitoare povestea. Din pacate asta este sistemul medical din Romania. Din pacate nu se va schimba deloc curand....
VA pup fetelor
Betty 78 36+ cu
AMR 23 zile
august 2006
bulinutza noastra
isabeluta spune:
Alinush si eu am facut gravibinon din sapt 5 pana in sapt 20. Nu stiu insa care este rolul lui cand sarcina este asa avansata. Eu stiu ca este un derivat al progesteronului si ajuta la mentinerea sarcinii pana cand rolul secretiei de progesteron este preluat in intregime de placenta (adica aprox. sapt 20). Cam atat!
Cat despre fatuca aia, DD sa-i dea putere sa treaca cu bine peste asemenea grozavie.Cine i-a dat dreptul acelei asistente sa ia o asemenea hotarare? Asta se intampla in urgenta!! Asta se cheama cruzime! Scade sansele de viata ale unui copilas nevinovat. Oribillll!
isabeluta32+
bebita
urmychance spune:
am luat o plapumioara pt bebe:
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5084038050450963329&iid=5095938362529400738
perna am primit-o cadou. Va place?
urmychance34baietelul nostru
Piciulika spune:
Am venit de la control!!!
Bebe are 1.800 (media intre doua sisteme de masurare/valori - asta apropos cu ce precizie se "cantaresc" bebeii in burta: dupa un sistem era la 1980g, dupa celalalt undeva pe la 1700 g) si avem 32 sapt si o zi dupa masuratori - maine intram in 32! Mey ca ne dezvoltam cu precizie de ceas elvetian!!!
Colul meu are 3.1 in continuare, nu se deschide deloc la efort/incordat - ufffff, ce bine! Mi-a zis dr ca si streptococul B l-au gasit aunci f izolat, ca nu crede ca ar ridica probleme nici pt bebe, dar preventiv, asa, o sa-mi dea antibiotic (Augmentin) cu cateva ore inainte de nastere. Acuma la test nu am infectii, fierul e bun de tot (nu mai iau de o luna) si am voie de sapt viitoare la gimnastica in apa pt gravidutze!!! YUPEEEE! Suntem cu sotzul Asemenea vesti bune va dorec si voua, tuturor.
Am voie iar la servici, dar mi-a dat medicul adeverinta sa reduc la 50% pana la nastere - seful e fericit ca revin... ce mai, festival!
Ca ma doare dimineatza spatele de ma rup si ca mai schioapat - ce mai conteaza!?
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
prisi spune:
quote:
Originally posted by urmychance
am luat o plapumioara pt bebe:
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5084038050450963329&iid=5095938362529400738
perna am primit-o cadou. Va place?
urmychance34baietelul nostru
f frumoasa , sa o poarte bebe sanatos,
am facut si eu comanda de plapimioara cu albinutza, astept sa vina
poze
36+ Miruna
betty78 spune:
Am uitat sa vin si cu vesti: zilele astea am fost mai mult pe drumuri: cumparaturi, servici, intalniri etc si se pare ca ma simt mai bine. Nu am mai avut nici o contractie, am renuntat la Gynipral ca facem crize de tahicardie (sa vedeti voi ce o sa ma certe doctorul ca l-am intrerupt dupa ureche) - mcred ca leneveala imi facea rau .
In rest am primt si kitt-ul pentru prelevarea de celule stem.... pe care il asteptam cu nerabdare.
su acum shopping: Stie careva unde pot sa cumpar umidificator cu aer rece si hidrometru, ca nu am gasit nicaieri si mi-ar mai trebui sterilizator...???
RoxanaG mama, ce bebe urias ai... si eu care ziceam ca al meu este mare, adica acum 20 de zile avea 2500g. Sa iti aduca numai bucurii!!!
Betty78 36+ cu
AMR 23 zile
august 2006
bulinutza noastra
Piciulika spune:
Fetelor, ma bucur ca va place poza cu sarma cu micro-rufe albastre - asa de dulci erau, asa, ca soldatzeii, ca nu m-am putut abtine sa nu . Si in dulap, pe umerase, asa de mititele sunt...!
Gabriela77 strang pumnii sa ajungei la casutza cat de iute! Sper ca nebunia cu preturile din Cluj e pasagera - si eu am auzit ce scoruri se cer - sunt complet dusi!!!
Teodora - bine ai venit in fan-club ursuleti! Vezi ca la intr-o sapatamana la Zürich e festival international de ursuleti - nu vii? http://www.baerenfestival.ch/
Afibebe - nu te necaji asa. Si de aia suntem aici, sa ai pe umerii cui plange - si suntem multe si se distribuie!
Danielle - bine ca nu mai ai ametzelile alea!
Yaia - Office Space e unul din favoritele noastre! Seamana cu situatzii "Dilbert" - in care ne tot regasim cu totzii.
Bee - fully agree: "placerea de a cumpara in 2 ceva, e muuult mai mare."
Luy are dreptate: fierul NU se pupa cu lactate! Nu se asimileaza bine.
Emma le transmit vecinilor pupicii. Si te astept!
La produse pt bebe eu merg pe Penaten (am mare incredere in ei) - gel 2 in 1, creme, pudra, ulei, servetele...
Colostru - am avut cativa stropisori miici pe sutien, cand de la unul, cand de la altul, rar de la amandoi de-odata. Dar am inteles ca nu-i absolut nici un bai daca nu ai deloc sau daca ai. Asa ca sa ramanem
Pe unde mai e Lavinia?
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums