Mamici de martie-aprilie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Buna dimineata scumpelor ,
Zozela, Dana felicitari si la mai mare!
Abia astept si eu momentul.
Simonette bafta la eco, si te asteptam cu vesti minunate!
off-topic: sorry ca nu am mai putut continua discutia pe mess, dar sunt la servici, imi venisera niste sefi pe cap, si a trebuit sa inchid brusc fereastra.
deltami bine ai venit! Nu te inscrii pe listuta noastra? Mai spune-ne ceva despre tine.
Am pus niste pozici in album. Deocamdata ne laudam si noi cu ce avem:
http://community.webshots.com/album/560207640wGXFNV
http://bd.lilypie.com/1PSlp3.png
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
deeapui spune:
Bine te-am regasit numeioana! eu in momentul asta nu sunt gravi, am un baietel de 1an si 9 luni si de luna asta am ok sa ma apuc de bebe2..sper sa vina repede, tinand cont ca la Alex la prima calculare gresita am si ramas insarcinata
Deea, www.flickr.com/photos/andreeatitza/" target="_blank">Alex si bb2
simonette spune:
Randunicilor!!!!!!!
Am plecat la echo! Ma intorc cu vesti....bune sper!
Simonette11+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
clauclau spune:
Neata randunici, ce faceti?
Simo, bafta multa la eco, abia astept vesti!
Olgutzica si eu tot pe 3 sept la eco din cauza de concediu doctor. Cum sa avem noi rabdare pana atunci? M-am gandit totusi pana la intrevederea cu doctorul sa am toate analizele facute.
Numeioana, esti slabuta, arati foarte bine!
Ariel , te inteleg perfect...si eu la prima sarcina am fost calma si linistita , iar acum parca e totul altfel, imi fac griji din orice...
Diana, o sa afli mai multe la urmatoarea ecografie cand o sa-l intrebi pe doctor eventual de ce ti-a spus de amnio pentru ca tu esti tanara si nu cred sa ai nevoie. Probabil a adus vorba asa pur si simplu! Stai linistita, sunt sigura ca nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Zozela, felicitari pentru intalnirea cu bebe, stiu ca esti fericita acum. Tine-o tot asa!
Sa dau si eu un mic raport, de dimineata am fost la alte analize si anume ureaplasma, mycoplasma, IG G si IGM pt toxoplasma, rubella, CMV, herpes virus, listeria si chlamydia. M-au costat 400 ron. Mai am de facut testul pap, examen secretie vaginala, culturi din col si am scapat pentru o perioada cred.
Mi-au sosit si rezultatele la analizele compensate si cateva nu sunt chiar in limitele normale, chiar daca sunt cu foarte putin diferite. De exemplu glicemia este sub limita si coagularea sangelui putin peste limita. Stiti ceva despre asta? Eu o sa merg sa mi le citeasca abia saptamana viitoare caci si doctorita de familie este in concediu iar asistenta a zis ca sunt in regula dar o sa-mi explice doctorita mai multe.
CLAU 10+
vine bebe2!
Olgutzika spune:
Clau, eu am ametit complet in rezultatele atator analize...Si mie mi-au iesit destul de ciudate alea date de medicul de famelie, la care ma duc azi, poate ma lumineaza...Daca glicemia era peste limita, putea fi semn de diabet, dar cum la tine e sub limita, poate ar trebui sa papi mai multe prajituri .
Simo?
Olga 9+
clauclau spune:
Olgutzica, merci de raspuns si eu am ametit prin rezultatele astea si parca totul mi se pare aiurea...O sa inebunesc pana o sa-mi spuna un cadru medical ca sunt in regula. Offffffff!
CLAU 10+
vine bebe2!
miri2007 spune:
Salutare!!!
Va citesc de vreo doua zile. Adica de cand am facut eco vaginal si doctorita mi-a confirmat ca avem o "bobita" de 8 saptamani.
Suntem foarte foarte bucurosi ca a venit si la noi momentul asta!
Am fost azi si la control la doctorita care a zis ca totul e in regula si mi-a zis sa continui cu utrogestan (2/zi). Asa mi-a recomandat din saptamana a 4-a. Bobita noastra s-a "prins" exact in luna urmatoare unui avort menstrual. Dupa nefericitul eveniment am trecut pe tratament homeopat si acum sunt foarte fericita!
Iau in loc de utrogestan progesteronul homeopat. Am mai citit pe aici ca nu ar fi foarte puternic, dar pana acum vad ca stam bine. Bebe are cica 15mm.
Va pup si va doresc numai bine!
Miri2007
adela achim spune:
buna randunici,ce harnicute sinteti...
Bun venit noilor gravidute,sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si sa nasteti sanatosi si mincaciosi....
adela achim spune:
buna randunici,ce harnicute sinteti...
Bun venit noilor gravidute,sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si sa nasteti sanatosi si mincaciosi....
Simo sigur vei veni cu vesti bune...
zozela felicitari pentru ca ti-ai vazut comoara...
Fetelor voi va laudati ca v-ati ingrasat eu am slabit si pana acum n-am pus nimic pe mine....Greturile nu mai sint asa nasoale,Doamne ajuta sa fie bine in continuare....
Va pe toate
ADELA 8+