Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ce analize ai facut? Ca se cam leaga caldura cu scaderea rezervelor de Mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna sera fetelor...

Eu sunt rupta de oboseala dupa ce ieri m-am culcat la 1.00 si m-a trezit stefan la 6.00 si nu a mai vrut nani deloc. Era mort de foame deci...a balotat 2 bibe de "apte" si apoi la joaca.
El e ok, s-a refacut la burtica...deci...sunt fericita. Mai e inca pe un miniregim...dar.in cateva zile scapapm de tot de regim.
LA servici am de lucru...ca inainte de concediu asa ca...sunt rupta'n sapte de oboseala.

LAvi bine ai revenit din tabara!!!
Noki sanatate multa bunicutei...si...eu zic sa consultati mai multi medici. Pe bunica mea nu s-au incumetat sa o opereze tocmai din cauza varstei. Ea are metastaza la ficat si de vreo 2 luni au inceput durerile...si asa de rau imi pare..ca o doare...dar nu am ce face. asta e boala. Sa speram ca se va simti cat de cat bine ca...saracutza chiar nu merita sa sufere.

Feli lasa mama fata in pace...la ce sa iti faci probleme??? Poate asa e ea mai timida...lasa ca e fi'miuindraznet..si cand ti-o lua-o odata...sa vezi ce-i trece timiditatea...
Gandacel ce frumos trebuie sa fie....
Ioana ms mult. Plecam miercuri dimineatza...sau cel putin asa ne-am propus. Suntem vreo 3 masini cu 3 familii si ne maiintalnim si acolo ca cateva...si o sa fie super. Abia astept!
Cristinamh...bine ai revenit... Sa-ti traiasca minunile de cpoilasi...si...da-le cate un de la noi. Super ca va intelegeti. La cap. pampersi la noi am ajuns la 1/zi la nani si de multe ori nu face deloc dar...nu risc deocamdata.
Madau "nodul in gat" nu poate fi si de la o spasmofilie? Prietena mea a patit asa...si cu tratament s-a reglat. Oricum...bine macar ca tiroida e ok. si sanatate multa

Gata ca mi s-a facut un soooomn!!!!Somn usor colectie!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Offff... mi se pare ca nu mai razbesc. De cand m-am intors acasa am mereu senzatia ca sunt in urma cu lucrurile. Si chiar sunt! Dar zilele astea sper sa catch-up si sa ajung la zi.
Am trimis in contul comun link-uri la toate cele 9 albume facute in RO.
Si sa stiti ca, desi nu mai apuc sa intru pe forum cum as vrea, ma gandesc zilnic la mamici si la pitici, mai ales acum ca am si cunoscut pe mare parte din voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata!

Multumesc, Lavi de raspuns. Am mai discutat si cu Cristina pe mess, asa mai pe larg, multumesc si ei. Am sa incerc sa-i pun impreuna, numai sa termine Bogdan cu tusea. daca nu merge, o mut inapoi pe pitica, ca doar e patul pe roti.

Joy, cred ca n-ai citit mesajul pe care l-am scris... din pacate. Nu m-am suparat, de ce as face-o?! Madau mi-a scris fraza respectiva pt ca asa a simtit ea nevoia si o pup dulce ca a zis ca ii era dor. Nu a scris din cauza vreunei suparari din partea mea. Chestia cu bata am zis-o pt ca ultima oara v-am zis sa imi dati cu batul daca dispar iar o vreme si nu apuc sa citesc mesajele voastre si sa raspund ca lumea. Imi face mare placere sa va citesc doar ca nu prea mai am timp de scris datorita treburilor care se strang enorm de multe si jocurilor interminabile cu copiii. Amandoi vor din ce in ce mai mult. Stefania cu jucariile, rostogolirile si gadilatul, iar Bogdan neaparat cu cartile (le insiram pe toate deocamdata, nu lasa nici una!).

Meems, abia astept sa vad pozele, la urmatoarea tura de intrat la PC... cand nu o sa mai intru si pe forum. Please, scuze. Dar promit ca din cand in cand va mai dau cate o veste.

Pneumonie interstitiala are si Bogdan, noi am facut si radiografia... Nu prea voiam, dar nu mai stia dr. ce sa ii dea, are deja 3 saptamani jumate de tuse urata rau, accese serioase, intai expectora, acum este uscata. Am facut si exudat nazal si faringian, asteptam rezultatele. O sa va zic cand si cum s-o rezolva.

Pupic de la noi si ne auzim cu povesti frumoase si poate va fac o invitatie undeva... pentru w/e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gandacel, dar cuma ti racit asa? PneumonieTinem pumnii s aiasa bine analizeleO sa treaca si rau asta!

Dordia, bine ca s-a refacut Stefan la burtica

Meems, vazut poze!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Mai fetelor, am dormit aseara de nu se poate, si eu si pitica ne-am trezit la 9.15, parca incepi sa traiesti nu gluma. Imi pare rau ca ploua ca nu ma inteleg cu ea in casa, dar pe de alta parte imi pare bine ca e racoare

Siminaf in afara de analizele ptr tiroida am mai facut acum aproape o luna o hemograma care a iesit ok, un pic mai mari limfocitele, dar nu cu mult, si am mai facut si Ca, Mg si Fe, toate in limite. Mg cam la limita inferioara, dar ok. Atunci cand le-am facut insa, ma simteam ok, la vreo sapt dupa asta am inceput sa ma simt rau, cam cand au venit caldurile alea mari. Da-ti si tu cu parerea, nu mai stiu ce sa mai fac. Acum iau MagneB6, multivitamine si parca sunt oleaca mai bine. Mersi ptr orice sfat

Gandacico sanatate multa lui Bogdanel, sa iasa analizele bune!

Dordia ma bucur ca e ok Stefan, bine ca s-a dres pana plecati la mare

Cristinamh v-am vazut pozele din vacanta...mi-a placut cum dormeau piticii in cort

Ma apuc de lucru ca am de facut un drum cu niste acte, revin dupa ce culc maimutza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Meems, super pozele! Inca nu am reusit sa le vizionez pe toate, mai avem... Pe unde v-ati plimbat voi cat ati fost in RO?

Daca intrati pe snapfish sa vedeti pozele lui Meems, logati-va cu nov_dec_2005@yahoo.com si parola cunoscuta!

CristinaH, ce ma bucur ca ne mai povestesti de voi! Unde sunt pozele, ca eu nu le gasesc?

Sanatate multa bolnaviorilor, n-as fi crezut ca se poate face pneumonie pe vremea asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola dragi mamici!
Ne-am intors si noi din vacanta, a fost tare bine, timp de o luna nu am vazut nici un nor pe cer, am avut temp de 30-32 grade iar apa marii a fost perfecta, numai buna de balacit.
Bine ca am plecat de aici ca a fost o luna iulie ingrozitoare, numai ploaie .

Nu am prea citit, decat foarte pe diagonala. Vroiam sa ii spun lui Bic ca sunt alaturi de ea in momentelea astea dificile prin care trece. Tin pumnii ca operatia sa decurga bine si asteptam vesti!

Va pupam si revin cand am timp cu niste poze!

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata din Bucuresti. in loc sa fiu plecata la piticu meu, stau ca popandaul pe aici.
asta pt ca ne-am trezit sa plecam si turna cu galeata afara, am 2 genti nu prea mari dar fff grele si nu ne-am fi descurcat "amandoi" (adica cristi 99% ca io....) si cu umbrele si cu carat, plus ca trebuia sa mergem si pana la banca sa scoatem niste bani ca am cheltuit suplimentar aseara in selgros.

si imi este si super lehamite de plecat la taa pe kk-tul asta de vreme, gandul meu obsedant este wc-ul aflat la ceva km de casa si de cararea pietruita, adicatelea trebuie sa o iau si prin noroaie.

stiu, stiu ca o sa-mi spuneti ca si acolo-s femei gravide si se descurca, direrenta ar fi ca este sunt obisnuite si mie mi-e peste mana.

DORDIA ma bucur ca s-a facut burtica lui stef bine si ca ati ajuns la 1 pampers/zi. maaaare realizare. felicitari

IOANA idem si eu cu caldurile. nu suport. dorm cu geamul deschis si noptile astea a fost un picut mai racoare. spre dimineata cristi tragea patura pe el. ei..nu..eu tot ziceam ca nu am aer si aveam impresia ca trece racoarea de mine si se duce direct la cristi - care doarme la perete! nu simt ca pot respira.
ma si gandeam ca la vlad nu am fost chiar asa, dar pe vremea asta aveam 5 luni de sarcina si clar nu au fost caldurile astea in 2005.

MADAU nodul in gat este super cunoscut de mine!! p;us palpitatiile si un puls crescut binisor - sarea de 110...

initial m-a diagnosticat cu prolaps de valva mitrala si cardiologul mi-a dat propranolol. o perioada a fost super ok dupa care au revenit crizele astea mai puternice - chiar si un pic mai dese si in special primavara-vara-toamna.
apoi, internistul care ma vedea cu reumatismul meu cand i-am aratat rezultatele de la ecocardiograma mi-a zis ca ma face el bine. si sa stii ca asa a fost. cu ce? cu MAGNEZIU. daca vrei ma pot uita pe schemele de tratament.

acum eu iau Mg cu B6 si pt ca dr mea zice ca fiind vara perzi prin transpiratie minerale importante.
tot am atacurile astea, am descoperit si tensiunea asta care scade brusc asa, la mine mai este o chestie ca daca nu mananca la timp intru intr-un tremurat cu transiratii reci si-mi fuge pamantul de sub picioare - am si lesinat de 2 ori acum cativa ani.

dupa ce voi termina cu alaptatul trebuie sa merg si sa ma ingrijesc ca acum au devenit suparatoare durerile din piept pe sub san, in lateral..

vad ca SIMINAF este pe faza si ea iti spune mai concret ce poate fi. ca asa seamana simptomele dar pot avea si alta cauza.

GANDACEL ei...credeam ca te-ai suparat...si ce, de la mine nu primeste o floricica?

nu am niciun chef de nimic. ma duc sa somez in pat.

Joy 33+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Va multumesc pt urarile de bun venit!

Madutza&Gandacel sa ne tineti la curent cu sanatatea puilor!!! Sa va faceti bine cat mai repede!
Si Silviei i-a dat sa faca exudat atunci, ca sa vada daca nu cumva are streptococ, caz in care ar fi putut face pneumonia tot cu streptococul ala si ar fi fost mai grav si ar fi trebuit alt tratament.

Radiografia a fost importanta sa vada si daca este doar interstitiul prins sau si lobii, caz in care iar ar fi fost mai grav. In orice caz, eu sunt impacata ca am facut-o.

Sa ii puneti pe picioare cat mai repede pe puiuti!

bb_alinus bine ai revenit!!!! Mi-a fost dor de tine!
Cum, mai fata 30-32 de grade?! Pe Coasta de Azur? Imi inchipuiam ca te topesti de cald pe acolo (de fapt fiind coasta influenteaza si marea..) La noi in iulie au fost temperaturi de 40-42 de grade, ne-am copt. Acu' ploua, zici ca e noiembrie. Dar e bine, dupa atata canicula se simtea nevoia...

Joy lasa ca e mai bine acasica pe vremea asta!

madau ma bucur mult ca a iesit bine cu tiroida!

meems lasa ca le prinzi tu din urma. Si eu am senzatia asta uneori.

Biculet drum bun azi (Bic zboara azi) si mult succes mamei tale maine la operatie!!!

Dordia drum bun la mare si vacanta placuta, sa va simtiti minunat! Se va face si vremea buna, doar n-o tine asa la infinit!

Mergi la inceput