Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara si tot un perus am , verde. E fetita si din pacate e mai salbatica, nu e nici pupacioasa (ci dimpotiva, "ciupicioasa", si nici nu sta pe deget, pentru ca e foarte sperioasa.

Intr-adevar urata povestea cu "nu e nici o sarcina, si daca e ar trebui sa o dati afara" Sper sa nu patesc si eu la fel. Dar macar stiu ca dr meu e bun, si de la Ancar nu vreau nici o interpretare, ci doar o confirmare si o poza. Eu nu am vrut neaparat la el, ci acolo am gasit loc liber. Vroiam doar sfarsitul saptamanii, inainte sa plec in concediu. Vedem ce-o fi. Cu Dumnezeu inainte. Oricum o sa va tin la curent

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simonette, cum le tot gasesti mama, ca mereu sunt moderate link-urile astea ale tale...

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bravo Simonette! Sa dea Bunul Dumnezeu sa duci cu bine sarcina pana la sfarsit ,sa ai un bebelus sanatos si cumintel!Te admir tare mult...nu stiu cata lume ar adopta un copilas,dar se vede ca tu ai mult curaj si pentru asta cred ca Doamne-Doamne te-a ajutat sa mai inca un copilas! Felicitari!!!

Simo, 9+
mamica lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Despre listuta:

E ok, in general, are linkuri... Pare-mi-se insa ca e cam trista. Culoarea aceea maro nu prea se potriveste cu atmosfera de la noi de-aici. Ar trebui sa fie mai colorata, mai vesela... Ce ziceti, punem culoare in ea?

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Despre listuta:

E ok, in general, are linkuri... Pare-mi-se insa ca e cam trista. Culoarea aceea maro nu prea se potriveste cu atmosfera de la noi de-aici. Ar trebui sa fie mai colorata, mai vesela... Ce ziceti, punem culoare in ea?

Daaa!!

Ela.. in 7+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si eu sunt pt. mai multa culoareeeeeee

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Am bagat culoare-n listuta!Eu as spune ca e mai frumoasa asa..dar..astept pareri!

Zozela la aparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragele mele randunici, imi pare rau ca nu am putut sa intru azi, am fost tare ocupata. Inchiderea de luna, un milion de acte pe birou, stiti cum e ...

Sunt bucuroasa ca acum sunt acasa si abia astept sa ma arunc in pat. Dar inainte voiam sa va scriu cateva randuri ca mi-a fost dor de voi...

Elara, mi-ai trimis ceva pe mess azi, scuza-ma te rog ca nu ti-am raspuns, eram super ocupata. Ce mai faci tu, cum te mai simti?

Kya, Elara, eu am pestisori si deocamdata sunt chiar la noi in dormitor, dar in curand o sa facem modificari si o sa-i mutam si pe ei.

Simonette, am citit ca ti-a fost rau azi, dar tu esti o optimista de felul tau si treci usor peste.

PS. Imi place listuta asa colorata. E super

CLAU 10+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Kya, nu stiu zau!!! Crek nu ma pricep eu sa le copiez k lumea Daaa...pe bune toate au fost moderate?
Clau...odihna placuta! Si eu crek ma arunc in pat...mi-a trecut raul sa stii!
Simo...io stiu? Nu-s chiar mama perfecta....

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput