*** LA REDOUTE (40)***
Raspunsuri - Pagina 3
rall spune:
quote:
Originally posted by nushulica
a primit cineva vreun raspuns la mailuri??
Eu inca nu, dar le-am scris abia vineri seara (noaptea mai bine zis)
ella_74 spune:
nushu,
nici io n-am primit mailu de siktir...sa sper si io la colete?
am verificat ieri prin online banking si banii sunt trasi pt toate comenzile.
off topic (ca oricum nu mai avem subiect): fetele care au fost in Bulgaria ma pot indruma si pe mine la un hotel bun la Nisipuri sau Albena?
Madau, merita Kempinski? ca am citit si review-uri naspa despre el; al meu a zis ca doar daca stam aici merge, altfel sa caut alta destinatie.
Vreau in vacanta ca simt ca ma adancesc in depresia postnatala.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
nushulica spune:
ella pai normali ca tre sa speri si tu si toate celelate fete care n-am primti mail...ca acu doar n-o sa ghicesc ca eu nu mai livreaza in ro daca pe mine nu m-am anuntat nicicumnu?
eu maine ma duc la posta hotarata!!! macar coletul din 9 trebe sa-l primesc ca doar s-au primit si colete din 10 in iasi stiu sigur
Viairo spune:
Off topic: Eu merg de multi ani in bulgaria (vacante de incalzire, ca facem si mai serioase) si prefer Sunny Beach ca statiune, e nisipul mult mai fin, mai multe atractii si nu in ultimul rand este orasul vechi Nessebar.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
a primit cineva vreun raspuns la mailuri??
Eu inca nu, dar le-am scris abia vineri seara (noaptea mai bine zis)
rall abia astept sa vad ce raspuns primesti le-ai scris :de dulce: sau frumos??
ella_74 spune:
viairo,
poti sa-mi zici un hotel bun la sunny beach? ca m-am uitat pe net la hoteluri si nu stiu ce sa aleg; in plus, imi ia timp sa le verific pe tripadvisor sau holidaycheck.
merci
, mamica de David (24.04.2007)
poze botez David
Viairo spune:
quote:
Originally posted by ella_74
viairo,
poti sa-mi zici un hotel bun la sunny beach? ca m-am uitat pe net la hoteluri si nu stiu ce sa aleg; in plus, imi ia timp sa le verific pe tripadvisor sau holidaycheck.
merci
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze botez David
Majestic, Sunny Beach Iberostar la 4*
Victoria Palace, Riu Helena (e cam scump) la 5*
Anul asta am fost la Planeta de 5* dar nu-l recomand, hotelul arata bine, mancarea buna, dar trebuie sa stii unde vrei camera, au skybar in care se fac discoteci pana dimineata si muzica se aude de la etajul 9 la 5.
In Neptun Beach a stat sora mea anul asta, e plin de nemti pensionari, deci e liniste, e f. aproape de plaja si e in centrul statiunii.
edit: http://www.beachbulgaria.com/helena_park_hotel.shtml
http://www.beachbulgaria.com/hotel_palace_helena_sands.shtml
aici parca poti face si rezervare.
rall spune:
quote:
rall abia astept sa vad ce raspuns primesti le-ai scris :de dulce: sau frumos??
De ambele Le-am spus, respectuos, ca daca vor sa sisteze livrarile in Romania, nu au decat, e dreptul lor, insa sa o faca intr-un mod civilizat, oficial si logic. Nu pe de o parte sa spuna ca mi-au fost anulate comenzile si ca de acum nu mai trimit in RO, pe alta parte sa nu mai fac alte comenzi ca ei nu mai raspund pentru ele si in acelasi timp sa imi trimita mailuri cu promotii care sa ma invite sa comand...
Am mentionat de asemenea ca situatia de a-mi tine banii la ei degeaba pentru o luna intreaga mi se pare inacceptabila si ca "imi imaginez ca un asemenea gest ar fi atat de iresponsabil si neobisnuit din partea dumneavoastra, inca probabil am inteles eu gresit"
nushulica spune:
foarte bine le-ai zis rall si eu daca primeam mailul ala nasol de la ei la fel le-as fi scris
acum stau cu sufletul la gura si astept sa vad ce raspuns primeste si gabi ca ea n-a primit mailu in schimb i-a intrebat pur si simplu daca mai poate comanda
offf..sper ca maine sa ne lamurim toate si sa stim ce avem de facut
daca avem liber iar la comenzi maine dau o comanda cu tot ce imi doresc ca am cosul plin de cateva zile
Bratu Monica spune:
Si eu am cosul plin si stau ca pe ace.
Partea nasoala e ca stim raspunsul :we don't deliver anymore to your country"
Eu imi asum riscul daca se pierd coletele mele ,dar vreau sa-mi trimita hainutele.
De ce nu ne spun nr.acela de colet,daca l-au trimis?
Mi-a spus cineva de la posta ca e imposibil sa nu aiba.
Orice colet trimis are o chestie cu un cod de bare si un numar jos.
Sa nu fi stiut ea bine?
Oricum urmeaza o saptamana de stress.Maine cine stie daca-or raspunde si ce.
Succes! si sa avem o saptamana buna!
Monikka