Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY da alea sunt friganelele nu am mai mancat de cand eram copil

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

RGE uau da chiar ca esti tare frumusica...De fapt mai trimisesei tu o poza in care era cu parul ondulat si machiata frumos....si acolo erai super!!!!!!!!cred ca majoritatea kg le-ai pus la bebe pe burtica!Apropo tu de ce nu trimiti la MIss???
Iar tu BB nu trimiti ...asa ziceai....

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, a inceput sa apara celulita pe picioare...., si acul al cantar tot urca..., deci daca continui asa in doua saptamani renunt la titulatura de sexy mamma....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

RGE acum am dat zoom si pe hainutzele din cuier f f f dragutze!

Da eu fac cezariana in pimul rand pt ca intotdeauna am vrut asa de frica nasterii normale....si in al 2-lea rand ca sa imi conving si dritza ....i-am zis ce am patit acum un an de la efort...am avut o pb cu un nervisor de la ochiul drept...si am luat f f multe pastile si injectii cu B-uri in doar 3 sapt...si mi-a trecut...

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Sheritra eu nu stiu pe nimeni...sorry...

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Rox,...din cauza calculilor renali se recomanda cezariana????

quote:
Originally posted by RGE

DANY faci cezariana??...eu de abia la inceputul lui septembrie aflu sigur dupa ce fac analizele dar dupa criza pe care am avut-o sapt trecuta din cauza rinichilor dr mi-a spus sa iau in calcul si cezariana pt ca este un risc destul de mare pt mine ..la inceputul lui septembrie fac un sumar de urina, refac analizele la sange si o sa fac si o ecografie la rinichii mei sa vedem cum stam si pe urma luam decizia...sincer nu ma mai intereseaza cum nasc..important este sa fim sanatosi si eu si bebe ..atata tot..restul Dumnezeu stie cum este mai bine.

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana din poza aia zici nici nu zici ca te-ai ingrasat, ci doar ca ai burta atasata
Si daca faci cezariana, exista o parte buna: nu mai experimentezi durerile de dinainte.

BB pai lasa ca titulatura ramane si dupa ce nasti

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Salutare! Am tras un pui de somnic in timp ce ploua... dar tot ametita sunt!
Fetele mai inaintate - ex. Roxana - voi ce stiti ce vaccinul acela...(?) nu stiu eu prea bine care - ca mie ieri nu mi-a zis dr. nimic si eu am uitat sa intreb de el uituca cum sunt, daca mi-a zis ca BBelina e bine, restul nu prea m-a mai interesat.

Voi ati intrat la somnic?

Mergi la inceput

Fetelor cum fac sa scriu si eu numele bebeului cu Bold??ca nu am gasit deloc nimic de genul asta....acolo la profilul meu....

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor cum fac sa scriu si eu numele bebeului cu Bold??ca nu am gasit deloc nimic de genul asta....acolo la profilul meu....

24+ ANDREI

asa ca mai sus? selectezi numele si apesi butonul B de bold.

daca nu iti iese asa, pui numele fara spatii intre ] si nume si [

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput