Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumesc,multumesc!!
Poftiti la un cu..limonada si o !!
La multi ani-Mariilor!!

Ela.. in 8+!!

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Doamne, fetelor.... ce de-a vesti triste...
Imi vine sa plang.. imi dau lacrimile citind si ma feresc sa nu ma vada colegii...
Eu sunt o norocoasa ca ma simt bine... stare de rau am avut duminica mai neplacuta (oricum, fara voma sau dureri de cap) si din fericire zilele acestea sunt ok, ca altfel abia lucram.

Imi fac o mie de griji si eu... Sper din suflet sa fie bine pentru toate . Miha, poate e numai o alarma falsa.

Bun venit noilor gravidutze.
Ali (Szaboali) si Irina (Bitza) v-am trecut pe listutza.

Doamne, Ajuta-ne!

Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

La multi ani MARIILOR !!!

Elara
7+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, am lipsit putin, dar ce de vesti proaste...

Miha, imi pare tare rau, totusi cum ai zis si tu mai este o speranta. Ma gandesc la tine si ma rog sa fie bebe acolo bine in burtica.

Bitza, bine ai venit, si eu te stiu de la aspirante desi nu scriam acolo in ultima vreme... Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.

Delphin, imi pare tare rau de vestile rele pe care le-ai primit. Incearca sa stai cat mai linistita!

Bun venit Luciana, Ali si Naty. Sa aveti o odisee super alaturi de noi!

Kya, eu din pacate am mai auzit niste chestii urate de Parvu, dar nu vreau sa te influentez cu absolut nimic, important este ca tu sa ai incredere in el. Sunt sigura ca este un medic bun. Eu mi-am facut programare la Memorial Hospital pentru marti la o doctorita pe care mi-a recomandat-o cu caldura o prietena de pe forum. Abia astept sa o cunosc sa vad ce impresie imi lasa. Sa dea Dumnezeu sa ne fie bine la toate!

In rest ce sa zic fetelor, sa avem incredere in noi si in bebicii nostri din burtici, sa fie puternici si sa stea cumintei acolo pana la nastere!
Va pup pe toate cu caldura!

Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI tuturor Mariilor, sanatate si fericire!

CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !

Mergi la inceput

Fetelor am pus filmuletul cu bebe-insa nu se vede prea bine..Nu stiu de ce Webshots-ul cred ca e de vina pt.ca la mine se vede foarte bine.Totusi daca sunteti atente-o sa vedeti inimioara palpaind

Edit:Filmuletul este in albumul"Magic"

Ela.. in 8+!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel, dureri de cap si eu am din ce in ce mai dese si mai de lunga durata. Si, la fel ca si tine, si eu sunt hipotensiva (10-11 cu 6-7). In ultimul timp nu mi-am mai luat tensiunea. Oare de la asta or fi durerile de cap? Stiu ca in sarcina, creste tensiunea, asa-i? Dar chiar atat de devreme? Asteptam sa de lamureasca Naty.

Eu in locul tau m-as programa la doctor. Eu ma duc la eco vineri (duminica implimesc 6 saptamani), si o sa-ti povestesc ce s-a vazut. Deci la 6 sapt si ceva, eu zic ca poti sa te duci linistita.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Zozela, se vede foarte bine filmuletul, sa-ti traiasca gagalicea!

Ce e cu pozele de la nunta? Eu strig, ca vreau sa le vad!

Kya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kya

Zozela, se vede foarte bine filmuletul, sa-ti traiasca gagalicea!

Ce e cu pozele de la nunta? Eu strig, ca vreau sa le vad!

Sar'na!La fel si tie!!
Acum poti sa vezi si nunta!

Ela.. in 8+!!

Mergi la inceput

Zozela, mi-a placut eco. F emotzionant. Se vede bebe.. si putzin se vede si cum pulseaza.

ANUNT: Duminica aceasta, pe 19 august, la ora 16.00, pe National Geographic va fi difuzat documentarul "In pantec".
Vom putea vedea cum creste bebe in burtica.

Elara
7+

Mergi la inceput

miresica frumoasa!

Elara multumim de stire!

Kya

Mergi la inceput