Mamici de martie-aprilie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

simonette!multumesc si sper sa fie bine ca de 4 ani astept bb icul!
oare pt. ce mi-a dat magne b 6? pe langa utrogestan si acid folic
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza fetelor!
eu de vreo trei zile seara si dimineatza m o greatza groaznica. Nu pot manca nimic, inafara pranzului, noroc ca pot cu greu sa beau macar un pahar mare cu lapte. Pana acu n-am varsat deloc, dar credeti-ma ca ma abtin cu greu. Ufffffffff as vrea sa treaca greturile astea, sa pot si eu manca . Fwetelor pe vi cat v-au tinut greturile??????????

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna diminetaza, dragelor.

Zozela, Simonette, Blankar, ma bucur pt voi

Ieri seara am fost si eu la eco si mi-a vazut fasolica.
De la UM eu aveam ieri 7 sapt far o zi, dar dr. a zis ca la masuratori ies 7 sapt+ 1 zi. Sacul gestational are 24 mm si bebe are 11mm (a scris acolo CRL dar eu cred ca de el e vb). L-am botezat fasolica A zis ca are si activitate cardiaca... Din pacate eu nu am vazut mai nimic fiindca era un aparat vechi care nu arata mare lucru si nu era indreptat spre mine. Mi l-a intors putzin la un moment dat si nush cum vedea el inimioara ca eu abia-l vedeam pe bebe... Ne-a dat si o mica poza..dar la fel de mic si neclar se vede...

Asa ca dupa ce am plecat mi-am intrebat sotul daca sa mergem saptamana viitoare la Medsana, ca am mai facut eu o eco transvaginala acolo si aveau ecran pe perete sus ca sa-l vada si pacienta si se vedea super bine...
Si a zis ca daca vreau eu mergem ...

Asa ca.... ma duc iar. De data asta o sa platesc din buzunarul meu ca nu ma mai duc cu trimitere dar macar o sa-l vad mai bine pe bebe.
Acum ma bate gandul dac sa astept mai mult decat o saptamana ca sa fei si mai mare bebe...

Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Simonette eram sigura ca e bine bebelasul.
Dumnezeu te iubeste,sa nu uiti asta niciodata.

Fetelor, sarcini usoare in continuare si copilasi sanatosi!

Mi-e foarte greu sa nu particip la bucuria voastra,sper ca nu va suparati.

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Blankar felicitari!

Elara sa-ti traiasca fasolica. Eu ma duc vinerea viitoare la Medsana (in Primaverii) la eco, la Ancar. Tu cand mergi? Poate ne nimerim impreuna

Dana cum e bautura aia a ta miraculoasa??? Ca am niste reprize de greturi de nu mai pot...

http://bd.lilypie.com/1PSlp3.png

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

kya, baga un iaurt acru. Un zuzu, ceva...

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana, nu pot sa suport nici un miros...
Ma hranesc doar cu apa si ceai de cretisoara...

Stau si eu cuminte ca bancul ala cu maimutica, si astept sa-mi treaca episodul asta de greata. Ca doar n-o tine la nesfarsit

http://bd.lilypie.com/1PSlp3.png

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

kya eu dimineata numai piersici pot sa mananc sper sa mai tina sezonul ca altceva nu pot inghiti .dupa masa sunt mai bine ,merge si o ciorbica
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Buna dimineataaaaaaa!

Kya eu i-am spus miraculoasa ca mie ieri mi-a facut bine...am baut apa minerala carbogazoasa cu lamaie si miere. Poate la mine nu au fost greturi de sarcina ca mi-a si mers burta ieri...habar nu am ce o fost, da o fost nasol rau. Azi nu mai am nimic.

Elara sa iti traiasca fasolicaaaaa sanatos, sa creasca si mai mare si burtica ta cu el. Faina de tot povestea. Si eu astept eco pe la 7 saptamini, Doamneeeeee ajuta sa fie bine, sa vad embrion si inimioara lui.

Puppppp, fac bagaje acum ca maine plec inapoi in Germania...si ca de fiecare data mi-i se rupe sufletul in doua...ca mai vreau si aici, si vreau si inapoi...offffffff.
Voi scrieti ca io tot dau refresh

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La mine dimineata merge aproape orice.... Dupa-amiaza nimic

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput