Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (209)
Raspunsuri - Pagina 10
asteryaro spune:
Gio, nu te mai scuza fata cu suzi, ca si noi tot cu ea! Lasa lumea sa zica, nah.
Monica, din nefericire, n-am apucat la delfinariu, aveau un program tembel, la acvariu a fost cum a fost, dar lipseau etichetele, deci in afara de testoase si caluti de mare nu stiu ce-am vazut. Erau cica dupa renovare...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
ASTERY lasa ca ce rezolvai daca aveau eticheta??? Ca si daca ii citeam,cel putin eu,tot nu ii tineam minte
Asa ca banuiesc ca nici Diana,da' mai stii?
La ea nu bag mana in foc
Tot as mai fi recunoscut io p-acolo vreun morun,pisica de mare,pestele ac si d-astea mai deosebite.
ANASOL mersi de info,deci numai un delfin?
Nasol,dar tot e ceva,atmosfera e dragutza si le place copiilor.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
anasol spune:
e dragutz moni, mai ales ca sunt copii multi si aplauda si asta i-a placut ce-l mai mult cred

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Moni, anul trecut la mare tot un delfin era. Poate n-au bani oamenii sa isi reinoiasca "parcul" de delfini
I-am facut poze la domnul delfin dar ca era cam incapatzanat si nu prea vroia sa faca ce i se spunea si femeia instructor l-a scuzat ca cica era somnoros
. Eu m-am cam plictisit acolo dar am mers pt Sandra.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Astery voi ati patit la acvariu cum am patit noi la Zoo in Ungaria. era scris in maghiara si habar n-aveam ce e. am zis ca in primul rand trebuie sa invatam noi toate speciile alea de animale, si pe urma ducem piticul. Mai creste si ne intreaba ce sunt alea si noi habar n-avem
.
am vazut si eu pozele cu Emma si Alex.
Anasol pe Dav cu ciupicile il vad maine, caci acum mi-a inceput serialul: CSI New York, si tre sa-mi adorm si copilul, ca-mi manca din covor
.
Moni am vazut ca si tu ai pus , tot maine le vizionez.
am facut si noi ceva poze si un filmuletz, dar maine. azi e tarziu.
si noapte buna.
edit: mi-a adormit pe covor
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Mai, nici io nu pot spune ca eram lesinata dupa delfinariu,desi am prins vremuri si cand erau 4-5 delfini si foci pe deasupra,parca si o morsa era odata.Cand eram mica ne-au dus cu taberele,apoi ai mei ne-au dus sa vada si frate-meu mai mic,dupa aia cu Ghitza mai mergeam des,ca el e curios si e lesinat dupa animale,nu rateaza nici un circ in Arad,ba si la expo de reptile a fost
Sincer si eu ma cam plicti,dar e educativ pentru copii.La circ,n-am mai fost de ani de zile,l-am lasat sa se duca singur,nu pierd io vremea p-acolo
.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Bee spune:
Buna fetele.
Liliana LA MULTI ANI! Asta pana sa nu se termine ziua ta.
Ingrid, mama ce poveste cu sarpele! Brrrr. Si Diana, n-avea nici o treaba.
Cu Suzi, stramba nu stramba dintii, impiedica sau nu la vorbit, noi o folosim la somn. Ana are dinti drepti, de vorbit, vorbeste (inca nu leaga cuvintele). Uneori vad ca stie niste lucruri de raman traznita. Azi m-am prins ca stie culorile. Avea batul ala cu cercuri si eu ii spuneam: "adu cercul albastru", "adu cercul galben". Ma uitam si am zis ca o avea fata capacitati paranormale, ca eu pe subiectul asta n-am insitat. POvesti? E topita dupa povesti. Dar nu adoarme cu ele. Asculta, e interesata, dar nu adoarme. Alaltaieri am fost nevoita sa-i spun o poveste cu prietenii lui Mosh Craciun, care aduc vara inghetata de la Polul Nord la copiii din tarile unde e cald. Si ca ea a primit inghetata numai cand a fost la noi foarte cald, dar intre timp Moshul a trimis inghetata la copiii din Africa (si i-am aratat pe cer un avion cu care cica zbura inghetata). Asa ca fata mea a renuntat sa caute inghetata la tara in frigider. Dar aseara cand ne-am intors in Bucuresti, de control a deschis frigiderul si toate rafturile la congelator.
. In rest, ma cam sufoca si pe mine cu afectiunea. Ma pupa, ma ia in brate. Si eu o iau in brate daca are vreun necaz si uite asa ma doare burta de la ridicat. Dar nimic grav.
fetele. Noapte Buna!
Bee 29+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BIANCA nu e vorba numai de bani cu delfinii.Poti cumpara cat vrei banuiesc,ba si prinde,ca-s destui in Marea Neagra,dar e greu cu ei,Se adapteaza foarte greu inchisi acolo si pe urma trebuie ani buni pentru un dresaj ca lumea,plus ca mai trebuie sa ai si dresorul perfect... Nu stiu ce-a mai ramas din scoala romaneasca de dresat delfini,pe vremuri era super.Acu ... o sa vad probabil,ca pentru Diana o sa dau si un kg de bani sa vedem si un biet delfin doar 
BEE ce dulce e Anutza cu inghetzata
Eu nu i-am dat inca deloc Dianei,poate si pentru ca eu nu consum,never.Doar husbandu'.Vad cate o caserola in congelator si dupa un timp numa' vad ca nu-i
Nici nu mai imbie macar.
Si bravo cu culorile,eu n-am mai incercat cu Diana.Vad ca e capoasa ,de exempu vorbeste si stie atatea,dar nu mai vrea sa zica numerele dupa mine deloc.Si acum vreo 2 luni zicea pana la cinci ,ba arata si pe degete
Asta daca nu vrea ceva,nu vrea si gata 
Biancas spune:
Moni, si la noi a fost circ anul asta de 2 ori si nu m-am dus...Vroiam sa mergem dar erau si scumpe biletele si e si plictisitor pt noi
. Acum 2 ani ne-am luat bilete la "loja" cica in primul rand si loja aia inseamna niste scaune puse in primul rand. Cine nu statea la "loja" statea pe bancutze
.
Acum am vazut si eu pozele Denisei. Nu m-a anuntzat dropul ca a pus poze noi.
. Cel mai rau imi pare ca nu stau in America din cauza hainelor
. A primit Sandra niste blugi si un tricou din America...super de super
pe un picior de sus pana jos are broderie numai cu flori si ceva margelutze. Si Dani o salopeta care i-a ramas mica si niste body-uri..pe care si acum le poarta si sunt de calitate si foarte frumoase. of of...
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bee ce noroc ai ca Anutza care te pupa
. Asha era si Sandra vesnic ne pupam si asha a si ramas. Dani in schimb...nu da pusi decat f rar si atunci cam intinde obrazul smecherul.cand era bebe stia sa dea pusi cu gura deschisa de toata ma balea pe obraz
. Eu il pup zilnic ca il iau il brate si atata il pup pana ma satur dar de multe ori incearca sa scape de pupaturi. Il intreb daca imi da pusi si da din cap ca nu si zice si un niu cumva din gura
Bianca