Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adima ma simt mai bine azi ,ma apuc sa fac mancare si o lalai prin casa ca sunt in concediu.
Ralu nu am mai intrat demult acolo si binenteles ca ne sfatuim cu rest ca si eu m-am apucat sa caut.Botezul il fac si eu in ian.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele!!
noi acuma ne-am trezit dupa ec am fost al analize dimineata!!
gill, sper sa fie totul bine.
fetele care intrebau de kg (erau doua gravidute dar nu mai retin numele...rusine mie!!!) eu pana la 20-21 de sapt nu am pus nici macar o suat de grame iar apoi in 6-7 saptamani am pus pana la 10 Kg!! asa ca nu va speriati, sunt multe fete aici care pana la 21-22 de sapt nu au pus kg !!! or sa vina si kg stati linistite ca scapati!!
ne auzim mai tarziu!!
pupici

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

....am uitat sa va spun.....contractiile au fost sambata.....

GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Gill nu e de gluma cu contractiile ,stai linistita in pat si asteptam vesti.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Gill, Dumnezeu sa te ajute sa ajungi cat mai aproape de 40 (macar pana la 32)

Ralucris, ai o fetita superba, dolofanica si vesela!
Mie imi plac f. mult buchetele cu trandafiri mici (in special cei portocalii).

Am gasit un site, gasesti modele de lumanari pt. fetita sau pt. baietel:
http://www.petale.ro/index.php?lmb=rom&p=botez

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina, Politia Rutiera nu prea te mai opreste (s-a dat o lege), decat in cazuri "flagrante". In cazul in care te opresc nu trebuie sa iesi din masina, nici ca sofer nici ca pasager- trebuie sa astepti cuminte cu mainile pe volan. Acum mai nou iti trimit poza acasa, cu flagrantul in care te-au surprins; nu stiu cum procedeaza in cazul cand domiciliul este inafara Romaniei.

Stiam si eu ceva de genul ca daca ai peste 30 km peste limita legala iti iau carnetul; pana in 30 te penalizeaza cu puncte sau amenda (acum mai rar cu amenzile, mai mult penalizar prin puncte: daca ajungi la un anumit nr. de puncte penalizare te fac pieton pt. o perioada de timp ).

Uite un site "misto" (iti recomand si forumul de aici):
http://www.incepator.ro/

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Cami si mie la fel,imi plac mult trandafirii mici,eu la nunta am avut lumanarile si buchetele din trandafiri mici albi si portocali.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, sunt insarcinata in 23 de saptamani, il asteptam pe bebe 2. Am o intrebare referitoare la medicamentele pe care le luati in timpul sarcinii. Medicul meu (dr.Filipescu) imi tot repeta ca trebuie sa iau acid folic si utrogestan pe toata perioada sarcinii. Am citit in prospectele medicamentelor si pe net ca acestea trebuie luate doar o perioada redusa de timp (trim. I). Care este experienta voastra?
Va multumesc si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Pussi, softurela, BB yasmi multumesc ptr raspunsuri!
Trebuie sa recunosc ca ideea asta cu kg putine mi-a insuflat-o draguta de soacra-mea care mi-a spus ca o sa fac un copil mic!
Asa ca am visat ca nasc la 4.5luni!
Sotul meu zice sa nu ma complic ca am burtica si se vede ca sunt gravi si l-a simtit si el pe BB, plus ca medicul gine a zis ca "ce-mi trebuie burta mai mare la varsta asta de sarcina?". Dar tot stresata am ramas!
dana vio 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

camelia, multumesc si pt aprecieri si pt site! Acum ma uit...

anca, chiar te rog sa ma ajuti la momentul potrivit cu sfaturi, problema noastra e ca vom avea nevoie de un rest cam de 100 de persoane, si cu loc de dans destul, asa ca iti imaginezi ca o sa fie cam greu... Eu vreau sa ma duc prin octombrie sa ma uit la cateva localuri, pt ca imi va fi extrem de greu sa ma deplasez prin oras in decembrie, mai ales daca voi alapta ca la Ilinca, iar sa car copilul dupa mine iarasi e dificil, cine stie ce vreme va fi atunci...

Mergi la inceput