sexul anal? ati praticat?
Raspunsuri - Pagina 13

saphir spune:
quote:
Originally posted by nume
Toate incercasera sa faca sex anal...de curiozitate, de placere, ca un hatar facut iubitului...in fine, esential pt. ca aveau mintea deschisa...
Nu exista perversiune decat in masura in care un partener il trateaza pe celalalt ca pe un mijloc/obiect de a obtine satisfactie sexuala.
nume
Adica eu daca nu am incercat si nu practic sexul anal, nu-s deschisa la minte ca tine si ca restul care ati practicat???

Nu cred ca sexul anal este o perversiune, dar consider ca fiecare dntre noi trebuie sa isi pastreze "ceva" numai pentru el. Sa practic sexul anal e ca si cand i-as permite sotului meu sa intre peste mine la toaleta, sau sa ma vada cand ma epilez in cele mai intime zone sau sa ma vada in cine stie ce ipostaze mai putin placute. Daca chiar ii permit tot, oare pentru mine, din mine...ce mai imi ramane.
Nu stiu daca m-am exprimat destul de clar, sa ma intelegeti la ce ma refer.
Tot despre sexul anal, in tinerete cand ma documentam, am citit undeva, ca dupa multe practici, exista posibilitatea de a purta tampoane igienice in permanenta, lucru care m-a degustat.

pozele noastre

Annie80 spune:
quote:
Originally posted by saphirquote:
Originally posted by nume
Toate incercasera sa faca sex anal...de curiozitate, de placere, ca un hatar facut iubitului...in fine, esential pt. ca aveau mintea deschisa...
Nu exista perversiune decat in masura in care un partener il trateaza pe celalalt ca pe un mijloc/obiect de a obtine satisfactie sexuala.
nume
Adica eu daca nu am incercat si nu practic sexul anal, nu-s deschisa la minte ca tine si ca restul care ati practicat???
Nu cred ca sexul anal este o perversiune, dar consider ca fiecare dntre noi trebuie sa isi pastreze "ceva" numai pentru el. Sa practic sexul anal e ca si cand i-as permite sotului meu sa intre peste mine la toaleta, sau sa ma vada cand ma epilez in cele mai intime zone sau sa ma vada in cine stie ce ipostaze mai putin placute. Daca chiar ii permit tot, oare pentru mine, din mine...ce mai imi ramane.
Nu stiu daca m-am exprimat destul de clar, sa ma intelegeti la ce ma refer.
Tot despre sexul anal, in tinerete cand ma documentam, am citit undeva, ca dupa multe practici, exista posibilitatea de a purta tampoane igienice in permanenta, lucru care m-a degustat.Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
Adevar graitai!
Si plus de asata, mai era si murdaria si tonele de microbi care exita, riscul de infectii, caci trbuie sa se spele dupa fiecare penetrare, mai ales dak se joaca, rect-vagin, si chiar dak numai cu degetul.
pt mine e dezgustator, si durerea strica placerea, oricate stimulari ar fi, Dak vrea sa gaseasca pe altcineva disponibil pt asa ceva, exact asta iam spus si domnului meu.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Clover spune:
Nu mi-am pus niciodata problema de ce fac homosexualii in dormitor, dar am cautat cateva resurse si am aflat mai multe decat vroiam sa stiu vreodata. In concluzie, amestecarea anusului in poveste iti scade (drastic) starea de sanatate.
E foarte frumos sa spui ca doua persoane fac ce cred ele daca se simt bine, dar cred ca autoconservarea si sanatatea ar trebui sa primeze.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

XIO spune:
Cu mentiunea ca anusul este mai curat decat gura pe care o folosim la sarutat , sex oral , mancat si altele , sexul anal facut cu cap (adica nu sportiv) este ok , cand intreci limita se poate sa apara probleme , dar rar.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

mihaela_80 spune:
exact asta voiam si eu sa spun, xio, in gura traiesc mai multi microbi decat pe-acolo pe jos. si in frigider mai multi decat pe toaleta.

saphir spune:
quote:
Originally posted by XIO
Cu mentiunea ca anusul este mai curat decat gura pe care o folosim la sarutat , sex oral , mancat si altele , sexul anal facut cu cap (adica nu sportiv) este ok , cand intreci limita se poate sa apara probleme , dar rar.
Nimeni nu face sex cu cap, ca sa nu mai vorbim de sex anal...

pozele noastre

Balbina spune:
quote:
Originally posted by XIO
A, da? si de ce atunci se insista atita pe spalat miinile dupa folosirea toaletei?
Dincolo de astea, sa raspund la intrebarea subiectului: nu, n-am practicat niciodata si nici nu ma intereseaza. Din fericire, si eu si sotul avem aceeasi parere despre sexul anal.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Lucrusoare pentru bb2

XIO spune:
Se insista pt. ca dupa ce te duci la toaleta tu intri in contact cu urina/fecale si chiar daca anusul este mai curat decat gura nu inseamna ca poti sa ....intelegi ce spun .

Clover spune:
Vorbim de rect ca e mai curat decat gura? Nu prea cred. Daca ai fi comparat vaginul cu gura, da, as fi fost de acord.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle