Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si eu am vazut pozele,f.faine,mai sa nu te recunosc

http://www.dropshots.com/moni3#date/2007-08-06/17:11:58 Diana de-acu 5 minute,cat am avut-o in custodie ,ca iar pleaca... cu "BUNINA"

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

COSMI, care parc? Au facut un alt parc sau l-au amenajat pe cel de vis-a vis de policlinica?
GIO, al meu e asa de somnoros dimineata ca nu ii trebuie nimic de mancare. Mananca la cresa pe la 9, pe la 8 si un sfert il lasam noi la cresa.
MONI, seamana Diana cu Ghita bucatica rupta! E frumusica foc si a crescut mult.
Sunt codasa la vizionat poze! Trebuie sa imi gasesc timp sa ma uit la spiridusii frumosi.

Mergi la inceput

ANDA cred ca esti singura care mai zice ca seamana pe Ghitza,toti zic ca e leita tati si eu cand eram mica
Vaai ca abia astept sa ne intalnim ! Tare mi-e dor de Mark,sa vedem cum s-or intelege acum,tot asa bine,oare?

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

I-am trimis in parc si eu vreau sa fug pana in metro sau Selgros sa iau pampersi. nu mai las totul pe maine, caci am multe de facut si voi fi si fara masina.
sper sa nu-i prinda ploaia pe mama si copii.
Anda am inteles. eu am noroc ca il bea in somn, dar tot nu e grasun.
Moni si celelalte, nu stiu sincer cand ma uit la filmate si poze. am vazut eu ceva azi, sper sa mai vad, ca nu vreau sa-mi scape nimic.

acum se vede in album filmuletul care nu se vedea sapt. trecuta. nu stiu de ce, dar l-am mai atasat odata si e super ok.

durduie, asa ca mai stau pe-acasa, daca incepe ploaia fug dupa ei in parc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

ANDA ia uite la nora-ta Raisa a Ursulinei ce frumusetze se facu :
http://www.dropshots.com/Ursoaica#date/2007-07-08/13:10:03

Mergi la inceput

GIO las ca ai vreme,asa-s si eu,nu vreau sa ratez nimic,tare sunt curioasa si ma distreaza mai ales filmele.Daca raman in urma cu vizionatul,tot recuperez pe urma cand apuc.
Ma dispera Diana cu "unu-patu" Se uita in oglinda,si iar zice: "unu-patu Dia" ,imi vine sa il spanzur pe taica-su ca el s-a distrat cand zicea ea asa si ii tot repeta si el,acu nu o mai dezvatzam,in loc sa zica unu - doi ,ea cu ... unu-patu
Iar zice "vai vai" s-a plans mami de ceva si ea hop,se plange si ea.
Am uitat, cuvantul zilei " bitzu" sau "bintzu" ... adica "printzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gio, lasa copilul, ca arata bine, ce ai cu el?
MONI, ai eu abia astept sa ne vedem, sigur or sa se inteleaga copilasii, al meu e mai tontalau, ca baietii, el se intelege cu toti copilasii. Oricum, mie mi se pare ca a crescut mult Diana, iar de semanat, nu zic nu, asa o fi, nu il stiu pe tatal tau. Si noua ni se zice de Mark ca seamana cand cu George cand cu mine. Eu zic ca seamana cu tatal meu.
Ce frumusica s-a facut Raisa. Sa nu fie de deochi! Si era un graunte de copilas cand ne-am intalnit in parc anul trecut!
Plec si eu acasa, adica la cresa intai, pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cateva tot am vazut eu, merg l;a piata si sa iau copii din parc.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare, mamici si spiridusi minunati.

Sunt si eu un pic mai libera, in minunatul meu concediu, Dan fiind la Bucuresti, iar Ilinca la buni, pentru citeva zile, impreuna cu noul ei prieten, ”piticul de Metro” , din plastic, viu colorat, usor si safe.
Asa ca m-am gindit sa dau un ochi sa vad cum sunteti si ce va mai fac nazdravanii.
Si cind colo...
Ali, multe felicitari, sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un copil pe masura (adicatelea frumos).
Anasol, superhaioasa frizura zburliciului Dav inainte de culcare. Cum o fi... dupa?
Cosmi, ai doi copii adorabili. Vazindu-i impreuna, e pentru prima oara cind regret serios ca Ilinca nu va avea un fratior sau o surioara. Daca m-am trezit tirziu...
Bee, Anuska e leita tati, iar tu ai fost absolut superba la nunta. Iti vine bine foarte bine noul look (mai cu...par). Se pare ca iti prieste sarcina. Pupici multi Anuskai si mititelului din burtica. Sa stii ca si mie imi spune lumea ca Ilinca seamana cu Dan si, nu stiu de ce, simt nevoia sa o spuna cu urme de “regret” in glas, desi eu sunt fericita ca seamana cu Dan, ca pina la urma e omul pe care il iubesc.

Giova, Marco e un frumusel si jumatate. Si nu m-am uitat inca decit la ultimele poze. O sa dau iama mai incolo si in restul. Daca i-a spus cineva lui Clau ca-i seamana...sa nu creada. E bucatica rupta din tine. Eu asa il vad cel putin.

Moni, Diana e mortala. Si foarte plina de energie. Si vorbareata. Ca si spiridusul meu caruia nu-i mai tace gura. Mai ales cind mergem la culcare. “tata buculesti masina cumpele ceva” “piine, iche, vinete, ialut”. Intre timp, ea se joaca cu galafa (cu a de la Romania), cu hoptatamul si alte “oratanii”.
P.S. Mie, Diana imi pare ca seamana izbitor cu tine. Trebuie sa mai revad niste poze cu Ghita, ca vad ca lumea zice contrariul.

Citeva poze din scurta, dar istovitoarea vacanta in Corfu, vedeti aici

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Plec si io spre casa...
Sper sa nu ma ia pe sus vijelia ca bate asa de tare vantu'.......
Ne auzim maine....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput