Sindromul "luat in brate"
Bebitza al meu face de acum o luna.e un copil bun,doarme noaptea.papa bine.S-a si dolofanit..numai ca de la o vreme cere pur si simplu in brate.A descoperit ce bine e la mama in brate.Ar sta acolo ca o maimuta toata ziua agatat.daca-l las in patut la el tipa din cand in cand ascutit ca si cum m-ar chema.Apoi daca nu vin se ambaleaza,incepe sa planga de-a binelea pt camai apoi sa urle cat il tine guritza.Uneori ma gandesc sa-l incui in dulap..!!:)))----GLUMEAM!
Insa cum sa fac sa-l dezvat de brate??Ca nici nu ma lasa inima sa-l aud cum plange din dormitor...
Cum il iau in brate,imediat tace si adoarme subit.Il pun jos....imediat ochii mari si tipete....
ce sa ma fac?ca vreau si eu sa mai fac si alta treaba prin casa,sa mai spal,sa mai fac o baie...mancare...Nu pot face nimik cu el.Stau cu el in brate la Tv ca sa nu tipe..si el doarme ca un ingeras in brate la mine...cu capul pe tatica lui iubita..si asa trece toata ziua.
ce ma fac??
KORINA & BB STEFAN
Raspunsuri
bubi spune:
am patit si noi asa. imi aduc aminte dupa prima luna (mama a stat cu noi in prima luna) Mara adormea pe mine si stateam nemiscata, de frica sa nu o trezesc. In pat nu vroia deloc! Cred ca din cauza caldurii corpului le place in brate, rasfatz nu e, ca e prea devreme! Mai exista varianta hamului, care ne-a prins bine o perioada, il prinzi in spate si mai poti si tu sa faci cate ceva. Si o mai tineam in scaunul de masina, pe masa din bucatarie.
succes!
cora si mara mica (9 luni)
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Aalina spune:
Si Dorian s-a invatat asa. Dar de cateva zile l-am pacalit. Lui ii place sa ii vorbesc tot timpul. La inceput stateam in pat si il tineam pe picioarele mele (usor ridicate la piept, el cu fata la mine) si ii povesteam. Apoi l-am pus langa mine in pat si la fel ii povesteam, dupa care l-am pus in carucior si il plimb dupa mine prin casa unde am treaba. Si s-a invatat si acum vorbeste singur sau cu o jucarie pe care i-am atarnat-o de carut. Si zambesteeee...de ma topesc.
Insa mai are clipe cand pur si simplu vrea sa ma simta aproape. Da m-am convins ca asa e el povestitor :))) Plus ca am incercat sa il las singurel si dupa ce se scancea un picut de proba incepea mai tare si nu ma lasa inima sa il aud. Si uite asa ne plimbam noi si afara si in casa :))
Yasmine spune:
Aici orice moasha o sa-tzi spuna ca daca copilul cere in bratze, inseamna ca are nevoie de apropiere, de caldura ta, sa te simta aproape, sa se simta ocrotit. Drept care noi l-am luat in bratze pe Andreas de cite ori a cerut, shi asha facem shi acuma, shi totushi nu s-a obihnuit in bratze, nu urla imediat ce il punem jos, are shiar momentecind vrea sa fie lasat in pace sa se joace singur, shi sa nu-l ridici sin tzarcul lui.
Corinna
Yasmine spune:
Aici orice moasha o sa-tzi spuna ca daca copilul cere in bratze, inseamna ca are nevoie de apropiere, de caldura ta, sa te simta aproape, sa se simta ocrotit. Drept care noi l-am luat in bratze pe Andreas de cite ori a cerut, shi asha facem shi acuma, shi totushi nu s-a obihnuit in bratze, nu urla imediat ce il punem jos, are shiar momentecind vrea sa fie lasat in pace sa se joace singur, shi sa nu-l ridici sin tzarcul lui.
Corinna
jordash spune:
Stiu ca sunt off topic dar nu ma pot abtine: De ce vrei sa incetezi cu alaptatul la san al copilului?
Sunt convinsa ca stii ca alimentatia la san este singura care ii asigura necesarul pentru crestere.
Daca motivele sunt bine intemeiate, si sper pentru copil sa fie, asta e, insa te-as ruga sa te mai gandesti la aceasta optiune. Eu personal am alaptat doar 4 luni. Copilul este sanatos dar eu am ramas cu fixul asta ca i-ar fi fost si mai bine daca as fi continuat macar inca cateva luni.
Cu scuzele de rigoare, va urez tie si copiilor tai sanatate multa si tot binele din lume.
Pupici.
"Great hopes make great men." - Th. Fuller