Colectia de toamna iarna 2005(145)
Raspunsuri - Pagina 24
mandyksch spune:
Hilde, da tu faci cura de slabire? Ca vad ca nu mananci, faci masaj. Sau te pregatesti de concediu? Io de ex rusine sa imi fie m-am ingrasat cu 3 kile in concediu, mi-e si rusina sa urc pe cantar. Asa ca la mine e musai sa le dau jos repede-repede, mai ales ca se pare ca vom reusi sa organizam intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii. Si chiar nu as vrea sa arat ca si o balena.
Catutza, ti-a venit scrisoara de la Nicolaescu?
Si noua, dar prea tarziu si nu am prins luna iulie. Va trebui sa ne reprogramam. Mama e nascuta in august si a fost ieri sa si le faca. A fost dezamagita. Chiar se mira ca i-au luat asa de putin sange si nu isi imagineaza cum poate sa ii faca atatea analize...9 parca.
Joy, n-ai plecat pana la urma la tara? Ce faci mergi maine? Io zic sa il mai lasi pe Vladone acolo o vreme si tu te mai odihnesti acasa. Ce zici?
Noki, sanatate multa bunicii tale. Poate ca totusi lucrurile nu sunt atat de grave si pot rezolva asi altfel. Mai consultati si alti medici.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
camelia_daniela spune:
Alinush, bine ai revenit! Felicitari pentru numaratoarea Amaliei!
Mandy, si eu am primit scrisoarea dupa luna iulie, asa ca voi incerca sa prind pe undeva ... ceva ! Oricum mare lucru nu e!
Mai mare daraua; macar daca faceau niste analize mai complete (mie mi-a dat hemograma, sumar, glicemie si inca ceva) !
Bic, sanatate multa mamei tale si va tinem pumnii! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Hildegard spune:
Mandy, da ..trebuie sa dau asa vreo 10 kg jos![]()
Mai fetelor nu stiu ce sa mai fac cu steff asta
. Are un tic deja sau nu stiu ce e asta. Are obiceiul ca atunci cand bea apa sau lapte sa tina manuta la cotul meu, prinde pielea aia intre degete, uneori ma si doare si urluuuu la el
. Si ziua cand il apuca vine la cotul meu si se freaca cu fruntea, cu nasul. Ma enerveaza. Oare e ceva periodic...e normal???
Daca nu il las cand bea lapte incepe si plange. O fi ceva semn de afectiune
...asa ii place lui. Si ziua cand bea apa tot asa face. Cum? ma ia de manuta si ma trage in dormitor in pat, ia bibe si mi-l da sa i-l tin si el duce manuta la cotul meu......si bea boierul linistit.
Si mai e ceva.... cand isi aminteste...imi ia mana si o duce la el la buric, sa-l fac cu manuta pe buric, pe burta ca-i place. No, asta ce naiba o fi? Io ma rad efectiv cand il vad ca e asa scump foc!
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
mandyksch spune:
Hilde, io m-as multumi sa dau jos si 5 kile. Dar nu am suficienta vointa.
Cu obiceiul lui Stef nu stiu ce sa iti spun. Si Kriszti are un obicei cand bea lapticul...sta culcat pe spate si isi ridica picioarele spre tavan.
Hai sa va spun diagnosticul pus pentru Kriszti: adenoidita acuta, amu chiar ca nu stiu ce sa fac cu el. Bag o intrebare si la Parinti...
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
catutza spune:
Mandy , a venit scisoarea bat-o vina! Luni dimineata merg sa-mi recolteze sange. Acum nu stiu daca doctorita mea e mai zeloasa s-au arat eu mai beteaga, dar mi-a dat sa-mi faca 7 analize din sange
De slabit si eu ar trebui sa mai dau jos cateva kg bune, dar e lipsa mare de ambitie 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:
Am primit si eu buletin din ala de analize luna trecuta, dat zace pe undeva...cine dracu' se duce sa-si mai faca iar analizele..ca abia le-am facut de nici o luna..ce-s masochista?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Siminaf spune:
Madau, tot de Mg ziceam si eu. Dar decit preparate industriale, mult mai sanatoase ar fi ceva naturale. Eu iti recomand (era sa zic "prescriu") Spirulina, dar cam 5-6 g/zi prima luna, apoi poti scadea la 3 g/zi. Contine Ca si Mg organic asimilabile si te vei simti muuuult mai bine dupa cura.
