Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mara, morr de ras. cum asa? Figura Falviuta!!!
N-ai facut poza? Imi inchipui ca te-ai speriat dar dupa aceea ai ras, nu?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Sa va zic de stefan...
Acum deabia incepe sa inteleaga cuvantul nani, adica inchide ochii cand ii spun "nani" pe momentul ala in pat, asociaza cuvantul nani cu somn.
E mult mai calm pe strada decat sap. trecute, nu e asa agitat, daca vrea ceva cere cu insistenta nu gluma.
Azi in Kaufland vroia sa se joace la bancomatul care e inauntru si a inceput sa urle ca nu-l lasam, ii placeau beculetele alea si vroia sus sa apese pe butoane. Mi-a facut un circ acolo de se uita lumea la noi ca la peste, dar s-a calmat cu palumta peste fund

Noapte buna!...io ma uit la "Clona"...mor dupa serialul asta!In general nu ma uita la telenovele dar asta e betonnnnnn!

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, Catutza, Leea, va multumim si voua pentru aprecierile adresate mezinei!

Mara, suuuper pozele Flaviei! Chiar ca figura cu dormitul cu capul pe noptiera! [:-))]

Hilde, felicitari pentru Stef, ai baiat mare!!

Eu am innebunit de cand cu problemele astea cu Dariutza! Nu imi explic totusi, dupa atea discutii cu "n" medici de ce apar frisoanele astea la ea; o fi de la faptul ca avea imunitatea scazuta si boala actioanaza energic??? Am cautat cate ceva pe net si ma ia groaza! Trebuie neaparat sa discut cu un medic care sa ma poata lamuri, ca eu imi pierd mintile; ma vizitati maine-poimaine la sp. Bagdazar, respectiv "nr. 9" !
Fetelor, daca mai patesc una d-asta cu pitik mooor! Ma rog la Dumnezeu sa mi-o tina sanatoasa! Fac orice numai sa fie ea bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Hilde ms mult pt listutza...e super. Maine tb sa imi fac inventarul la medic. si sa iau ce imi lipseste.
Leea eu in fiecare an folosit metoda pe care ti-am spus-o si...niciodata nu a dat gres. E relativ simplu...incepi sa iei anticonceptionale normal numai ca...le intrerupi si dupa 2 zile iti vine CM deci...calculezi si tu cam cand ti-ai programa sa itivina...dar...tot la matematica se reduce metoda...
Xandra pai...accept idei in continuare...ca tot la regim suntem. Azi a facut kk de 3 ori...adica dimi la 8.30, pe la 16.00 si pe la 21.30. Dar..a papat dublu decat ieri. KK face aproape normal, adica e balegutza legata...dar...face si pipi in olitza si...dar...dupa ce sa faca gloante daca mancarea de baza sunt bananele si supitza de pui cu orez mult si morcov pe care a inceput sa o scuipe.

Sa va povestesc in seraa asta: eu ii pregateam lui Stefan papa. Vorbisem cu dr. azi si mi-a zis ca dupa 3 zile de scaun normal pot sa incep sa ii introduc treptat alimente usoare si normale...si lapte normal dar combinat cu cel fara lactoza...si introdus progresiv. L-am intrebat de ciorbitza de legume si mi-a zis ca da...chiar si cu un pic bors...asa ca la pranz a fost incantat de ea. Seara cand am ajuns de la serv...nu stiam ce sa ii fac de papa ca vedeamca iar se maraie...deci...am scos dovlecei de la congelator..i-amfiert si i-am amestecat cu branza de vaci si cu carnita de la jumatate de copan cu un pic de sare. A mancat cu o foame...dar a mai lasat un sfert din ce i-am dat...dar foame tot ii era. Asa ca a mai balotat si carnitza de pui goala apoi un pic de supa (3 lingurite) cu orez, si in final o banana. Deci...copilului ii e foame numai ca nu ii place mancarea asta de regim...dar gustoasa nu am cum sa i-o fac...sau nu stiu...
Asa ca m-ar ajuta niste idei. Iaurt nu ne-a dat voie. Mi-a zis ca ultimul sa il bag...

Fetelor...sunteti de belea...dar...nu e de glumit...si bine ca toate pataniile sa-u terminat cu bine sa...se pute si mai rau....Aveti grija pe viitor!
Maria Alexia haios foc cu "papanei"...
CAmelia si mancare preferata a lui fi'miu tot mamaligutza cu branza si smantana si ou este...si piureutz cu carnitza...dar...mai las vreo 2 zile pe supe de zarza cu orez...si restul!
Leea concediu placut va dorim...si distractie maxima!

Gata ca m-am placintit dar...sa nu uit sa ii ures si eu lu Andrei al Cristinei, sa fie sanatos si voios..si un mare de la noi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara95

pischi si noki, multumim!

flavia era cazuta din pat si dormea cu capul in noptiera

Super tare......

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Scularea......

Cafeluta la cine vrea...dulce n-am nimic. Sava va fac ceva azi???? Pentru noi nu stiu daca fac ceva dulce....eventual ceva chec cu fructe sa pape steff.

Eu fierb oua. Pentru Steff pentru Ioji(sotul)...eu nu papa ca-s la cura Pe bune!

Steff s-a trezit la 7,n-a mai vrut sa doarma sotul doarme ....io bantui pe aci
E innorat la noi, deja picura.

Azi fac pulpe inferioare, aseara am terminat cartofii cu ardei si ceapa(mancare de saraci), si gata mancarea.

Bey, vreau sa ma duc si io la coafor luna asta. Am o vecina aici sub mine care e coafeza si sa ma mai aranjez, tund...eventual niste suvite, habar n-am ce....ca merg la coafor numai cand merg la nunta si cum nu pot merge la nunta n-ajung la coafor Sper sa ajung luna asta.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

buna dimineata!
de abia ne-am trezit, ca am vazut "dosarele x " azi noapte!..profit ca sunt in concediu, ca tocmai la anul mai am ocazia asta...asa ca , hilde, sunt total de acord cu invitatia la cafeluta

poza flaviei dormind cu "fundul in sus" este cea cu capul in noptiera;ea doarme cu noi in pat(un pat super mare, facut la comanda,2x2m), dar cu toate acestea nu ne ajunge, caci ea doarme invers si cateodata o mai adun de pe jos, de pe perne, dar de data asta dormea cu capul direct pe mobila, si cu fundul pe perne

dordia , multumim de aprecieri

cami, sanatate multa Dariei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

daca aveti timp sa cititi:

http://www.rufon.org/articol/32/anul-2012.html

Mergi la inceput

'Neatza fetelor!!!

Eu am terminat deja mancarica...asa ca...ma apuc de ceva bagaje, de calcat...ca...miercuri plecam in concediu si luni si marti lucrez...deci...bagajele in mare parte tb sa le fac azi si maine. Am o droaie de calcat..am o masina bagata la spalat...sunt in focuri.
Stefan azi a fost mai bine...adica nu s-a mai marait asa...deci cred ca maraiala e pe fond de foame. I-am pregatit pt la pranz o mancarica de orez cu spanac. Dimi a facut kk normal, chiar tare dar la final a facut si un pic mai molicel.Dar e ok, nu prea mai face pipi in pampers, a inceput sa ma anunte...zice:"pipi,kk"si atunci mergem la olita. Acuma e cu tati afara la nisip..iar eu mi-am bagat un ochi pe aici.

Mara interesant articolul!!

Mergi la inceput

Mara, am citit pe diagonala articolul.....

Steff doarme de 5 minute. Sa- trezit la 7.

Voi reusiti sa culcati copii la amiaza repede?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput