Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu imi astept sotzu' sa papam ca mie foame.....
ne auzim maine!
pupici
NOAPTE BUNA!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu v-am spus noapte buna si tot eu va dau trezireeeaaa!!!
mie mi-a fost o pofta de pepene galben ca nu am putut sa nu ma trezesc si sa nu pap o juma' de pepene...
ne-am facut plinul, v-am dat BUNA DIMINEATA!! si acuma inapoi la nani!!
ne auzim cand ne trezim "pe bune" adica pe la 11-12!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!

Si eu la apel ... da' nu m-am trezit "pe bune", ca sa o citez pe bb ... ma duc sa mai stau un pic in pat ...

Ne auzim mai tarziu !!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Neata'
si noi ne-am trezit.......aici a plouat toata noaptea..si acum e asa intunecat afara........
mergem sa papam niste crendwusti si 2 oua fierte.......si...hopa...din nou in patutz......

GILL
26+..si sufletzelul mameiSARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata! Ne-am trezit si noi…cu greu…si am venit sa prestam la birou…Dar nu inainte de a “fura” cateva clipe cu voi
Gill, ma bucur ca esti bine! Vezi? Nu trebuie sa disperi. Tratamentul dat de dr. da rezultate mai mereu si sa vezi ce rad eu de tine cand te-oi auzi ca ai facut 40 saptamani si n-ai nascut inca… Apropo, Sara e un nume absolut minunat! Era pe lista mea de favorite, de fapt inca mai este…Doar ca sotului i se pare ca nu prea merge cu numele de familie…Iar Sarita e un nume de alint absolut superb! Mi te si inchipui cum o strigi pe cea mica prin parc…
Yasmi, si eu plec la 28 saptamani in vacanta, dar cu avionul. Dr. mi-a zis ca e ok. Cu masina, 13 ore, zau ca nu stiu…Eu cred ca nu as rezista, dar poate tie iti face atat de multa placere incat ti se va parea ca trece repede…Cred ca medical nu ai de ce sa ai restrictii atata vreme cat va opriti cam la 2-3 ore, faci putina miscare, te hidratezi bine si stai cat mai confortabil…Si daca simti ca nu mai poti, faceti si voi un popas pe drum…Eu daca mi-as dori tare mult sa merg, as merge!

Fetele, care va pricepeti, va rugasem si eu sa-mi spuneti unde pot vedea pozele. Am primit parola pe PM, dar nu stiu unde s-o folosesc. Imi explicati si mie? Poate imi faceti pofta sa pun si eu ceva poze…

Ade, 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by darleena

Hello fetele? Ce faceti?
Eu ma laud cu o raceala. De la vremea asta ba am transpirat, ba mi-a fost frig, ba una,ba alta, incat am reusit sa racesc si acum ma doare in gat ...de fapt asa in cerul gurii cu nas cu tot si imi curg ochii. O nebunie, ce sa zic
26+ si baby Kara

Si ce iei ptr raceala? Ca si eu sunt in aceeasi stare si toata lumea mi-a spus ca pot lua paracetamol (eu am paracetamol sinus)dar nu stiu cat sa iau!A luat 1/zi seara incepand de vineri. Oare nu-i cam mult?
In alta ordice de idei la cate sapt ati facut voi eco morfo de trimII? Joi am programare la al meu medic si voi avea atunci 19sapt4zile, dar vreau sa merg la Cluj ptr eco morfo in 4D. Al meu doctor are doar 2D si 3D. La 24sapt e prea tarziu?
dana vio 19+

Mergi la inceput

Neata"Ade,.....multumesc pt gandurile tale bune....
despre poze...e simplu....intri pe http://mail.yahoo.com....acolo pui user-ul si parola...si gata...ca la un mail obisnuit de pe yahoo.....

quote:
Originally posted by adelamaria

Neata! Ne-am trezit si noi…cu greu…si am venit sa prestam la birou…Dar nu inainte de a “fura” cateva clipe cu voi
Gill, ma bucur ca esti bine! Vezi? Nu trebuie sa disperi. Tratamentul dat de dr. da rezultate mai mereu si sa vezi ce rad eu de tine cand te-oi auzi ca ai facut 40 saptamani si n-ai nascut inca… Apropo, Sara e un nume absolut minunat! Era pe lista mea de favorite, de fapt inca mai este…Doar ca sotului i se pare ca nu prea merge cu numele de familie…Iar Sarita e un nume de alint absolut superb! Mi te si inchipui cum o strigi pe cea mica prin parc…
Yasmi, si eu plec la 28 saptamani in vacanta, dar cu avionul. Dr. mi-a zis ca e ok. Cu masina, 13 ore, zau ca nu stiu…Eu cred ca nu as rezista, dar poate tie iti face atat de multa placere incat ti se va parea ca trece repede…Cred ca medical nu ai de ce sa ai restrictii atata vreme cat va opriti cam la 2-3 ore, faci putina miscare, te hidratezi bine si stai cat mai confortabil…Si daca simti ca nu mai poti, faceti si voi un popas pe drum…Eu daca mi-as dori tare mult sa merg, as merge!

Fetele, care va pricepeti, va rugasem si eu sa-mi spuneti unde pot vedea pozele. Am primit parola pe PM, dar nu stiu unde s-o folosesc. Imi explicati si mie? Poate imi faceti pofta sa pun si eu ceva poze…

Ade, 24s+

GILL

Mergi la inceput

Na, ca m-a udat ploaia de dimineata si m-am desteptat si eu! Am gasit pozele Acum ma duc sa le admir
Pupici!

Ade, 23s+

Mergi la inceput

A, mersi mult Gill, am reusit!

Ade, 23s+

Mergi la inceput

Dana...eu stiu ca nu prea este recomandat paracetamol sinus in sarcina....doar cel simplu...ca are alta compozitie..si acela cu precautie......in afara de tratamentele hemeopate...altceva...nu e chiar"safe"...in sarcina...mai bine intrebi med. de fam....
despre eco morfo..masuratorile se fac in 2D..pt detalii si "impresie artistica"...se face 4D...poti face una la 20 s si alta la 24s......nu e prea tarziu......
S

quote:
Originally posted by dana vio

quote:
Originally posted by darleena

Hello fetele? Ce faceti?
Eu ma laud cu o raceala. De la vremea asta ba am transpirat, ba mi-a fost frig, ba una,ba alta, incat am reusit sa racesc si acum ma doare in gat ...de fapt asa in cerul gurii cu nas cu tot si imi curg ochii. O nebunie, ce sa zic
26+ si baby Kara

Si ce iei ptr raceala? Ca si eu sunt in aceeasi stare si toata lumea mi-a spus ca pot lua paracetamol (eu am paracetamol sinus)dar nu stiu cat sa iau!A luat 1/zi seara incepand de vineri. Oare nu-i cam mult?
In alta ordice de idei la cate sapt ati facut voi eco morfo de trimII? Joi am programare la al meu medic si voi avea atunci 19sapt4zile, dar vreau sa merg la Cluj ptr eco morfo in 4D. Al meu doctor are doar 2D si 3D. La 24sapt e prea tarziu?
dana vio 19+

GILL

Mergi la inceput