Nutritionist

Nutritionist | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Ati mers la nutritionist? S-au vazut rezultatele?

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Si pe mine ma intereseaza un nutritionist.
Imi puteti recomanda pe cineva la care ati fost?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, doctora se numeste Ligia Alexandrescu, eu am fost la ea dar din pacat nu ma-m tinut , cat am ascultato am pierdut bine, are cabinetul vis-a-vis de orange in p-ta victoriei, si va dau adresa de site

http://reclama ilegala - avertizare/

Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetelor eu merg la nutritionist de cateva luni, la centrul Pakua, la Dr Catalina Gheorghe...va recomand, este ok...www.pakua-center.ro
de altfel mergem o mare gasca de fete la acest centru si la nutritionist si la masaj
tot ce trebuie este multa ambitie si sa te tii de ceea ce-ti da ea sa mananci

eu sunt multumita de rezultate, in conditiile in care am mai zbarcit-o

Bufi

Mergi la inceput

Fetelor cum stati cu mersul la nutritionist, cu dieta?

Eu m-am intors din concediu, am mancat tot felul de chestii, am avut diverse evenimente, gen aniversari, cununie, botez, unde trb sa merg si sa si mananc...asa ca peste o saptamana trb sa revin la starea mea de zi cu zi, sa merg la nutritionist, la masaj...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu am fost la Pakua...tot la Catalina.
Recunosc ca am fost numa de cateva ori pt. ca pe urma, medic fiind si eu, am decis ca pot sa-mi alcatuiesc singura dieta bazandu-ma pe principiile explicate de ea.
Pana in prezent eu am slabit de la 62 kg... la 55,3 kg iar sotul (care n-a fost dar i-am alcatuit eu o dieta similara cu a mea dar adaptata lui) a dat jos de la 87 kg pana pe la 78 kg.
Am fost si in concediu, am mai mancat si normal, de prin iunie de cand am inceput am variat maxim 1 kg.
Eu una sunt multumita de rezultate.
As mai avea de dat jos 2-3 kg dar nu ma grabesc pt. ca pana acum am slabit incet dar frumos.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Rallu ai putea sa-mi spui ce ai mancat, ceva exemple pe zile, ore de mese
In cat timp ai dat jos kg pierdute?

Bufi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bufi

Rallu ai putea sa-mi spui ce ai mancat, ceva exemple pe zile, ore de mese
In cat timp ai dat jos kg pierdute?

Bufi

Pai am eliminat in totalitate zaharul, grasimile (cu exceptia a putin ulei) si unele fainoase (se accepta paine, biscuiti dietetici, etc).

Un exemplu de meniu:

Dimineata : 250 ml lapte + 2 felii sunca praga + 1 ou fiert

Gustare ora 11: o cana de ananas taiat cubulete (ananas fruct sau conserva facuta cu indulcitor)

Pranz: Varza calita plus o friptura de vacuta.

Gustare ora 17: o felie pepene verde sau 2 felii pepene galben.

Cina: 1 ardei umplut (dar nu ala stas, ci ardei facut din carne de vita +pui tocata, orezul e scos si inlocuit tot cu ardei cubulete mici, fierti in apa cu sos tomate)...sunt foarte buni si foarte usori sau tot o cana de lapte cu 4 biscuiti dietetici.

Ma rog...variantele sunt multiple.
Desi puteam gati la greu dupa meniul agreat de comun acord, eu am preferat lucrurile mai simple si luate de-a gata din frigider pt. ca nu prea am timp sa bucataresc.

Cateva poze de la nunta,

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Aaa...am uitat sa specific ca laptele trebuie sa fie din ala degresat la maxim 0,1% grasime (la fel si iaurtul) de fapt cam tot ce se mananca se alege varianta light (daca exista asa ceva).
Am slabit cam in 6 saptamani initial...pana pe la 56-57 kg. apoi am plecat in concediu (unde am papat de toate ...chiar si pizza, profiterol, etc...dar in cantitati rezonabile).
Apoi cam de 2 saptamani m-am apucat iar.
Eu nu-s grabita deloc si vreau sa slabesc frumos nu sa-mi atarne pielea din cauza slabirii bruste.
Fac si ceva miscare (cam putina dar ma straduiesc), per total ma simt bine

Cateva poze de la nunta,

Mergi la inceput