Cind apar si palpitatii este atiiiiiit de usor de pus dg, doar se stie ca un deficit de Mg da aritmii. Oare doctorii aia pe unde au fost in facultate?!? 
madau spune:
Siminaf multumesc din suflet ptr sfat...eu iau acum magneB6 si am mai luat si Gluconolactat de Ca si Mg. Fac bine? Daca incep sa iau spirulina mai iau si magneziu? Of, poate reusesc sa-i dau de cap, asa ma chinuie nodul asta din gat si senzatia asta tampita ca nu am aer
. Simt nevoia mereu sa trag aer in piept, si de aici ma si apuca panica
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Buna seara!!
Am intrat un pic sa va mai zic de noi :Orlando nu e bine inca ,n-are pneumonie dupa cum spunea dr de familie (fac eu bine ca merg la ea doar la vaccinuri) ci bronsiolita,a fost salvarea la noi aseara pentru ca respira urat de tot ,asa ca i-am chemat ,se ineca cu mucozitati ,i-au facut o injectie bronhodilatatoare si si-a revenit ,febra n-a mai facut ,ii dau in continuare antibiotic ,am inceput sa-i fac si aerosoli(de la mine putere) ,asa mi-a recomandat pediatra la tuse si mucozitati ,mai avem o zi pina ne vede ,noroc ca febra l-a lasat ,imi prinde bine c-am mai trecut odata prin asta ,data trecuta avind bronsita,deci cam stiu cum se trateaza si cu ce ,mai ramane joi sa ne vada dr .
Sper sa-si revina repede ca nu mai pot ,varsa de citeva ori pe zi ,nu maninca ,e marait ,nu prea doarme ,off dc tocmai acum in toiul verii ne-a lovit boala asta ...(dr de pe salvare zice ca de la AC ),asa ca poate sa intepeneasca in perete ca io nu-i mai dau drumu'
Vreau sa va zic ca e a treia luna cind luam Bronchovaxom ,deci se pot imbolnavi chiar daca iau tratament de imunitate ,in februarie cind a avut amigdalita pultacee lua Septilin ,asa ca eu nu mai cred in ele!
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine ,sper sa ne ajute!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
soanso spune:
Cuscra,spor la slabit ,hai ca-ti fac galerie ,nu te lasa!!!!!!!!
si Sorana se tine de lobul urechii cand bea ceva ,chiar si afara iar daca am incercat sa-i iau manuta s-a enervat,si eu cred ca deja e tic da ce pot sa-i fac?eu ma gandesc ca o sa-i treaca de la sine.
sunt suparata.....am adus-o ieri pe Sorana de la socrela ,e foarte maraita nu ma mai inteleg cu ia ,vrea numai in brate daca nu-i fac ceva pe plac incepe si plange ,nu mai are program de masa intruna ii trebuie sa rontaie ceva ,mananca putin odata si des,azi m-a capiat.in patru zile cat a stat acolo s-a schimbat mult.
faza e ca joi dimineata merg doar eu cu Sory patru zile la Galati si tot cu socrela tb sa o las ,ma si gandesc cu groaza ce ma fac cu ia cand vin .
va rog sa-mi spune-ti daca aveti vreo metoda de ai pedepsi pe copilasi ,am mai intrebat asta pe forum dar mi s-a raspuns ca-i priveaza de la desene animate dar a mea nu e fan desene .nu mai stiu ce sa fac cu ia e tot mai rea si mai maraita in ultima perioada ,daca nu-i fac ceva pe plac tipa,urla,zbiara,nu o mai recunosc.
de pampers nici chip sa ne dezvatam,nu sta deloc pe olita zici ca o pun pe jar.
va pupic ,is tare amarata in seara asta.............
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana