Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

flori, citind povestea ta referitoare la nastre, mi-am adus aminte de a mea. la fel, am trecut si eu prin cosmarul unei nasteri cumplit de grele, un dr. care desi a stat langa mine nu a stiut ce sa-mi mai faca (in conditiile in care mi-a refuzat in n ori cererile de epidurala sau cezariana). m-am chinuit cumplit timp de 12 ore si jumatate, s-a propus dupa 12 ore sa-mi faca cezariana de urgenta, numai ca nu s-a mai putut caci alexutza era blocata deja, am primit perfuzii cu glucoza si oxitocina, 3 injectii in uter cu oxitocina, calmante care m-au capiat, nu mai puteam sa tin sticla de 0.5 l de apa in mana, mi-au pus masca....ufffff, din cauza incapatanarii lui, am crezut ca mor acolo, la un moment dat imi doream asta, sa scoata copilul si sa ma lase...toate astea pt ca nu a prevazut el ca alexutza se poate intoarce....am avut sarcina suprapurtata, terminasem 43 de saptamani cand mi-au provocat nasterea, aveam placenta imbatranita, nu mai aveam lichid si cu toate astea nu a vrut sa imi faca cezariana....oricum ce a fost a fost, bine ca a trecut, numai ca acum nu mai am incredere in nimeni. inca sunt in cautarea unui medic BUN, din toate punctele de vedere...

kya, cand eram gravi cu alexutza am avut un caine lup, care a murit cand avea fetita 1 an si 8 luni. a fost o dragoste uriasa intre ei 2, iar mie mi-a fost cel mai bun prieten timp de 14 ani. nu am avut nici cea mai mica problema din cauza lui in sarcina si dupa nastere, din contra...
pana acum 2 saptamani am avut un chinchilla, dar care a muritcand noi eram la mare, in acea zi cumplita in care au fost 43 de grade. inimioara lui a cedat....si uite asa a murit sufletelul meu mic de catifea. alexutza mea nu stie nici acum ca cin-cin nu mai este...ea stie ca este la dr. pana se face racoare.ufffff. alaltaieri, cand ploua m-a trimis sa-l iau acasa... am vb cu sotul sa-i luam altul, cand vom pune aer conditionat...
in rest, am fost ieri la un medic gineco sa ma "vada" si mi-a zis ca momentan nu sunt la categoria sarcina, ci doar amenoree, ca cele 3 teste pe care i le-am afisat eu pot fi de la mama, vecina, sora....tembel!!!! astept si eu sa fac 7 sapt si le arat eu ce puiut am in burtica!
acum sunt in dilema....am primit un tratament homeopat pt problemele legate de tiroida si voma...dar inca mi-e teama sa-l iau chiar daca dr homeopat m-a asigurat de 1000 de ca sunt 100% sigure si lipsite de toxicitate...

alexutza 4 ani si 4+
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici cu burtici!
Fetelor spuneti-mi si mie pe voi cam cat v-au tinut gretzurile. Eu ma chinui cu ele de cateva zile, numai dimineatza si seara si simt ca nu mai pot. Vreau sa treaca mai repede sa pot si eu manca seara, nu numai la pranz.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Buna dimineata fete iubite,

Pucca draga de tine...nu stiu ce sa iti recomand, mie mi-a fost doar odata si atunci am baut, asa cum am mai scris, apa minerala cu miere si multa lamaie, a trecut relativ repede, dar nu stiu daca au fost greturi de sarcina, sau ceva ce am mincat eu in ziua respectiva (mi-a mers si burta). Rezistaaaa ca trec si apoi sa vezi ce rindunica sprintena si mincacioasa te faci
Eu cu amestecu de emotii in mine...ai mei se tin tari, desi stiu ca poate asta e cea mai grea plecare de acasa, sotzu ma suna in disperare ca ii e dor de mine si abia asteapta sa ne vedem...offffffff, ma pot imparti in 2?
Doamne ajuta sa nu fie drumu prea greu...l-am facut de atitea ori, imi place sa calatoresc, dar acum e...altfel.
Va pupppppp gravidutzele mele preferate

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Multumesc pentru sfat!
Drum bun, sa treaca repede, si sa ai grija de tine si de samburica!

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Neatza burtici
Pucca draga de tine, asa repede au inceput la tine greturile, sper sa nu te tina mult. La mine au inceput de vreo saptamana, si in fiecare dimineata ma trezesc cu stare de greata si seara ma culc cu aceeasi stare. Sper sa nu ma mai tina mult, in plus starea de somnolenta nu-mi mai trece si din pacate nu am timp sa dorm in timpul zilei.
Vad ca voi ati inceput sa va faceti analizele, mie medicul mi-a spus ca o sa le fac in septembrie, atunci o sa am 12 luni, nu este cam tarziu?

vio , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Flori, Ariel imi pare rau pentru experientele neplacute prin care ati trecut, sper ca acum sa veti o nastere usoara si medicul care o sa va asiste sa-si dea interesul. Sper ca toate sa avem medici capabili in jurul nostru si cu suflet, sa nu ne lase sa ne chinuim.

vio , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Imi are rau cand citesc experiente traumatizante la nastere... Sper sa avem toate nasteri usoare sau cat se poate de usoare...

Ariel, poti lua linistita tratamentul homeopat. Cand ma tratam eu, veneau o gramada de gravi sa ia tratamente. Daca era in orasul meu ma duceam si eu pentru greata, dar deh, lenea e cucoana mare!

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna dimineata!

Si mie imi este cumplit de somn. Dimineata nu ma pot scula din pat, si cand in sfarsit reusesc parca se invarte totul cu mine. Si am o moleseala... Seara (de fapt pe la 6) cand ajung acasa nu pot decat sa-mi pun ceva de mancare (cand ma apuca foamea, e ca de lup si trebuie sa iau ceva repede ca de nu ma ia cu lesin si ameteala) si apoi dorm vreo 2 ore.

Sper sa treaca mai repede perioada asta cu oboseala. Azi de dimineata mi-a trecut foarte repede starea nasoala dupa ce am mancat branza cu rosii. Sau poate a fost de la un remediu homeopta pe care azi-dimineata l-am luat (dupa ce intrerupsesem - de fapt uitasem sa-l iau vreo doua zile).

Nici eu nu am spus la serviciu. Poate prin septembrie dupa ce ma voi intoarce din concediu.
Deocamdata sunt un pic stresata de medic. Merg acum la Medicover la Mihaela POpescu dar am vazut pe aici ca nu are "note" foarte bune. Mie pana acum mi s-a parut ok, dar ma tem sa nu cumpva sa fie prea superficiala (asa cum se scrie pe aici). Ar mai fi varianta cu Camelia Constantinescu. Am fost la ea dupa avortul spontan de acum 3 luni. Intelg ca e foarte bine cotata insa mie atunci mi-a dat Logest fara analize si mi-a zis sa ne mai vedem prin ianuarie. Eu nu le-am luat, am trecut pe homeopate si acum avem o bobita. asa ca ma mai gandesc daca merg la d-nei sau nu.
Voi pe la ce medici mergeti? Sunteti "stabile" sau mai cautati inca?

Va doresc o zi buna!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel stai ca nu inteleg Nu a vrut sa te creada ca testele pozitive sunt ale tale???? Si a spus ca poate sa fie doar o amenoree???
Bine ca mie nu mi-a spus asta, ca as fi explodat de nervi...

Ti-a facut eco? Ti-a dat poza? La mine la 4s, 2z arata cam asa: http://community.webshots.com/album/560207640wGXFNV

Aa, si mai vroiam sa te intreb o chestie. Pentru UM 8 iulie, am gasit DNP 14 aprilie (in vreo 3 locuri) si doar pe un site am gasit 13 aprilie. Eu mi-am trecut 13, pentru ca si eu sunt nascuta pe 13, si mi-a placut mai mult data asta. Tu ai gasit mai des DNP 13?
Oricum bebici vin cand vor ei, si data asta e orientativa...

P.S. Foarte listuta!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Neata randunici!
Ma chinuie si pe mine o greata de numa ,ma duc sa-mi cumpar piersici

Mergi la inceput